NÄR JAG HÖLL PÅ ATT DRUNKNA TÄNKTE JAG PÅ DIG




Chill skoldag idag. Finns verkligen ingenting kvar att göra i skolan. Idag hade vi "lek" på både engelskan och idrotten. Imorgon blir det förmodligen en kort dag, som idag. Blöö, det är skönt men det är så jäkla ovärt.
Idag har jag faktiskt varit ute och sprungit, kändes skit men nu har jag iallafall kommit igång igen! Funderar på att simma imorgon, annars blir det bara en springtur, får se. Det ska ju bli fint väder sägs det, kanske blir att slappa i solstolen istället, hiho. Nu ska jag åka och hämta syrran i Kumla, sen ska jag pussa lite på min fina pojkvän, tjarå!



LÖRDAG + SÖNDAG


Hårfärgningen, ja... den blev inte riktigt som jag väntat mig men det funkar. Jag kommer vänja mig. Tycker inte det var värt sitt pris, men äsch. Det blev ljusare iallafall och det är det som är huvudsaken. Bild kommer imorgon. Innan frisörbesöket så stod vi ute på stan och tittade på bollarna på bilden nedan. Det såg väldigt kul ut och jag hade gärna hoppat in i en boll men det var bara småbarn som fick tror jag. Det var åtminstone bara småbarn som testade på det. Efter frisören åt vi god mat och efterrätt hos pappa.



På lördagskvällen var jag och Viktor iväg på YEAH-festivalen för att se Davids band, Pray for tomorrow







¨

Söndag, morsdag tillbringades hos mormor i Glanshammar. God mat och mycket prat. Trevligt, men ibland blir det bara för mycket. Nedan kommer en bild på den fina tårtan. Jag är personligen inte så förtjust i jordgubbstårta men...





BABY TAKE MY HAND




Äntligen fredag! Inte för att jag ska göra något speciellt men det är bara skönt. Jag ska vara med Viktor, det blir säkert film, godis och mys. Sara kanske hör av sig snart, hoppas det. Var extremt längesen vi träffades♥  Jag måste passa på att säga grattis till tvillingarna idag, Julia & Josefina Almén. Jag vet inte om ni läser min blogg men GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS och väldigt tråkigt att jag inte kan komma ikväll på festen, men jag har verkligen inte råd med en tripp till linköping tur&retur :[ festa lite extra för min skull! Puss på er

Imorgon ska jag och Viktor till min pappa. Jag ska färga håret och efter det blir det mat. Vi stannar förmodligen kvar i Örebro till kvällen för att sedan gå på YEAH-festivalen. Viktors kompis David och hans band (Pray for tomorrow) spelar. Det blir en heldag i Örebro imorgon alltså, me like♥

På söndag är det morsdag, middag hos mormor. Fulladdad helg alltså! Det var länge sen...



I AM FINALLY THERE!


Äntligen färdig med psykologin! Hoppas på mvg, måste få mvg, vill ha mvg i kursen! Hejja Linnea!
Nu är det inga läxor kvar i 2:an, lovely! Chilla fram till skolavslutningen och hela sommarlovet. Vad skönt det vore om man tog studenten i år, men det är ett tag kvar, suck. NÄ, ge mig sommarlov nu!



Nu ska jag förhöra pojkvännen, han har redovisning och prov imorgon. Sen ska vi kolla Chuck, puss på det♥



"SKOGSMULLAR ÄR VI ALLIHOPA, ALLIHOPA"


Idag hade vi friluftsdag i skolan mellan 12:00-15:00. Vi skulle klara av fem olika stationer. Diskussionsfrågor, woka grönsaker, steka karbbelurer, bygga hyddor och göra en bår. Här kommer lite bilder:
















AWAKE AND ALIVE


Bara sätta igång med arbetet, jag vet vad som ska göras! Börjar med psykologin, den är viktigast. Men jag har inte speciellt mycket kvar. Sköönt! Psykologin är faktiskt min sista läxa, hur skönt är inte det!?
Efter plugget ska jag städa, ser ut som skit här inne. Måste maila min specialidrottsuppgift till läraren också, arbetet är färdigt. NU KÖR VI!







WHEN I LOOK AT YOU




Igår var jag och Viktor in till Örebro. Han klippte sig och därför passade jag också på! Fick en uppklippning av luggen för endast 50 kr. Gaaalet billigt. Man ser dock inte speciellt bra på bilden. Eller.. lite kanske.

Imorgon blir det en extremt chill dag. Har förmodligen bara en lektion som börjar 10:45, matten. Vi kommer få tillbaka våra nationellaprov, spännande! Fast jag vet ju iochförsig redan att jag klarat mig men det ska bli kul att se vad man har svarat rätt och fel på.
Nu ska jag fortsätta med psykologiplugget, går riktigt bra. Jag skriver om coaching/mental träning. Rullar på ordentligt. Jag gillar när man får välja arbete själv att skriva om. Då kan man åtminstone välja något man är intresserad av.



