Jag tog hjärtat, så ge mig kroppen, du får mitt när du vill


Har packat resväskan!! Sitter nu och försöker skriva på mitt absolut sista arbete... Går dock inte så bra, politik är inte mitt starkaste. Om 30 minuter ska jag kila till skolan och förhoppningsvis få mitt betyg i matte C, nervöst! Klockan fyra ska vi brudar till Ica och handla in det sista inför resan. Saker som mat, schampo/balsam etc, innan vi rullar iväg inatt!




Måste lära mig innan jag dör




 Hade varit mycket roligare att lära sig en låt på teckenspråkslektionerna istället! Cool jag skulle känna mig om jag kunde.. haha.





Spola fram tiden? Jatack!

Sitter på rummet och pluggar med Hannis. Jag håller på att skriva färdigt mitt ekonomiarbete som ska in imorgon! Mitt nästsista innan jag och tjejerna åker till Cypern! Såååå härligt. Imorgonkväll måste jag skicka in mitt politikarbete sedan är allt arbete done!! Kan inte bli mer toppen. Allt jag önskar nu är ett godkänt i matte C, besked kommer nog imorgon. Håller alla mina tummar.

Nu: plugg!


Min helg, fredag - söndag, i instagrambilder




NU TAGGAR VI DET SISTA!!!



Efter matte C kursprovet i fredags, som förövrigt gick superdåligt, köpte jag mig en loka i solen medan jag väntade in (ut) alla andra mattekämpare. Dagen fortsatte med sol hemma på altanen och en tripp in till Örebro med Ida. Jag kom hem med ett par dunderfina shorts, trots att jag letade efter en bikini...



Vi köpte oss jättegoda glassar inne på Glazzerian (tror jag det hette) Min glass hade smaken av mango och hallon, så gott! Dagen/kvällen fortsatte med en cykelrunda med Ida och till sist hamnade vi på en förfest där även vår vän Vinden befann sig.



Lördagen började tidigt med frukost hos Ida innan vi åkte vidare till järnvägencup där vi kollade en del matcher! Jag fick dessutom se mina saknade tvillingar, Joel och Jesper, spela. Så längesen vi sågs killar! Runt 13:00 följde jag med mamma och Tero in till Marieberg för att växla pengar, hitta en bikini och köpa solkräm med mera. Jag kom faktiskt hem med två bikinis för endast 200 kr totalt! Awesome!

Kvällen spenderades med Ida och Sanna framför Eurovision, måste säga att Loreen är grym! Runt halv elva hamnade jag och Ida i Sannas storebrors lägenhet i Kumla medan hon själv körde in de glada killarna till krogen. Klockan två hämtade hon killarna, varav Peo, kul att träffa honom två helger i rad! (han hämtade mig och Ida från bion förra helgen) Efter att ha släppt av Peo halvvägs till Pålsboda var klockan halv fyra och vi somnade bums hos Ida.



Vi kom upp tidigt i söndags också. Cyklade iväg till järnvägencup och kollade när Hallsbergsgrabbarna spelade sin semifinal, dock blev det ingen final. Efter det hamnade jag hemma, ute på baksidan i solen, resten av kvällen. Blev dessutom grillat till kvällsmat!

Detta har varit en av de bästa/skönaste/roligaste helger på länge faktiskt. Jag kopplade bort allt plugg och fokuserade bara på mina fina vänner! Vill ha mer sånt här.



komigennulinneaduklarardethär!




Sitter och skriver på mitt svenskanationella muntliga tal, som jag förmodligen ska hålla imorgon! Är snart klar med manuset, då är det bara att börja öva in. Självklart skriver jag om barn, eller i detta fall barnleksakernas utveckling! Tredje gången denna termin som jag gör ett arbete om barn, men jag tycker det är intressant så! Förutom det muntliga i svenska har jag även muntlig redovisning om nervsystemet (naturkunskap B) imorgon. Har alltså två muntliga redovisningar att öva in ikväll, jippi. Ska försöka klämma in en promenad idag också, får väl se hur det ska gå...

Nu: tillbaka till plugget. Sen: mat, plugg, promenad, dusch, plugg, sängen, plugg och sova!



Ljudet av mitt hjärta, behöver ljudet av ett annat hjärta




Åkte inlines från Hallsberg till Kumla idag, tränade styrketräning hos Stoffe en timme och sen åkte jag inlines tillbaka till Hallsberg igen. Kommer förmodligen ha träningsvärk i ben och rumpa imorgon, men det blir skönt! På bilden ser ni mig i full utrustning för att slippa dö.. Nej men, jag tyckte alla rapsblommor var fina och ville visa er.


