FÖR HJÄRTAT PUMPAR UTAV NITROGLYCERIN













 


FIN SOMMARKVÄLL


Jag och Viktor tog en joggingtur/promenad i onsdags. Vi sprang till motorbanan i Sannahed sen svängde vi in på en grusväg som ledde oss tillbaka hem. Jag vet inte riktigt hur många km rundan var men skönt var det iallafall! På vägen tillbaka stannade vi till vid "bra & begagnat" Fanns väldigt mycket saker. Vi sprang hem och duschade, bytte om och tog ut pengar sen gick vi tillbaka dit. Hittade faktiskt lite praktiska prylar som jag ska spara tills jag flyttar hemifrån.

Igår åkte vi in till Örebro. Kikade lite secondhand, men hittade inget. Inte jag iallafall, Viktor hittade lite kokböcker. Billigt. Vi gick runt på stan och kikade på lite allt möjligt. Åt lunch på mitt favoritcafé, Java. Kycklingsallad med vitlökssås, så extremt gott! Åkte förbi Marieberg på vägen hem. Senare på kvällen kom David och hämtade oss. Vi åkte och badade, kallt i början men sen vande man sig. Alltid lika kul att försöka få i Viktor för han är en riktig badkruka. Runt 23:00 tog vi en kvällspromenad i Hallsberg sedan åkte vi in till donken. Det blev en fin dag och en ännu finare sommarkväll.



SPONTANTRIPP TILL LISEBERG!


Var på Liseberg i lördags med Viktor, David och Jossan. Blev en spontantripp, vi bestämde oss nämligen dagen innan. Det är så det ska vara, då blir det som bäst! Den nya atraktionen, atmosfear var hur grym som helst!  Som fritt fall fast, 119 meter upp i luften och 110 km/h ner i fallet. Dock började det åska och regna lite men det gjorde inget för det skrämde bara bort alla barnfamiljer, blev heller inte lika långa köer till atraktionerna. Men jag tycker faktiskt vi hade tur när det gäller köer, det var ju trots allt högsäsong och lördag och ändå fick vi max köa 40 minuter (Balder) annars låg det på 15-30 minuter. Frammåt kvällen var det bara 0-5 minuters kö, riktigt lyckad tripp.

Nu har jag dock åkt på urinvägsinfektion + ständig huvudvärk. Jag började känna av det under fredagskvällen. Jag har aldrig haft urinvägsinfektion förut, vilket är lite konstigt eftersom att jag har simmat i 10 år och gått runt med blöta baddräkter och bikinis nästan dagligen. Nu gör jag allt för att försöka bota detta, har inte varit på vårdcentralen än... tänkte jag skulle slippa det. Fick nyss ett tips av pappa att dricka 3 små shots med äppelcider vinäger om dagen. Kan ge det ett försök!

Jag & Viktor håller på att ladda hem Red Riding Hood nu. Ska strax springa iväg och blanda i ordning blåbär/äppelsaft och poppa popcorn. Puss








MYSPYS


Ska snart mysa ner mig med Viktor i min säng. Vi håller på att ladda hem Water for Elephants, Robert Pattinson som huvudperson så den kan ju inte vara annat än bra! Nu ska det poppas popcorn. Ha en fin kväll!





MAKE IT LAST FOREVER


Gårdagen blev väldigt fin faktiskt. Jag, Viktor och David åkte till Hällabrottet för att bada. Jag vet inte om jag har berättat att jag har någon sorts vattenfobi + båtfobi. Jag vet, det låter jättetokigt med tanke på att jag är simmare. Men jag gillar inte att bada där jag inte ser botten eller där jag verkligen verkligen inte bottnar. Det är min värsta mardröm att hamna i vatten där det är 100 meter djupt. Jag får panik. Det är inte det att jag inte kan simma, för det kan jag ju. Det är bara det att jag tycker det är äckligt och obehagligt. Tro det eller ej: igår när vi var vid Hällabrottet (som är ett gammalt kalkbrott) så simmade jag ut med grabbarna (90 meters djup) Jag hade inte ens tänkt hoppa i från början för det blir nämligen bamsedjupt så fort man hoppat ner från klippblocket. Mitt hjärta slog i 180 under hela tiden som jag befann mig i vattnet men jag var dessutom jäkligt stolt över mig själv att jag hoppade i! Men jag måset erkänna att jag var livrädd, vidrigt som fan!

