MÅNDAG-FREDAG BLEV EN KEDJA KRING MIN FOT


Åhh ni anar inte vilken befrielse det är att äntligen passerat mördarveckorna i skolan! Ni vet ju hur mycket arbete jag hade för bara några dagar sen och nu är allt över. Fast.. det är väl bara vänta några dagar så är jag tillbaka i samma sits igen. Men jag ska njuta som tusan nu så länge det varar! Hoppas att Viktor vill ta en fika eller något annat mysigt innan vi ska spela badminton ikväll klockan åtta.




WE'RE ALL LOST AND STUCK IN TIME


Fredagkväll och jag sitter hemma med en påse chips och julmust bänkad framför idol. Just nu är det nyheter och jag ska strax fortsätta med religionsanalysen som jag lovat mig själv att skriva idag. Åhh jag är lite besviken på mig själv att jag inte följde med ut ikväll, dansa och ha det kul hela natten hade verkligen varit något jag behövt en natt som denna för att komma ifrån allt detta pluggande... Tyvär har jag bara 100 kr på kontot så jag valde att stanna hemma, tur som så kommer studiebidraget på onsdag och jag kan gå ut med alla mina fina vänner nästa fredag då vi dessutom firar en väldigt fin tjej som äntligen fyller 18!

På söndag är det mysiga första advent och julen börjar närma sig, det är inte långt kvar till julafton och det efterlängtade jullovet. Både mamma och pappa undrar vad jag önskar mig i julklapp och jag tycker verkligen det är jättesvårt att sätta ihop en önskelista. Det var så mycket lättare när man var mindre då man bara behövde sätta sig med en leksakstidning och ringa in allt man önskade sig. Men jag lovar att försöka sätta ihop en önskelista som ni även kanske kommer få se här på bloggen. Men nu ska jag plugga vidare!




CHECK, CHECK. GUD SÅ SKÖNT!


Filosofianalys - meningen med livet - CHECK!
Idrottsutvärdering av 10 veckors träning - CHECK!

Nu behöver jag endast plugga religionsanalys - Islam/Kristendomen i helgen. Arbetet ska in på måndag och det måste bli bra, min helg är bokad med plugg, kul. No life. Men det är en otrolig lättnad över att vara färdig med både filosofin och idrotten. Jag ska då aldrig mer ställa mig frågan vad meningen med livet är, blä, nu vet jag i alla fall vad filosoferna tycker.

Har simmat 200 broken (4x50) idag, ni vet det jag simmade för cirka 8 veckor sedan, om ni minns? Knappt så jag minns det själv. Men idag simmade jag det igen i alla fall och tanken med det var ju att jag efter dessa 8 veckor skulle simma snabbare på testet idag än för 8 veckor sen, och vet ni? Jag klarade det, B A M! Jag är riktigt imponerad över mina tider, men jag behöver inte nämna dom för att för det första så är dom inte så extremt bra som jag uttrycker mig (men för att vara mig och efter att ha haft 8 månaders uppehåll är det skapligt bra) och för det andra så säger det inte er något (om du inte är simmare)

Nu ska jag packa väskan och smita hem till min prins som sitter och väntar på mig. Han verkar vara jättetrött men jag har massvis att prata om så än ska han inte få sova! Imorgon efter lunch ska jag in till Kumla för att göra ytterligare intervjuer och enkäter, denna gång ska jag besöka klass 9A på Vialundskolan, ska bli intressant! Blir kanske en mysig fika imorgon också, jieej!



MY HEART BEATS OUT OF TIME


Efter badmintonen igår satt jag uppe och pluggade naturkunskap till klockan 01:00 vilket jag dock tror lönade sig på provet idag! Godkänd är jag i alla fall. Men som straff för att jag gick och la mig så sent försov jag mig naturligtvis idag... Missade första lektionen som var idrott, missade dessutom 20 minuter av naturkunskapen (provet) men som tur var fick jag göra provet idag i alla fall när jag väl kom till skolan. Bilden nedan var mitt pluggodis igår mitt i natten, det bästa som finns, nomnom. 



Idag fick vi även veta hur det gick på samhällsanalysen, ni vet det jag satt och skrev hela natten i torsdags för att jag skulle få vara ledig i fredags. Jag låg på VG/MVG vilket jag inte alls väntat mig! Trodde max ett G+, tyckte verkligen det där arbetet var alldeles för svårt för att klara av. Det gjorde verkligen min dag när jag fick veta det, nu vet jag att jag kan, det höjde självförtroendet en nivå.

