I'll pick you up when you're getting down




Hade det jättemysigt med Ida igår. Det började med en mjukglass uppe på Hallsberg och slutade med grillat kött, grillade bananer med plopp i, samt grillade marsmallows. Hur gott som helst! Puss på min bästa♥

Nu ska jag ta det lite lugnt ute i solen och senare ska jag förmodligen cykla till Kumla tillsammans med Ida för träning med Stoffe.



Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på




Det stavas r.ä.d.s.l.a. Jag är rädd för allt, beredd på allt




Ett av mina favvoband har äntligen släppt nytt album och ja, jag har skivan!

~jag är inte rädd för mörkret~



Grattis på födelsedagen min fina!






A monkey needs to dance so do you




Gudvadskönt! Träningen gick jättebra idag, kändes verkligen som jag bara flöt fram när jag simmade 10x100 frisim max med fenor. Jag är supernöjd och kommer verkligen somna gott ikväll efter all mjölksyra. Känner mig bara mer och mer taggad inför tävling! Tur att det snart är dags. Nu blir det film resten av kvällen och imorgon har jag, som alltid, bara en lektion. Puss på er.



I'm gonna pick up the pieces and build a Lego house


Alldeles slut efter timmar av svenskaskrivande men jag är nöjd, hoppas det blev bra i alla fall. Nu ska jag slå på en film och bara slappna av i kropp och huvud. I eftermiddag är det simträning, mjölksyrapass idag igen men det verkar som det blir lite kortare sträckor än igår då vi körde 12x250.

Föresten, jag hade köpt vindruvor till idag men glömde dom hemma.. typiskt. Så om resultatet blir dålig får jag skylla på vindruvorna.



You're holding in your hands the two halves of my heart




Trött efter simpasset, har firat födelsedagsmamma med lite rulltårta (som egentligen inte är speciellt gott) och så har jag fått massage av mammut. Nu ska jag krypa ner i sängen med ett avsnitt GG sen måste jag kika lite på svenskan inför imorgon.



Ett "skönt.att.sova.sen.pass" står på schemat just nu


Sitter och skriver på mitt svenskanationella muntliga som jag ska redovisa på torsdag. Hade tänkt att prata om barn och dess leksaker. Tredje gången denna termin som jag fördjupar mig inom ett ämne som har med barn att göra: Första arbetet var projektarbetet - flickors syn på framtiden, andra arbetet var en sociologisk undersökning - är det en självklarhet att flickor leker med Barbie och killar med bilar? och nu, svenska muntliga - barnleksakernas utveckling. Så ja, man kan ju säga att jag är intresserad av barn och deras tankar.

Nu ska jag cykla ner till simhallen, ett "skönt.att.sova.sen.pass" (mjölksyrapass) står på schemat idag! När jag kommer hem måste jag fortsätta där jag just slutade med talet samt lusläsa lite i nationellahäftet, för imorgon ska jag skriva nationellauppsats i fem timmar, jiej! Får inte glömma springa till Konsum och köpa något som kan hålla mig pigg de fem timmarna.



But if this was a movie you'd be here by now






Ännu en läxa avcheckad. Inte mycket kvar nu


Vaknade upp bredvid Ida igår, åt mummafrukost och kämpade oss sedan ut i snövädret för att ta tåget in till Örebro för en shoppingdag. Jag hade tänkt köpa en present åt mammi, som fyller på tisdag, samt en bh. Men istället kom jag hem med underkläder och ett baslinne. Vad hände?

Hur som helst, efter allt shoppande cyklade jag ner till Alléhallen och körde fredagens pass. När jag kom hem hade saknade syster kommit hem från sina fem dagar i Rom tillsammans med klassen, alldeles exalterad att få berätta hur hon haft det och visa vad hon köpt.

Det blev en lugn fredagskväll för mig igår. Kom också på att jag hade ett idrottsarbete som skulle in senast 00:00 så jag hade inget annat val än att panikskriva färdigt den. Skickade in arbetet 23:59, hade verkligen turen på min sida.



It's okay not to be okay. Tears don't mean you're losing


Har håltimme till klockan två, så just nu sitter jag hemma och funderar på om det är värt att gå tillbaka till skolan för en teckenspråkslektion... Får se hur jag gör. Ska snart dra igång med idrottsarbetet som ska in imorgon och senare i eftermiddag blir det träning med Kenan! Längesen vi sågs, han har nämligen precis kommit hem efter två veckor i San Diego. Efter träningen följer jag förmodligen med Ida hem och stannar kvar över natten. Vi är båda lediga imorgon så något mysigt hittar vi säkert på.



Projektarbetet - CHECK!


Skickade in mitt projektarbete igår för sista gången! Det känns skönt att äntligen ha blivit av med det, för evigt, men det betyder inte att jag är nöjd med det. Jag har inte lagt ner tillräckligt med tid på det som jag från början ville... Bara hoppas att min projektledare gillar det lika mycket som han verkar ha gjort enda sedan jag drog igång arbetet.