Väl hemma lagade jag och Viktor kvällsmat. Efter vi hade ätit så påpekade Viktor att kladdkakan vi bakade i måndags smakade himelskt gott. Jag kunde inte göra annat än att hålla med, det måste vara den godaste kladdkakan jag ätit. Vi tittade på varandra och bestämde oss för att baka en till. Denna gång gjorde vi den lite annorlunda. När vi var klara med smeten så hade vi i hackad daim, sen gräddade vi den i ugnen. Det borde ni testa! Jag tror vi kommer pröva med dumle nästa gång. Puss på det, här kommer lite roliga (gamla) bilder. Så det kan gå när man bara knäpper bild efter bild i webcam.









ÄNDRADE PLANER


Vaknade upp imorse, fullt inställd på att ta en joggingtur... men inte i regnet. Så det blev ändrade planer. Har dock inte gjort något vettigt än. Funderar på att baka något och sedan bjuda över Viktor hit. Kan bli mysigt, puss♥


 

EN LITEN ROS MED ETT HÅL I SIN SJÄL


Mycket att tänka på men inget att oroa sig för, det kommer bli bra.
Livet har precis börjat, du kommer att lösa det.
Finns här för dig, det vet du.





LET YOUR BODY DECIDE WHERE YOU WANT TO GO


Jag var på bio men Viktor, David & Jossan igår. Harry Potter var bara för galet bra. Jag tycker faktiskt att den sista filmen var det allra bästa. Om ni inte har sett filmerna så borde ni göra det. Jag var inget och är fortfarande inget stort Potter-fan men filmerna är något man måste ha sett ändå.

Imorse vaknade jag upp hos Viktor, trött efter att ha kommit hem sent igår. Nu är han på sin kusins dop och jag sitter hemma framför datorn, har fortfarande inte ätit frukost. Är inte riktigt sugen men borde kanske äta iallafall. Ha en bra dag! 



DÅLIG UPPDATERING, SORRY


Ojojoj... svårt att hinna uppdatera när man knappt är hemma. Jag har haft en jättefin helg/vecka. I lördags firade jag ock Viktor 9 månader. Vi bestämde oss för att testa något nytt så vi bakade bullar men vitchoklad, de blev riktigt goda. På söndagen åkte vi in till Pålsboda för att fira Viktors student hos hans pappa, lite sent men så fick det bli. Bätter sent än aldrig. Jag och Viktor tog även en liten promenad, mumsade i oss massa goda smultron som vi hittade i skogen! Nomnom. I måndags var vi på bio, såg bad teacher. Alltid lika mysigt att gå på bio tillsammans med Viktor. Vi ska faktiskt på bio imorgon också, Harry Potter och dödsrelikerna del 2 är det som gäller. Vi håller på att nöta igenom alla filmer nu, för jag hade bara sett 1:an och 2:an. Ska springa upp till Viktor nu och kolla de 3 nästsista filmerna! Puss




 


HOLD ME CLOSER


Jag har upptäckt att jag sover väldigt länge om dagarna nu efter Peace and Love veckan, är helt slut. Har vänt på dygnet totalt nu efter att jag jobbat både nätter och mornar. Men jag lyckades iallafall spenderade några timmar med pappa i Örebro i måndags. Hittade lite kläder och annat behövligt! Igår hände det inte mycket, känner mig så rastlös när alla jobbar och jag bara sitter hemma. Det är lite synd att jag tycker att det är så jäkla kul att pyssla och fixa med mina fotobilder att det är färdigt på två dagar! Borde dra ut lite på det nästa gång så jag får det som tidsfördriv...