PASSED THE TEST


Denna dag borde firas! Klarade både matte B nationella och engelska B nationella, vilket betyder att jag får G i slutbetyg! Hur himla fint som hellst, har gått och varit orolig för både engelska och matten. Speciellt engelskan. Men gud så skönt. Nu är det bara satsa matte C i trean då (a)

Nu kommer snart Viktor hit, vi ska kolla lite på min moppe. Den krånglar lite, går inte riktigt att starta som den ska. Det skulle vara skönt att få den fixad så jag kan sälja den efter sommaren. Efter det ska vi åka in till Marieberg, alltid lika mysigt♥

Måste bara dela med mig av denna söta bild från ettan, en ankmamma hade lagt ägg på skolgården och blev tvungen att flytta på ungarna när du kläckts. Så här är de på väg till bäcken, sötillisöta.



Ha en bra fredag!


YOU MAKE ME FEEL SO SPECIAL, SO SWEET


Psykologiprovet gick bra igår. Jag fick tillbaka det idag, rättat och allt. Han tyckte det var bra, VG+/MVG. Nu gäller det att satsa på psykologiuppsatsen som ska in nästa fredag. Hade tänkt fortsätta lite på den strax, om jag orkar.
Jag och Jonathan har pluggat massa geografi idag, vi har fått ett jäkla häfte vi ska göra och lämna in på tisdag men som tur är behövde man inte göra allt i det.

Föresten! Jag och Viktor såg en riktigt bra film igår, the green hornet. Värd att se!





WHO'S GONNA SAVE THE WORLD TONIGHT?




Hitta en liten busbild, tråkig som fan, haha. Ett år gammal.

Har varit i skolan och haft en lektion. Eller... jag gick dit, tog närvaro och gick hem igen. Ska tillbaka vid halv ett för att skriva psykologiprov. Ska sätta mig och läsa det sista nu innan det är dags. Måste få i mig lite mat också.
Ikväll tror jag faktiskt att det blir en pluggfri kväll, det känns som det. Har inget som ska in denna vecka. Skööönt!

Funderar faktiskt på att simma idag, det var ett tag sen. Men fan, det kommer kännas så himla segt och jag kommer känna mig dålig. Meeen.. måste fan bli av med allt äckelfett jag lagt på mig så, lika bra att börja. Hädanefter är det träning, bra mat och bantning som gäller.



2 STEG FRÅN PARADISE


Gaaaaasch, mattenationella är över! Vilken lättnad. Det var verkligen en 4timmarsplåga.
Nu ska jag slita mig från min "dunkamusiksåalltvibrerarpaus" och ta o plugga mega mycket psykologi, har prov imorgon. Men det kommer gå awesome.

Känner verkligen att det börjar dra ihop sig mot bal och skolavslutning nu! Man kan bocka av allt mer och mer från "läx/prov listan" så himla skönt. Nu kan jag faktiskt säga som Håkan - 2 steg från paradise. Det är fan inte mycket kvar. Drygt två och en halv vecka, sen ska det slappaaaas! Woooho♥

Nananananana, puss på livet. Fick en liten kick av musiken. Nu mår jag bra. Har varit lite depp efter både engelska nationella igår och mattenationella idag, men nu är jag igång igen!



GE MIG EN KYSS ATT BYGGA EN DRÖM PÅ




Idag ska det pluggas satan. Mattenationella imorgon. Usch, inte alls taggad. Som tur är så kommer syrrans pojkvän Martin hit och hjälper mig snart. Måste till affären och köpa något för att orka skriva matteprovet i 4 timmar imorgon.

Sitter och sjunger med älskade Håkan i hans låtar just nu. Glömmer verkligenheten för ett tag.

IDAG FYLLER BÄSTIS IDA 17-ÅR! ETT STOOOORT GRATTIS TILL HENNE!





BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG


Sent inlägg.
Torsdagens nationella prov i Engelska B gick skapligt. Jag hoppas att det gick bra, vill verkligen klara det. Gjorde mitt absoluta bästa, det är ju huvudsaken. Geografimuntliga gick också bra. Jag, My och Bella körde ihop, alla pratade och fick sagt det de ville så.. vi är nöjda.

Fredagens nationella prov i Tyska steg 4 var ju inte speciellt kul. Läsförståelsen var svår och uppsatsen hade man ingen ork till. Så vi får väl se.
Iallafall, krogen i fredags med Ellen, Jonte och Viktor. Mycket folk och extremt bra drag. Älskar när man verkligen känner basen i hela kroppen. Dock fick jag så jäkla ont i huvudet framåt natten, alla blinkande ljus gjorde det inte bättre heller. Ville bara blunda.

Lördagen bjöd inte på mycket inte. Körde mat på morgonen. (det vi gör för att samla in pengar till simklubben) Annars låg jag och viktor bara i sängen i stort sätt hela dagen och skratta, prata & myste.

Söndag, plugg, plugg, plugg... och äppelpaj! Haha. Lite bränd & misslyckad dock :l Viktors fel, hihi.



