BILDER FRÅN MASKERAD-/HALLOWEENFESTEN!














FILM - TRUST


Måste bara uppdatera er om att jag verkligen njuter av att det är lov i en vecka nu! Har dock inte tagit tag i dagen än, bara slappat i sängen. Har sett två filmer, Trust hette en utav dem. Den handlar om en 14 årig tjej, Annie, som fått kontakt med en 16 årig kille, Charlie, över nätet som hon blivit helt förtjust i. Hon tycker han förstår henne och de säger sig vara varandras själsfränder tills hon en dag bestämmer sig att träffa Charlie och det visar sig att han är en 40 år gammal seriepedofil. Annies liv förändras efter att hon blivit våldtagen och hennes pappa är redo att göra vad som krävs för att hitta killen som kallar sig Charlie och få honom straffad. Uuuueeesschh, riktigt hemsk, jag grät nog halva delen av filmen.





RESTAURANGCHANSEN 2011/2012




Ni får gärna höra av er om ni vill köpa ett restaurangchansenhäfte av mig för att stödja min simklubb. Det är ett häfte fullt med rabatter på caféer i Örebro. Kostar 200kr.




LIVET FÖRÄNDRAS VART JAG ÄN GÅR


I fredags efter skolan åkte jag in till Kumla för att fortsätta med mitt projektarbete. Men denna gången besökte jag Vialundskolan (6-9) Hade en träff med klass 6B, gick helt okej. De hade mycket de ville förmedla till mig om både egna erfarenheter och kompisars. Senare på kvällen började det bli dags för halloweentema på krogen, Strömpis. Jag tog tåget in till Örebro 21:20 med Viktor, David och Julle. Jag ska försöka få tag på en bild av David så ni får se hur grabbarna var utklädda, skitsöta! När vi väl gått av tåget så sprang vi nästan för vi förstod att det skulle vara en sjudundrandes kö, vilket det var också! Kö hela vägen bort till slottet, men det var bara att bita ihop och se glad ut. Inte hann vi in innan 22:30 heller vilket betyder att vi var tvugna att betala 100kr inträde, träääligt! Efter att ha varit inne ett tag och haft det både lite upp och ner blev det självklart strömavbrott på nedervåningen, värt?!? Strax efter det började vi dra oss mot donken sen mot bussen.

Jag och Viktor sov till halv tre igår, snacka om trötta! Vi flög nästan upp ur sängen för klockan fem skulle vi vara i Vintrosa på kalas. Vi hann och hade det dessutom mycket trevligt.

Nu ska jag snart in till Örebro för en träff med pappa.




I WAS TRULY THE BEST ANGEL THAT NIGHT


Halloweenfesten blev riktigt bra i onsdags! Jag och Ellen var de första som kom hem till Julia (där festen ägde rum) Vi fixade oss och beställde hem pizza så vi fick i oss lite käk innan partyfolket kom! Efter klockan 21:00 började det fyllas på i huset. De flesta var utklädda vilket jag nästan tyckte var det roligaste. Viktor kom förbi runt 22:00, stannade dock inte så länge eftersom han skulle upp halv sex för att jobba nästa morgon. Men det betydde mycket för mig att han dök upp en halv timme i alla fall. Alla var så glada och vi dansade hela natten lång tills det började bli dags att gå hem för att orka med skolan dagen därpå. När jag cyklade hem vid 02:15 så hann jag bara tänka att "gud vilken fin kväll det blev" tills det mest oväntade inträffade. Tänker inte gå in på detaljer men jag kan ju säga att jag sannerligen var den bästa ängeln den natten. På grund av allt kaos somnade jag inte förän klockan 05:00... precis vad jag ville (eller inte) med tanke på att jag skulle upp klockan 07:00 dagen efter! Vi kämpade oss igenom skolan igår, 07:50-15:20, jippi! Var ju galet trött när jag kom hem men trots det gick jag ner och krigade i bassängen. Men sammanfattningsvis så är jag helt klart nöjd med festen! Bilder kommer imorgon.



EN SÅDAN KRIGARE SOM JAG ÄR...

... så ska jag faktiskt ge mig iväg och träna nu! Är 30 minuter sen men bättre det än att bara stanna hemma. Trots att jag bara sovit två timmar inatt och gått i skolan från 07:50 till 15:20 så ska jag pallra mig iväg nu! En riktigt jäkla krigare är vad jag är, jajjemän. Jag berättar om gårdagens halloween-/maskeradfest när jag kommer hem eller så blir det imorgon beroende på hur trött jag är. Kanske somnar i bassängen... who knows?