Idag hade jag bara två lektioner, den första och den sista, så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig och stanna hemma i sängen hela förmiddagen istället. Tyckte jag förtjänade en hemmadag och har därför legat och kollat GG hela morgonen samt fixat frukost på sängen åt mig själv. Megamysigt. Nu ska jag snart ta en titt på läxorna och senare ska jag träna.




Studenten är precis bakom hörnet, ändå känns den så långt bort




Har bara sammanfattningen kvar nu, i stort sätt. Får skriva färdigt den ikväll för nu ska jag hoppa in i duschen och kila iväg till skolan, igen. Hade idrott imorse och gick hem under håltimmen, som slutar vid 12:20 då jag börjar samhällen! I eftermiddag ska jag försöka hinna med simträningen också, verkar som det blir långdistans. Skönt! 

                                                               

Jobba, jobba, jobba!




Tur att det finns gamla roliga klipp på tuben när man har som tråkigast och bestämmer sig för att ta paus från projektarbetet!



But still you got to let those teardrops fall





Har tränat hos Stoffe idag och nu är det dags att dygna med projektarbetet, jippi. Dror jag har till imorgon 00:00 på mig, hoppas det i alla fall. En extra dag skadar ju inte. Tur att jag har en välförtjänt chillskolvecka denna vecka!



Ansökan till universitet - check!


Sådär ja! Nu var det färdigt och inskickat. Nu ska jag följa med Tero upp på Hallsberg och köpa pizza samt lite pluggodis inför inatt, då jag förmodligen kommer sitta till sent med projektarbetet. Vore skönt om jag kunde bli klar. 

Bytte däck på mammas bil förut föresten, skrapade dock upp fingrarna så det började blöda, lite mindre skönt. 





























When nothing goes right, go left






And we're dancin' on the edge of the Hollywood sign


Efter en lektion i skolan igår samt två timmars snack efteråt i café gick jag hem och började förbereda mig inför kvällens utgång. Tog tåget in till Örebro innan sju och blev upphämtad av pappa på stationen. Åt mat och fixade mig där och blev inskjutsad till Strömpis vid 21:15 där jag mötte upp Sara och några till. Hade en mycket fin och rolig kväll på dansgolvet. Men det roligaste av allt var att, nästan direkt när vi kommit in, kom det fram en fotograf till Sara och mig. Vi trodde bara att han ville ta en bild men istället ville han att Sara skulle anmäla sig till miss universum (som var kvällens "huvudaktivitet" på Strömpis denna fredag) Sara fick förklarat för sig att hon var den enda som blivit spontant handplockad medan de andra tjejerna som hon skulle tävla mot hade varit med förr. Miss universum innebar att hon, i bikini, skulle bli intervjuad och gå catwalk samtidigt som det var en tävling mot de åtta andra tjejerna, dock tackade hon nej. Även om det säkert hade varit en rolig upplevelse så förstår jag henne. Väl hemma, runt tre, somnade jag nästan bums i sängen.

Kvällens planer var egentligen att gå på bio tillsammans med Ida men det verkar som det nyss blev inställt så ikväll är jag ledig. Hoppas någon snäll själ hör av sig så jag slipper plugga PA hela kvällen. Save me.



Tur jag har dig i alla fall, snygging!





Ska drömma om dig





'Cause you know I'd walk a thousand miles, if I could just see you, tonight




Idag har det varit en sådan dag då jag bara drömmer alldeles för mycket, eller inte drömmer, men längtar och planerar tills huvudet spricker. Det började i skolan tillsammans med Ellen då vi började prata om balen, studentklänningar och skor m.m. Just nu längtar jag verkligen, kommer bli så skönt att slippa alla läxor och bara känna sig fri (trots att jag vet att jag kommer sakna det sen, själva tryggheten) I alla fall så fortsatte mitt planeringstänkande tillsammans med Ida innan/under/efter träningen. Vi har (i huvudet) gjort någon typ av lista på saker som vi måste hinna med att göra tillsammans, spricker ju av längtan! Hallå?!

Men nu är jag tillbaks i verkligheten igen, ensam, med min dator, mysfilten och en kopp te. Ska strax klicka upp projektarbetet och försöka börja skriva på den där förbaskade analysen (som jag inte har börjat med än, trots att jag sagt att jag ska minst 100 gånger?!?!?!?!) hatar mig själv ibland alltså.

Föresten; sålde en träningsbikini och en baddräkt igår till en simkompis och tjänade därmed lite pengar, har snart sålt kläder på tradera också + att imorgon ska jag tvätta moppen och lägga upp den på blocket. Fattig student? Ja!



Visst känns det fint att vara vid liv en dag till?




Har haft mina tankar på tatueringar nu den senaste veckan (egentligen senaste året) och har verkligen fastnat för ankaret. Dock vet jag inte vart jag vill sätta det riktigt än. Det är dundersnyggt på revbenen men helst av allt vill jag ju ha en text där (när jag väl kommer på vad det ska stå) Klurigt.