Imorgon är det grillkväll med klassen hos en klasskompis som står på schemat! Vi har haft det på tal många gånger men det har aldrig blivit av, men nu jäklar! Något att se fram emot. Nu ska jag snart in till Örebro och kika lite med Viktor, Hanna, Martin & Calle. Hoppas på att hitta något fint! Puss



SAMMANFATTNING AV P&L-VECKAN


Måndag: Köade en timme för att checka in som funkis. Träffade en Stockholmstjej (Sofia), 92:a i kön, vars pojkvän var 30 år! Köade fyra timmar för att komma in på vanliga campingen, sedan sov jag i Sofias tält.

Tisdag: Jobbade mellan 07:00-15:00 tillsammans med en tjej som hette Stina, 92:a från Umeå. Vi satt och vaktade ett öltält, väldigt segt eftersom festivalområdet inte ens hade öppnat så det var bara funkisar som gick ut och in hela tiden... Klockan 16:00 fick jag käk efter att inte ätit på 24 timmar! På kvällen följde jag med Jonathan och Oscar hem. Riktigt skönt att sova i en riktig säng!

Onsdag: Åkte in vid 11:00 för att gå omkring med Jonte och Oscar medan de jobbade mellan 12:00-20.00. På kvällen kollade vi på King of leon, grymt! Somnade senare i Jonathan och Oscars tält på funkiscampingen.

Torsdag: Gick upp 05:10 för att ta bussen hem till Jonathan. Sov sedan 06:00-13:00 hos Jonte, asskönt! Käkade frukost och åkte in vid 14.00 för att se Veronica Maggio, All Time Low, 30 seconds to Mars och Volbeat! Viktor hade köpt ett endagarspass så jag mötte upp honom innan Volbeat skulle spela. Så jäkla skönt att få pussas och kramas lite!!! Saknat honom redan efter första dagen♥ Han åkte hem vid 23:30 och jag gick tillbaks till Jontes tält och tog en powernap.

Fredag: Jobbade 02:00-09:00 tillsammans med en jättejobbig tjej, Josefine, 93:a. Inte riktigt min typ av polare. Men det var åtminstone det mest händelserikaste jobbpasset. Fyra killar drog ner en jättestor heliumballong (finns på bild längst ner av inlägget) och försökte pilla bort den, när vi kom och skällde på dem så släppte de repet som ballongen satt fast i och när blivit helt utsträckt losnade ballongen och flög upp bland molnen. Fyra polisbilar skickades på killarna men de fick inte fast dem, tyvär. Mellan 10:00-14:00 sov jag, helt slut! Fredagskvällen bjöd på Timbuktu, Bob hund, The Sounds och lite Petter.

Lördag: Jobbade mellan 08:00-15:00 tillsammans med en tjej, Linn, 91:a. Väldigt snäll och trevlig. Vi satt och vaktade camp sunshine, en camping där ledarna bodde. Väldigt chill. På kvällen tittade jag på Mando Diao, Daniel Adams-Ray, Bob Dylan, Journey och älskade HÅKAN HELLSTRÖM! Jag satt vid scenen två timmar innan Håkan började spela, men det var det väst för jag fick stå längst fram, så himlaaaaaa magiskt! Helt sjukt galet nööööjd!!

Söndag: Gick upp i tid, fortfarande helt nöjd efter gårdagen. Träffade en jättetrevlig tjej, Molly, på donken då vi båda satt och laddade mobilerna. Bussen hem gick 12:00, home sweet home! Statistiken på antal besökare detta år nådde enda upp till 50 000 pers, galet mycket! År 2010 var det 42 000 och år 2000 var det bara 500, peace!









RSS 2.0