ALWAYS BELIEVE




Älskar verkligen dagens väder! Har suttit ute och pluggat geografi idag, jag har muntligt prov imorgon. Vi har även engelska B nationella läsförståelse imorgon, jag är konstigt nog taggad. Vill få skiten gjord, vill veta vad jag får för resultat. Håller tummarna för att jag ska klara det. Imorgon gäller det, jag ska verkligen försöka.
Nu ska jag springa till affären och köpa något smaskigt så jag får i mig lite energi på nationella, eftersom att jag inte äter frukost...

Om någon timme blir det film och popcorn med älsklingen! Älskar't ♥



PUSSAR



I love to smile, and the reason is you♥

7 månader idag, 1000 pussar på det.




WEEEEEEE DID IT!









Nu har vi badat! Inte alls kallt, lite förvånade blev vi. Åker kanske tillbaka imorgon, hihi.



OOOOHHH...




Sååååå fint väder, tror jag smäller av. Blev t.o.m. tvungen att ta en dusch efter att ha legat ute ett tag.
Har legat ute och pluggat i solen, riktigt jäkla awesome!
Jag och syrran var nyss till Konsum, jag köpte en piggelin, kände mig bara så tvungen. Vi kom fram till att om en liten stund ska årets första dopp ske! Förmodligen... inte helt bestämt. Måste höra runt lite om skjuts, hihi.

Jag återkommer!




BABY, I WAS BORN THIS WAY




Igår åkte jag & Viktor in till Marieberg på morgonen. Vi hittade dessutom vad vi sökte. Jag hittade en kuvertväska och ett par skor som jag ska ha på balen. Han hittade en vit skjorta som han ska ha på både balen och studenten. Verkligen en lyckad tripp!
På kvällen, runt 7, åkte vi in till Askersund. Grillmys nere vid sjön tillsammans med Ellen, Martin och massa fina människor! Riktigt trevligt var det, förutom att det blev lite kallt framåt kvällen då mitt och Viktors kött inte var färdigt än efter att ha legat på grillen i över 1 timme... hihi.

Idag när vi vaknade kilade vi iväg till Alléhallen för att kolla på dansuppvisning, riktigt kul faktiskt. Jag får små kickar av det, alltså... jag får en kick till att börja simma igen. Göra min grej liksom. Så vi får väl se om jag drar igång med plaskandet igen. Någon gång.

Det blev grillat till kvällsmat idag också, gott som fan. Nu ska jag hoppa in i duschen nu sen slå på en bra film med en skål popcorn tillsammans med älskling. Puss på det.

Imorgon ska jag och Ellen ut och springa på special idrotten! puh, det var längesen jag tränade. Har varit sjuk och lat, höhö.






FREDAGSMYS


Puuuh, haft både engelska B nationella och företagsekonomi B prov idag! Inte roligt alltså...
Nationella gick faktiskt bra, jag är asnöjd. Ekonomiprovet gick dock inte lika bra, svårt var det.
Idag var det hallsbergsmarken, jag gick dit endast för att köpa brändamandlar, tror ni dom hade det eller?! NÄJ! Lite sur blev jag.. köpte en godisbit iallafall sen gick jag hem, besviken. Får kila förbi kumlamarken nästa fredag, hihi.
Nu har jag precis duschat, sitter och inväntar Viktor. Ikväll blir det mys framför en bra film och en stor skål med popcorn, puss.

DUMMA PLUGG!


Plugg, plugg, plugg... Imorgon har jag en redovisning i geografin om SOS barnbyar, jag har skrivit en bra text men redovisningen får max ta 5 minuter så jag måste rensa bort lite utav texten :l trääääligt!
På fredag har jag engelska B nationella writing, företagsekonomiprov & tyskaläxa. Försöker hinna med allt.

Har köpt mig lite pluggodis, så jag ska väl köra på nu.. Ha det bra!



I LOVE TO SMILE, AND THE REASON IS YOU




Väldigt tråkig dag.. änsålänge. Det har inte hänt speciellt mycket och jag känner mig verkligen stressad av alla läxor, prov och nationellaprov vi har nu. Det är hur mycket som helst och vi har drygt en månad kvar i skolan, fattar inte hur jag ska hinna... Har suttit och pluggat företagsekonomi B nu en stund, det är svårt & jag orkar inte mera. Något som stör mig ännu mer är spotify. Jag tycker personligen att det de gör är bra, det är faktiskt på tiden att de börjar ta betalt och sätta vissa begränsningar. Men jag har fortfarande inte tagit tag i skiten & skaffat premium, vilket därför blir ganska jobbigt för jag har bara 3 spotify timmar kvar denna månad, JiPPi.

Igår var Emil här. Alltid lika trevligt att träffa honom. Det sker inte ofta men när det väl sker så kan vi sitta och snacka i flera timmar. Det blir så när man inte ses så ofta, då har man massa att berätta. Allt mellan himmel och jord, som man brukar säga.

Nu ska jag väl sätta näsan i ekonomiboken igen. Kul. Fast ne.
PS: Jag och Ellen håller på att smida mysiga & underbara planer inför sommaren, vilket tyvär fortfarande är topphemligt, men om ni har tålamod får ni snart veta! Iiiiiiihhhh. Puss!



RSS 2.0