I GUARANTEE THERE ARE ANGELS AROUND YOUR VICINITY




Här ser ni min outfit inför morgondagens halloween-/maskeradfest! Är inte så extremt nöjd med den men tycker ändå att den duger. Men det skulle inte förvåna mig om jag ångrar mig sista sekund och byter om till något annat, typ spöke...





BEHÖVER HJÄLP, VAD SKA JAG KLÄ UT MIG TILL?




Lite förslag som jag varit inne på, men jag är glad för ytterligare förslag!



KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG


Har varit i Göteborg lördag-söndag med pappa, Mia och Viktor. Bott på hotell med god mat och frukost och så har vi gått på stan en hel del. Jag är riktigt förvånad och besviken över mig själv att jag inte hittade något, inte alls likt mig! Det enda jag köpte var en julklapp till lillebror. Jag som bestämt mig för att shoppa satan nu inför hösten + att jag ska på två halloweenfester den här veckan. Ena festen är hos en kompis och den andra är på krogen, Strömpis och självklart har jag inget att ha på mig! Känner lite stress men det blir säkert bra för senare i eftermiddag åker jag in till Marieberg för att hitta den ultimata dräkten! Men nu: naturkunskapsplugg!




GENOM HÅLET I DITT HJÄRTA KOMMER RÄDDNINGEN TILL SLUT




Ursäktar den dåliga uppdateringen men jag har inte haft något internet här hemma. Sitter just nu i vinterjacka (ny dessutom) och försöker värma mig. Mitt rum är ju inte det varmaste när det börjar bli kallt ute, tyvärr. Men på sommaren är det riktigt varmt här inne, när solen ligger på. Idag har jag varit på Malmensskola i Kumla (årskurs 1-5) Jag själv gick där när jag var yngre och gud vad det kändes konstigt att kliva in och se allt och alla. Gamla lärare och mina gamla kompisars småsyskon. Jag har inte varit där på 6-7 år (!!) Grejen är den att, jag håller nämligen på med ett projektarbete i skolan som går ut på att jag vill se utvecklingen hos flickors syn på framtiden. Så för bara några timmar sen har jag varit i klass 1 och 5, då jag lämnat ut enkäter och pratat i mindre grupp med några flickor. Riktigt intressant att få höra flickornas diskussion om framtiden må jag säga.



IT'S OKAY, NOT TO BE OKAY!


Ni vet vad jag talar om när jag talar om lycka. När man känner sig nöjd över det man har och det man gör. När livet verkligen går åt rätt håll och man känner någon typ av balans i livet. Ni vet hur det känns att vakna upp en morgon alldeles utvilad och redo att ta tag i dagen och göra den till en så bra dag som möjligt. Det är så mycket man vill hinna med men innest inne vet man att man hinner inte med allt under en dag. Men vad gör det? Imorgon kommer en ny dag. Ni vet vad jag talar om när man känner sig så lycklig och glad att man nästan kan göra vad som helst, när som helst! Man är så glad att detta händer just en själv. När vännerna ställer upp för dig och ni har kul tillsammans. Ni skrattar åt saker som egentligen inte ens är roligt, men en liten ynka detalj kan bli jätterolig och ni skrattar så ni får ont i magen, det har vi ju alla varit med om någon gång. Ni vet då! Precis då som livet verkligen vill oss väl, det är då man önskar att det varade förevigt.

För ni vet också vad jag pratar om när jag säger att livet går åt helt fel håll. Jag menar verkligen HELT fel håll. Man känner en stor besvikelse och svacka i livet. Ni vet hur man känner sig när man verkligen inte vill gå upp ur sängen och pallra sig iväg till skolan, när man verkligen inte orkar ta tag i dagen. Vänner som man alltid trott ställer upp för än men som visar sig vara helt tvärtom. Vänner som man faktiskt tycker om att umgås med. Ett snedsteg och du är körd, även fast du bara vill alla väl. Det pratas bakom ryggen på dig och du känner hur ledsen du blir inombords. Du tycker det känns som alla är arga och sura på dig men du kan inte komma på vad du gjort för fel.

Det är tur att man inte bara har en vän, utan flera. Det finns många som bryr sig om dig även om det inte alltid känns så ibland! Vad skulle vi göra utan våra vänner? Vår familj? Livet skulle bli tusen gånger jobbigare än vad det redan är och det vet vi.






"Du är det finaste jag vet när allt annat är falskt och fel" - Håkan.



YOU MAKE ME FEEL GOOD!


