Cause even the stars they burn, some even fall to the earth


Ida samt två kompisar till henne kom och våldgästade mig igår runt 21:30. Dom fick med sig mig och lillasyster till donken för lite skitsnack. Skönt att komma iväg och göra något spontant bara. När vi kom hem kom Viktor förbi en stund sen kröp jag och Hanna ner i min säng och slog på filmen the last song som vi båda somnade till.

I eftermiddag kanske jag åker in till Kumla och kollar på innebandy tillsammans med mammi och Tero bara för att jag inte har något bättre för mig men ikväll blir det i alla fall gladiatortittande hemma hos Jossan och David för min del. Just nu står syrran och rotar i min garderob. Verkar som hon tycker den är mer intressant än hennes egen... Ha en fin lördag!

Jag har påsklov nu föresten. Dock kommer jag behöva plugga en hel del, speciellt med projektarbetet som ska in 17 april! Gaaaah!



And look for the stars as the sun goes down


Försöker spendera dagarna och kvällarna till att inte tänka på hur ont det gör genom att inte vara ensam. Två nätter i rad nu har min lillasyster sovit nere hos mig i min säng, såå mysigt. Hon är så gullig, hon bryr sig verkligen om mig. Igår tillbringade jag eftermiddagen och natten hos min pappa i Örebro. Han kom och hämtade mig efter skolan, vi tog en liten tripp in till Marieberg och jag klippte mig, vi handlade och åt god mat och kollade tv hela kvällen. Imorse fick jag mummafrukost och skjuts till skolan. Jag behöver verkligen mer sådant här just nu.



Idag kom jag in till skolan vid 09:00 och trodde jag skulle ha lektion, men icke, jag behövde inte vara där, suck. Istället för att gå hem (och sitta i min ensamhet) stannade jag kvar i skolan och åt pannkakor med vännerna, skrev färdigt min labbrapport samt pluggade på inför naturkunskapsprovet som jag hade i eftermiddags. Gick helt okej för att vara jag och naturkunskap. Nu är jag hemma och mumsade för en stund sen i mig en skål fruktsallad framför några Gossip Girl- avsnitt. Ikväll får vi se vad som händer. Xoxo.



every teardrop is a waterfall




Det händer väldigt mycket i mitt liv just nu, inga roliga saker heller, nog det värsta som kunnat hända. Jag intalar mig dag efter dag att vara stark men trots det känner jag mig så liten och svag. Det gör så ont.





lite smått panik sådär.


Hade en behövlig studiedag igår då jag egentligen hade tänkt att plugga. Ibland kan det dock vara skönt att ta dagen som den kommer. Istället tog jag en ordentlig sovmorgon, tittade många gossip girl avsnitt, tränade TRX hos Stoffe och hjälpte Ida att hitta en väska inne på Marieberg efteråt. Idag har jag endast haft en lektion och nu ligger jag hemma i sängen med en ond axel/nacke. Borde kanske hoppa simträningen idag, ta det lite lugnt och möjligtvis få med mig min snälla mamma in till stan för att få lite idéer på vad jag ska köpa till min pojkvän som fyller 20 på torsdag (!!!) Vad köper man till en 20 -åring om man inte har råd med en bil men ändå vill ge något mer än bara en kram? Panik.

Nu ska jag laga mig lite nudlar, kanske titta lite på läxorna också.



In every breath I take I'm breathing you


Satt ytterligare en timme igår med sociologiarbetet, kom inte i säng fören klockan två. Dock fick jag göra några små justeringar i arbetet idag under lektionstiden då jag bland annat missat att vi skulle ha med framtida och innehållsförteckning. Men nu är den inlämnad och avcheckad från plugglistan så nu tar jag helg!

Föresten!! Vi fick våra studentmössor idag. Åhhh, bara tre månader kvar, djisses! Tiden kommer gå så galet fort och snart är det vi som springer ut ur skolan, lyckliga som tusan! L Ä N G T A R




DINA ORD I NATTEN ÄR DET ENDA SOM NÅR IN


Sådär. Nu tror jag faktiskt att jag har analyserat färdigt om frågan: är en självklarhet att flickor leker med Barbie och pojkar med bilar? som var/är mitt sociologiarbete. Om läraren inte nöjd har jag som tur är lite tid imorgon också, arbetet ska in 15:20 och jag slutar efter lunch så! Men vi hoppas på det bästa. Nu ska jag krypa ner i min egna säng alldeles ensam. Sweet dreams.


Tack Håkan för att du höll mig vaken även denna pluggnatt. Denna bilden är till dig, från mig.




Tre timmars träning. Phjeeeew.


Phjew, helt slut efter tre timmars träning igår. Två timmars simning varav en timmas styrka som innehöll allt från TRX och kettlebells till boxning och jägarvila. Helt slut. Armarna darrade hela kvällen igår samt imorse. Hur som helst, idag har jag checkat av två muntliga redovisningar från plugglistan och ikväll ska jag ta tag i samhällen och se till så den blir färdig för imorgon ska den in! Nu ska jag titta ett avsnitt GG och senare blir det simträning med Kenan.




Studentklänningen har kommit!