 
Nu ska jag städa undan lite på mitt rum, ligger kläder överallt... Sen somnar jag nog bums i sängen, borde plugga men hinner det imorgon på håltimmen.



Grattis på 18-årsdagen i efterskott min fina!


Idas överraskning ledde till parkens zoo i Eskilstuna!
Här kommer bilder:
















I'll stay there forever if you just let me in


Ikväll ska jag på bio, American Pie, med fina Ida! Jag sover hos henne inatt och imorgon har jag en överraskning åt henne.. ska inte berätta mer. När jag ändå är i Örebro i eftermiddag ska jag passa på att hämta klänningen som är färdiginsydd! Hoppas den är kanon.



Nu: springa, duscha & plugga..



By the way, I'm wearing the smile you just gave me


Hej alla fina! Idag har det varit världens mest segaste dag. Den började med teckenspråk, klockan nio, då jag redovisade mitt barndomsminne, det gick superbra. Efter det började nästa lektion klockan två... Men jag och Ellen fixade färdigt ett arbete så nu ser min plugglista ut såhär:

Kvar i skolan:
• Svenskanationella - muntligt
• Naturkunskap - sammanfatta en artikel - muntligt
• Mattenationella
• Samhällsexamination - politik

Yeeeah! Imorogn och på fredag är vi ju lediga, men efter nästa fredag har jag förmodligen bara samhällsexaminationen kvar, den måste jag lämna in innan vi åker, senast 30 maj alltså. Sen.är.det.slut.



Snart kommer Mia och hämtar mig, vi ska vidare till en tjej som ska sy in min studentklänning (såå snällt) då den är lite för stor för mig (trots att det är xs) ... Senare ikväll möter jag upp alla festglada vänner vid Strömpis för en "taggataggataggastudentenutgång" Nu ska det packas och fixas.



Exakt en månad kvar till studenten!




Projektarbetet landade på ett VG, som jag trodde, jag är nöjd. La inte ner den tid på det som jag från början hade tänkt, vilket dock är lite synd för då hade det kunna bli ett MVG, enligt Anders, min lärare. Efter skolan tog jag en fika med mina Cypernbrudar (!!), vi åker om 15 dagar! Har så mycket som ska fixas innan det men gaaah vad jag längtar! skablirsåroligt.

Klarade av ett tufft simpass idag, som bestod av en massa medley, trots min enorma träningsvärk. Kommer förmodligen vara ännu värre imorgon, sägs ju att det ska vara värst andra dagen. Nu ska jag repetera igenom min teckenspråksläxa några gånger, ska bli filmad imorgon då jag tecknar om ett barndomsminne!



När man släpper taget, tar man steget


Ligger i sängen och är alldeles död efter ett trx-mjölksyrepass hos Stoffe idag! Kommer inte komma upp ur sängen imorgon, ujujuj. Ska snart försöka gå och göra mig en kvällsmacka innan jag ska läsa/teckna igenom min teckenspråksläxa som jag har till på onsdag. Efter det kommer jag förmodligen somna direkt. Imorogn väntar en halvdag (kan man säga) i skolan och därefter ska jag hinna med en fika, innan träningen, tillsammans med Julia, Ellen och Anna. Dags att börja tagga cypernresan! Puss på det.



Imorogon får jag veta mitt betyg på projektarbetet! Tror det lutar åt ett VG men det kan lika gärna bli ett G eller ett MVG, men hoppas naturligtvis på det bästa.



Säg mig, när blev jag för stor för att vara mig själv?




Gårdagen spenderades hemma hos pappa och Mia. Vi åt mat på O'Learys och sedan hamnade vi hemma i soffan framför filmen the girl with the dragon tatto, jag hade faktiskt bara sett de svenska Stil Larsson filmerna. Jag sov kvar över natten och vaknade till nomnomfrukost imorse som bestod av bland annat äggröra, bacon och melon. Innan de körde hem mig till Hallsberg igen så svängde vi in på Marieberg... och vet ni vad?! Jag har köpt mig en iphone nu! Bästa namnsdagspresent jag någonsin köpt åt mig själv. Ja, jag har namnsdag idag, det är Linnea. Jag fick dessutom med mig ett linne hem + en tvål från the body shop

Nu ska jag kika lite på läxorna, har prov imorgon i internationell ekonomi.
Mitt nya nummer har ni här: 076-804 40 05



Vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig




Snart kommer pappa & Mia och hämtar mig. Får se om jag spenderar natten där, inte bestämt mig än. Ha en fin lördag allihopa!



Om några dagar är jag också ägare av en Iphone!




Ikväll efter träningen ska jag klicka hem en iphone, på tiden va? Så om några dagar är jag också ägare av en vit iphone 4S, den ni!