Kom för en stund sen hem från Nytorget. Har bowlat med Sara, Johanna, Johan och ytterligare två killar. Måste dock meddela att jag förlorade, fick dessutom så himla ont i fingrarna, ja hela armen egentligen! Länge sen man bowla. Efter att vi bowlat så åt vi, jag köpte en kycklingsallad (förvånade??) Det smakade bra, men inte lika bra som på Java! (Haha, jag och mitt jävla Java) Skönt att få träffa bästa vännen Sara igen, vi ses alldeles för sällan. Skärpning på oss! Nu ska jag snart sätta igång det senaste avsnittet av idol på tv4play.se.




HE'S LOOKING ROUND THE ROOM, HE WON'T TELL YOU HIS PLAN


Tog tåget in till Örebro igår och mötte upp Viktor efter att han slutat jobbet. Vi sprang ut och in i några affärer, jag köpte inget men jag prövade en jacka som jag ska införskaffa mig nästa vecka! Är helt kär i den. Behöver den dessutom nu, är så himla kallt på mornarna och kvällarna! Efter att ha kikat lite i affärer så fikade vi inne på Krämaren. Jag köpte en riktigt god räksmörgås och en biskvi, mumma!



Runt 17:00 åkte vi hemåt mot Hallsberg, stressade som tusan! Jag skulle nämligen på tjejmiddag hos en tjej i min klass, Alvina. Tur som så hann jag i tid iallafall. Hemma hos Alvina bjöds det på god mat och vin. När jag kom hem sen på kvällen så hakade jag på Viktor som skulle hem till David och Jossan, där även Jonte och Julius från Davids band befann sig. Blev en helt lyckad kväll med mycket prat, musik, xbox, wordfeud och bus.


  


GRÄSET ÄR INTE ALLTID GRÖNT...


...den frågan valde jag att filosofera kring idag på filosofiprovet. Jag vet inte riktigt hur det känns egentligen, gick det bra eller gick det dåligt? Jättesvårt att veta. Jag är ju (förmodligen) godkänd men det är svårt att veta hur det går med tanke på att det är vårat första filosofiprov och ämnet är ganska speciellt, det är ju inte precis som matte. Det har dessutom varit klurigt att plugga till filosofin, jag har känt så att ena stunden känns det som jag pluggat så mycket att jag inte vet vad jag ska plugga på längre och andra stunden känns det som jag inte kan ett skit. Men jag är skapligt nöjd med min insats, blev lite rörigt alltihopa bara. Får hoppas på det bästa. Nu ska jag snart träna, äntligen! Måste dock ta det lite lugnt, vill inte åka på sjukdomen igen (ännu mer än vad det redan är)


bilden är från Skagern, en camping utanför Laxå/Finnerödja.

-
Är gräset grönt? Hur kan vi vara så säkra på det? Finns det ens något gräs? Varför tar vi allt för givet? Hur vet vi att gräset är grönt imorgon när vi vaknar? Va?! Va?! Va?!?!?




I DÖDA VINKELN SER JAG ALLT DU GÖR


Ligger i sängen och filosoferar på "vad är ett russin egentligen?" har tagit en paus nu för tillfället. Har filosofiprov imorgon, kommer nog gå bra! Är fortfarande lite sjuk, men jag mår bättre än igår. Har ont i halsen och lock i öronen, kan inte träna på grund av det. Träligt om jag skulle gå ner och träna idag och så blir jag bara ännu sämre, tänker inte ta den risken. Ska försöka träna imorgon istället. Nu: tillbaka till filosofins värld!  



SJUK... IGEN


Ja, det hinner inte gå många dagar innan jag åker på skiten igen. Har ont i halsen, huvudet, lock i öronen och täppt i näsan. Gick aldrig till skolan idag, det var knappt att jag orkade hitta på något igår på min och Viktors 1-årsdag, men jag stoppade i mig ipren och vi fick en väldigt fin kväll iallafall! Nu ska jag springa iväg till Konsum och köpa något gott te och hoppas att halsen blir bättre. Jag vill kunna träna imorgon!



♥THIS HEART, IT BEATS, BEATS FOR ONLY YOU♥




12 fina månader. Kan knappt förstå det själv. Ett helt år. Minns det som igår när vi satt och skrev med varandra på msn till klockan tre på natten och när jag för första gången gick och mötte dig en kväll i september. De där långa mysiga promenaderna som varade hela nätterna och som jag aldrig ville skulle ta slut. Minns när vi låg på övergångsstället i kylan så nära varandra att våra läppar nästan nuddades vid, jag var så otroligt galen i dig. Första pussen, hemma hos mig liggandes på mitt golv, på min matta, helt magiskt! Förälskad till tusen. Minns första gången du sa "jag älskar dig" Ditt hjärta slog i 180, men gud så efterlängtat det var att få höra det efter att ha varit tillsammans i över en månad! Tiden har bara flygit förbi, men den har varit otroligt fin, förvarar allt som underbara minnen, är så glad att jag har dig. Jag älskar dig♥



 


WHAT WOULD IT BE WITHOUT YOU?