Nu sitter jag och sjunger med till Broder Daniel medan jag skriver på filosofianalysen. Om en stund ska jag hoppa i joggingkläderna och bege mig ut för en runda.



 


HEJ TOMAT


Har precis haft svenskaredovisning muntligt, blev pinsamt röd fast jag kunde arbetet så klockrent, fan! Jaja, nu glömmer vi det där och fokuserar på plugget som är kvar nämligen:

•Naturkunskapsprov
•Projektarbete
•Filosofianalys
•Religionsnalys
•Idrottsutvärdering



 


ROCK MY WORLD INTO THE SUNLIGHT


Har haft en helt okej bra helg. Har dock inte gjort så mycket, men det är skönt det också ibland. Viktor har köpt xbox och igår tvingade han på mig att spela Call of duty modern warfare 3 med honom. Det gick ju sådär bortsett från att jag knappt kunde gå, sikta, skjuta eller skydda min gubbe där i tv-rutan. Great Linnea! Jag tänker inte skriva att "med lite träning så..." för jag tänker inte träna, jag tänker inte ge mig på det där spelet igen, så det så. Pangpangspel - inte min grej.

 Idag börjar jag inte skolan förän 12:30 men jag ska in och luncha med Ellen och Julia vid 11:30! Just nu sitter jag och skriver för fullt på filosofianalysen som handlar om vad meningen med livet är. Ikväll blir det badminton och massa naturkunskapsplugg.




DON'T YOU KNOW... YOU SPIN ME OUT OF CONTROL




Såhär såg det ut imorse, eller det ser fortfarande ut såhär, efter allt samhällspluggande igår. Jag blev i alla fall klar med arbetet, skickade in det halv ett inatt, vilket betyder att jag fick ledigt idag! Kanon. Strax ska jag hoppa in i duschen, måste bara plocka undan alla papper från bordet. I eftermiddag kommer Julia och Ellen hit sedan drar vi vidare mot Örebro för bio, Breaking Dawn, åhh så vi har längtat!

"ÅHH, Linnea! Twilight var jättebra, du måste se den! Jag vill berätta allt om den nu, nu, nu! Jag grät under filmen och när det hände något roligt så skrattade alla i salen, assssså, du måste se den! Jag vill se del 2 men den kommer inte ut förän i sommar, jag orkar inte vänta. Du kommer ääääälska del 1!" -Syrran igår efter att ha sett Breaking Dawn.



ÄR JAG DEN ENDA SOM ALDRIG FÖRSTÅR...




Åhh vet ni (?!?) jag fick Rihannas parfym från världens finaste pojkvän igår! Hur lycklig som hellst, om ni har luktat på den i affären eller om ni har den så vet ni hur galet gott den luktar! Jag blev helt kär i den efter första gången jag testade den inne på Lindex för ungefär en vecka sen och nu, ja nu har jag den, kärlek♥

Nu ska jag fortsätta skriva på min samhällsanalys som går så otroligt sakta framåt. Kommer ingenstans, huvudet har total stannat... suck. Kommer förmodligen få skriva hela natten lång, men det är det värt för om jag blir klar ikväll så är jag ledig från skolan imorgon!

Måste även berätta att Viktor fick damp på min stackars hamster inatt. Han, min hamster, tycker nämligen inte om att sova när vi sover, han är hellre vaken på nätterna och gör oss irriterade istället. Han springer i hjulet, biter i gallret, skrapar i golvet och knaprar när han äter, allt för att vi ska bli arga på honom. Så inatt vid ungefär halv fyra vaknade jag av att Viktor tagit min hamster och hela hans bur och stallt den i garderoben och stängt dörren. Snacka om elak :/ Fast ärligt så var det rätt skönt, tyst blev det i alla fall! Måste be om ursäkt tusen gånger om sen, hoppas han förlåter oss.

Tillbaks till plugget, no life. 




RÄTTSKUNSKAP, INTE MIN GREJ


Känns alltid skönt när man kan bocka av plugg som man är färdig med från plugglistan. Nu ska jag snart isolera mig och dunka in rättskunskapen i huvudet om det nu är det som krävs för att det ska fastna. 