Nu ska jag slå på ett GG-avsnitt innan det blivit dags för simträning. Jag som har sådan träningsvärk från styrkan igår hos Stoffe... asch.



Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead




It's always times like these
When I think of you
And I wonder If you ever think of me




Now you're just somebody that I used to know




Kan inte sluta lyssna, så himla bra!



Påsklunch i Örebro om en stund


Det blev bara jag och Julia igår men det gjorde inget, vi hade en del att prata ikapp om eftersom att vi inte har träffats på hela lovet. Vi lagade taco och badade badkar, så mys♥ Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig och Calle för idag blir det lunch och påskmys hos honom i Örebro. Tar dock med mig projektarbetet dit och hoppas att jag kan få lite gjort, men det tvekar jag på. Kramar.



GladPåskGladPåskGladPåsk




Fick leta påskägg alldeles nyss, titta vad jag hittade!



If perfect's what you're searching for, then just stay the same


Har precis kommit hem från kycklingracet, gick skapligt bra med tanke på att jag bara simmat totalt två pass på två veckor. Nu ska jag förmodligen försöka stoppa i mig lite mat sen tar jag nog tag i projektarbetet, dags att börja analysera och diskutera. Kanske hinner med några GG-avsnitt också. Senare ikväll blir det middag hemma hos Julia tillsammans med många fina vänner, det ser jag fram emot. Glad Påsk på er.





Alla dansar och jag tänker, är du också själv?




Kämpar som en liten... jagvetintevad för att bli åtminstone nästan färdig till tisdag med projektarbetet! Har i stort sett bara analys/diskussion och sammanfattningen kvar, dock är analysen den jobbigaste och kommer förmodligen ta mest tid. Suck, bajs, blä och fyyy på detta projektarbete! Men visst, det blir väl bra när det är färdigt. Jag ska försöka tänka positivt och inse hur skönt det kommer vara nästa tisdag, 17 april, då det är inlämnat på riktigt!



I'm gonna live my life, no matter what




Detta var inte riktigt vad jag hoppats på när jag kollade ut genom mitt fönster imorse, skitockså! Antar att det är meningen att jag ska sitta inne och plugga idag igen. Ikväll sover jag i alla fall hos Ida för imorgonbitti är det dags för påskdoppet, som numera heter kycklingracet (simtävling inom klubben) ska bli roligt!



Nu kan du få mig så lätt


Har nästan precis färgat håret och har nu insett en gång för alla att när jag ska färga/bleka håret så är det mer värt att gå till frisören! Jag kan knappt se någon skillnad nu efter att jag blekt det, suck... Frisören är så dyr, men jag antar att jag måste om jag vill se bra resultat.

Fikade med Ida och Ellen imorse på God Smak, snackade ikapp lite med Ellen efter alla hennes dagar i Gbg. Kikade in på Lindex också och fick en tvål, hårfärg och en bh med mig hem.

Nu sitter Hanna och jag i vardagsrummet och fösöker plugga, går dock inte så bra. Hamnade ju här. Men nu ska jag ge projektarbetet ett försök!





Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar




Åhh, så bra Kent!



Please take me back, please take me back.


Hade det jättemysigt med Ida i huvudstaden igår. Vi är verkligen alldeles för flummiga tillsammans, ni ska bara veta. Med mig hem fick jag i alla fall ett festlinne (superfint!) och en långärmad tshirt, också jättefin. Idag är det projektarbetsplugg som gäller hela dagen men ska även klämma in en simträning på två timmar klockan fem. Kommer bli... en ganska tråkig onsdag ja.



Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig




Har testat lite olika flätor på Ida nu såhär innan läggdags. Ovan ser ni resultatet. Jag är inget proffs men de duger! Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla film innan vi somnar. Imorgon klockan 07:10 går bussen till Sthlm. Godnattis.



I close my eyes and dream away


Vaknade upp hemma hos pappa idag som ni vet men nu är jag hemma! Borde ta tag i plugget men... åhh vad det är tråkigt! Men jag lovar, jag ska plugga idag, måste läsa svenskanationella häftet, blö. Klockan fem blir det träning med Stoffe i en timme och efter det följer Ida med mig hem och stannar här över natten för imorgon tar vi tidig buss in till Stockholm för lite shopping och tjejsnack! Hur mysigt?!

Men nu: pluggelipluggis.


Utsikten från nya lägenheten! Limousine och allt, haha.



Snabbis inlägg direkt från Örebro


Hade en fin kväll igår. Idag sov jag lite extra länge och hann även kolla två GG-avsnitt innan pappa och Mia kom och hämtade mig. Jag har hjälpt dem att bära över kartonger och prylar till nya lägenheten hela eftermiddagen. Riktigt fint kommer det att bli! Just nu ligger jag och kollar GG på tv i gamla lägenheten. Sover förmodligen kvar här också för det är ingen som riktigt har lust att åka in till Hallsberg ikväll. Xoxo




RSS 2.0