Hallsbergsmarken var en diss, som jag misstänkte. Om man jämför Kumlamarken med Hallsbergsmarken så är Kumla tusen gånger bättre! Inte fanns det brändamandlar igår heller, surt. Whatever, idag - nu ska jag snart in till Marieberg med Viktor. Sen senare på eftermiddagen ska vi nog hjälpa till hos David och Jossan i deras nya, fina lägenhet.



HALLSBERGSMARKEN, HISS ELLER DISS?


Ska snart ta en tripp upp på Hallsberg och kolla om Hallsbergsmarken är något att ha! Jag är mest ute efter brändamandlar, tänker inte slösa pengar på annat strunt. Annars vet jag faktiskt inte vad fredagen har att bjuda på än, visar sig!




JAG KÄMPAR, SLITER, SVETTAS!


Har trots, en mycket tuff dag i skolan, pallrat mig ner till träningen idag! Jag visste att ett jobbigt pass förmodligen väntades. Vi brukar alltid köra lopp på torsdagar. Med lopp menar jag en viss sträcka på tid, max, så fort du kan, paang! Man skulle kunna säga att det är en "träningstävling" När jag började simma insimmet kändes det inte som att jag skulle klara ett skit men det lättade upp efter drygt en timme i vattnet. Loppet bestod av 400 medley broken, det säger säkert inte er någonting. Men det betyder alltså 16 längder i bassängen (400 meter) då man simmar 4 längder av varje simsätt, så fort man kan och orkar! Jag känner mig väldigt nöjd, trodde inte alls jag skulle orka faktiskt. Kroppen känns så otroligt bra efter ett pass, jag är så nöjd med mig själv. Bra jobbat idag Linnea! Snart ska jag hem till Viktor och tjocka i mig bullar.

Citerar Ell: "När jag kommer hem så ska jag äta bullar, sen ska jag träna och efter det ska jag äta massa bullar igen så att inte träningen ger resultat!" Toker!



WHY BE ALONE WHEN WE CAN BE TOGETHER BABY?


Bakade jättejättegoda kanelbullar igår med Viktor, dagen till ära!






DUNKAR MUSIK MED SYRRAN!


Sitter inne på mitt rum i garaget och verkligen dunkar musik på högsta nivå tillsammans med syrran! Grannen är nog inte alls glad på mig just nu, men det händer inte speciellt ofta att jag drar på såhär högt sen han sa till mig. Ja, han har nämligen gjort det, sagt till mig alltså. Han frågade "Vad är det som dunkar så från ditt rum? är det trummor?" Då var jag tvungen att svara att "Nej det är jag som spelar musik" Till svar fick jag bara "Det är okej men spela inte så sent bara" hihi. Så då måste jag ju passa på under dagarna när jag verkligen känner för det! Som idag.





JAG KAN UNDRA, GÅR JAG ENSAM HÄR?



Invigde mina nya löparskor idag som jag fick av mamma igår, de var riktigt sköna! Försökte plugga lite matte förut när jag kom hem från skolan, men det gick inte alls bra, hade inte alls lusten och kunde inte koncentrera mig. Jag ska därför sätta mig och pyssla nu istället, det är något jag älskar och något som jag är bra på, så varför inte syssla med det istället en dag som denna?




BUT REMEMBER, I LOVE YOU TOO!


Har haft en ganska så tuff helg. Den började inte speciellt bra i fredags på krogen, blev inte alls som jag planerat. Visst, jag hade kul och så, men jag tappade bort folk och det blev "misslyckat" på grund av det, blev ju inte alls som jag ville. Lördagen fortsatte i samma jobbiga spår, ändrade planer. Skulle gått på bio med pappa och några fler men så blev det inte. Det slutade med att jag, Viktor och lillebror drog in till Brändåsen, Mcdonalds och tjockade i oss hamburgare sen åkte vi vidare mot Kumla Maxi! Det är inte fören nu, söndag eftermiddag, som det har börjat lätta på allt det tuffa, jobbiga, sorgsna. Jag följde med mamma, Tero och Hanna in till Marieberg, fick med mig ett par gymnastikskor hem, riktigt bra! Nu har jag och Viktor tänt ljus inne på mitt rum och ska precis slå på en film.




RSS 2.0