I can give you everything you ever dreamed of




ja.det.är.så.jobbigt.att.gå.upp.till.skolan.när.alarmet.ringer.
Det blir allt tuffare och tuffare att komma upp på morgonen.
inte.mycket.kvar.nu.linnea.
.kämpa.

Idag började den långa dagen med ett testmatteprov, den fortsatte med en internationell ekonomiredovisning samt tre timmars håltimme innan teckenspråket som började klockan två. Jag letade upp mitt födelsedagsbarn Sara och tillsammans köpte vi varsin mjukglass i regnet, bara för att.

Det blev ingen träning idag, men funderar på att ta en promenad snart, måste göra lite nytta känner jag.




Take me out of the darkness and into the light


Är jättesugen på att klicka hem en vit Iphone 4S!! Sitter och funderar på om jag ska beställa hem den nu/senare i veckan, om jag ska vänta till studenten då jag kan önska mig pengar eller om jag ska ta ut mina studentpengar nu i förskott? Svårt det där...


Syns inte så bra men jag har fått fräknar, betyder att sommaren är här! Fast idag vaknade jag till regn..

Hur som helst, innan jag hamnade bland alla Iphonesidor på internet pluggade jag faktiskt på min naturkunskapsartikel, snart är den färdig.

Kvar i skolan:
• Svenskanationella - muntligt
• Teckenspråk (berätta om ett barndomsminne) - bli filmad
• Naturkunskap - sammanfatta en artikel - muntligt
• Internationell ekonomi - prov x 2
• Rättskunskaps - redovisning muntligt
• Internationell ekonomi - redovisning muntligt
• Mattenationella
• Labbrapport naturkunskap
• Samhällsexamination - politik 

Det är en del kvar... Nu ska jag cykla iväg till träningen och ni förstår vad jag har att göra därefter!



I'll be alright, just not tonight






Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner




Kom hem från tävlingen ungefär halv tolv igårkväll men gud så bra det har gått! Jag har inte simmat på dessa tider i 50 bana på 3-4 år så, ja.. jag är nöjd + att jag inte tränat i 50 bana på hur länge som helst. Jag är helt fascinerad över hur det kan gå så bra trots att jag bara simmar tre/fyra pass i veckan.. haha, galet. Jaja, för er som inte kollat resultaten och som inte är speciellt insatta i simning, men som ändå vill veta, kan jag berätta att jag kom trea på både 50 och 100 bröstsim, jag slog dessutom några personliga rekord i 50 bana och det viktigaste av allt.. vi har haft det jätteroligt

Snart kommer Ida och då är det dags att cykla till Kumla, träna TRX/cirkelträning med Stoffe och sedan cykla tillbaka till Hallsberg.



Jag vill känna känslan av att vara där, ingenting kan stoppa mig


Jag har inte sagt att jag ska på tävling i helgen va? I alla fall så ska jag till Uppsala. Åker om ungefär två timmar och kommer inte hem förän söndageftermiddag. Det ska bli jättespännande att få se hur det går, men jag åker främst dit för att ha roligt. Jag tror det kommer bli en bra helg. Det är dessutom 50 meters bassäng i Uppsala (brukar oftast vara 25 meters bassäng inomhus) vilket kan bli väldigt intressant att se hur vi ska orka med det.



Nu måste jag fortsätta packa färdigt, sen kommer Ida hit för en snabbis upp på Hallsbergsmarken innan vi sätter oss i bilen vidare mot Uppsala.



I'll pray to God every day, that you keep that smile


Pappa och Mia kom förbi vid halv två igår och hämtade upp mig och mina syskon. Vi stannade till vid Marieberg en snabbis och jag hittade hur mycket snyggt som helst, hann dock inte prova något innan vi skulle vidare hem till pappa. Jag får helt enkelt åka in en annan dag. Hemma hos pappa hamnade jag ute på balkongen i shorts och linne medan maten gjordes i ordning, det är ju så fint väder! Tyvärr har jag hört att det ska bli sämre nu vilken dag som helst...


Jag och lillebror hittade färgglada brillor inne på Gina.

Idag har det varit en alldeles ovärd dag, ni vet. Det hela började med att jag försov mig och missade min första lektion som var teckenspråk.. typiskt. Men jag skyndade iväg till rättskunskapen, vilket jag gjorde helt i onödan då den kursen tydligen var avslutad. Nästa lektion började klockan två så jag gick hem och gick tillbaka till skolan efter tre timmar igen, värt... Utöver skolan så har jag tränat idag, något bra i alla fall.

Nu ska jag försöka checka av lite plugg från listan och senare blir det kanske ett GG-avsnitt. Puss.



RSS 2.0