Min blivande studentklänning kom idag och såhär ser den ut! Den är väldigt simpel men ändå fin. Jag kände att jag inte ville lägga ner allt för mycket pengar på en studentklänning när det är så mycket annat som faktiskt också ska betalas innan studenten såsom skor, balbiljett, tid hos frissören, studentmössa etc. Så denna för endast 300 kr (kostade egentligen 500, men jag skaffade den på annat vis) passade min plånbok perfekt! Så girlsss, denna är paxad!

Nu ska jag fixa lite mellanmål innan jag ska börja skriva på min teckenspråksläxa som ska redovisas imorgon. Klockan fem kilar jag ner till simhallen och efter simträningen ska jag och Ida köra styrka/cirkelträning med Kanon i en timme, greeeat!




Godmorgon!


Vaknade klockan 08:00 trots att jag börjar megasent idag, typiskt. Har precis stoppat i mig en macka med rökt kalkon, mitt absoluta favoritpålägg! (jag som annars aldrig har pålägg på mackan) Nu ska jag maila min loggbok till projektarbetsledaren sen ska jag kika några avsnitt GG, härlig morgon! Ikväll blir det teckenspråksplugg och simträning.



Plugg i mängder och studentklänningletande!


Har faktiskt kommit en bra bit på vägen nu med detta projektarbete. Har i stort sett bara analysen kvar samt lite annat fix. NAJS! Har dessutom, mitt upp i allt plugg, hittat och beställt hem min (förmodligen) blivande studentklänning. Så shotgun på den tjejer! Bild kommer. Nu kan jag hoppa i sängen med gott samvete, blev trots allt inte en så sen kväll som jag trodde från början.




You are the reason I breathe. You're amazing.




Började dagen med galet jobbiga intervaller i Ekoparken följt av ett ekonomiprov som jag tydligen hade läst på i fel bok till... hur lyckas jag? Tur som så blev dagen bättre då vi fick reda på att vi varken hade matte eller svenska efter lunch. Köpte glass och spenderade istället två timmar ute i solen tillsammans med Julia och Ellen innan vi alla gick hem. Hur fint som helst. Årets första glass på pinne men även årets första solhäng utan jacka.

Nu är jag hur som helst hemma och har precis hoppat i myskläderna, tvättat bort sminket och stoppat i mig några godisbitar från helgen. Om en liten stund tänkte jag sätta mig med projektarbetet som jag förmodligen kommer få sitta hela kvällen med (tur att jag börjar halv ett imorgon) men först ett.. eller kanske två... avsnitt GG! Har jag tur hinner jag kanske klämma in en joggingrunda i eftermiddag eftersom att det inte är någon träning med Stoffe ikväll.




Don't you know... you spin me out of control?


Har precis kommit hem från ett cirkelträningspass. Nu ska jag fixa mig lite mat och senare bär det förmodligen iväg mot Örebro och utgång med finaste. Kanske hinner se ett avsnitt Gossip Girl också. Har nämligen börjat om på säsong ett i väntan om att fler avsnitt av säsong fem ska komma ut. Kan.inte.sluta.titta.





Imorgon ska jag, prinsen, David och Jossan till Gustavsvik. Minns inte riktigt när jag var där sist så det ser jag fram emot!



Nothing will ever come between us cause I'll be standing right next to you




17 underbara månader. Tusentals pussar till dig min prins. Älskar dig.




Samma gamla skiva spelas, dansa runt, jag hör oss sjunga "wapababababa we're in love"




Åh gud vad Sverige behöver mer sånt här. Och nej, jag tycker inte att det är en Håkankopia men det är möjligen Håkaninspirerat. Bra som tusan! Älskar det här.



Glädje och lycka. Bra helg med andra ord!




Har ägnat hela helgen åt simtävling i Kumla, Skomakardoppet. Har simmat otroligt bra och är alldeles stolt över mig själv. Såhär bra har jag inte simmat på ungefär tre år, trots all hårdträning jag simmade på den tiden. Åhhh, kan inte beskriva med ord glädjen och lyckan hur jag kände efter 100 bröstsim i lördags, såååå skönt att äntligen vara tillbaka på gamla (mina bästa) tider! Nu vet jag att jag kan och kommer förhoppningsvis simma ännu snabbare nästa tävling, längtar redan.

Måste även nämna att det var jättefint att träffa min gamla simtränare och alla gamla simvänner som bytte från vår klubb till Örebro för lite mer än ett år sedan. Har verkligen saknat er.

 



We don't sleep when the sun goes down. We don't waste no precious time.


Vill bara meddela att jag mår bra, det där med ryggen hade blivit hundra gånger bättre dagen därpå (igår) Kunde i stort sätt röra mig och träna som vanligt. Jag lät skolsyster ta en titt på ryggen, hon misstänkte att det var en blödning och inget allvarligare än så, som tur är. Dock kommer jag kanske bli både gul och blå trodde hon. Jaja, jag är glad att jag inte bröt nacken eller något sådant illa i alla fall!



Jag har inte bestämt mig än men, antingen ska jag snart till Kumla för att träna eller så ska jag in till Örebro och gå på föreläsning om Polishögskola. Det lutar lite åt föreläsningen faktiskt. Senare ikväll ska jag i alla fall på årsmöte med simklubben och efter det blir det matteplugg för hela slanten!




RSS 2.0