Hej jag har en ihpone nu, men den funkar inte att ringa/smsa på så den är endast till för spel! (Viktors gamla)




NÄR IDAG BLIR IGÅR, KOMMER DU ATT ÄLSKA MIG ÄNDÅ?


Slänger in ett blogginlägg i all hast! Tänkte bara berätta att min helg blev lugn. Jag färgade håret i lördags, dock blev det ingen skillnad. Framåt kvällen gick jag och Viktor över till Jossan och David. Vi tog det väldigt lugnt, pratade en del, tittade på film och hade det trevligt. Igår, söndag, åkte vi först till Pålsboda för att fira Viktors pappa på farsdag sedan vidare till Örebro för att fira min pappa på farsdag. Vi kom hem rätt sent igår för vi var tvugna att stanna till i Kumla, Kumlahallen, för att jag skulle träna en timme. Ingen vanlig träning utan luciaövning. Varje år arrangeras det ett så kallat luciadopp för oss simmare inom Kumla-Hallsberg, vilket är som en vanlig vinteravslutning för de yngre som har träningsuppehåll över julen. På luciadoppet får föräldrar och barn se ett simmande luciatåg samt ett fackelsim av oss i den bästa gruppen, då vi simmar med ljus och linnen i vattnet och dessutom med facklor i ett annat moment. Nu måste jag sluta babbla och istället ta tag i plugget. Har egentligen en hel hög med läxor jag måste ta itu med. Det som ska göras nu inom två och en halv vecka är:

•Svenskaredovisning, muntligt
•Rättskunskapsprov
•Samhällsanalys
•Projektarbete
•Naturkunskapsprov
•Filosofianalys
•Stressanalys
•Religionsnalys
•Idrottsutvärdering

Det är galet mycket! Jag är ganska så säker på att det där inte är allt heller. Får peppa mig med att jag ska se Twilight i helgen. Ikväll ska jag spela badminton med Viktor och Samir igen och få ännu mer träningsvärk, tummen upp för det!



HELG, HELG, ÄLSKADE HELG


Det blev en lugn fredag igår. Åkte in till Örebro efter skolan (vilket börjar bli en tradition nu på fredagar) mötte upp Viktor och gick sedan till SF bio och hämtade ut tre biljetter till Breaking Dawn som jag, Ellen och Julia ska se fredagen den 18:de. Vi tog en fika inne på Krämaren och åkte därefter in till Marieberg, helt utan anledning egentligen. Vi hade bara tänkt handla lite gott inne på Willys, vilket vi dessutom gjorde också. Framåt 20:00 bänkade vi oss framför tv'n för lite idolmys! Idag vet jag inte riktigt vad som händer än. Ska nog i alla fall färga håret, äntligen!





AND I LIE AWAKE AND MISS YOU


I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly


 


EVERYTHING HE DOES IS BEAUTIFUL


Både pluggfri och pojkvänsfri idag. Vill dock inte vara pojkvänsfri... Viktor är på kurs i Örebro, bor på hotell och har det jävligt bra medan jag just nu sitter hemma och fryser. Har precis satt på elementet så snart blir det nog varmt här inne. Tänkte lägga mig i sängen och slå på Twilight. Lite mysigt sådär. Imorgon har vi bara två lektioner (som alltid) Slutar runt 11:00, sen är det fredag på riktigt, fiiiint!




♥VÅRT PUSSEL PASSAR, LEGOT LÄGGER SIG SJÄLVT♥




Tiden går så galet snabbt. Känns som det var några dagar sen vi firade ett år tillsammans och nu är det redan dags igen. 13 underbara, jättemysiga, superfina månader.

älskar dig



AND I GO LA LA LA LA LA LA LA


Äntligen är jag helt färdig med svenskaarbetet om Selma Lagerlöf + bokrecenssion. Jag hann ju inte så långt igår eftersom att Viktor tvingade med mig på badminton. Men nu är den färdig. Nu skulle jag önska att jag hade tid till att färga håret, vilket jag inte tror att jag har... Imorgon kanske!


Här ser ni en av tomteklistermärkena jag köpte förra veckan inklistrad i albumet!




SÅ SKA DET SE UT LINNEA!

Tro det eller ej men jag har bara för drygt en timme sen kommit hem efter att ha varit i bollhallen och spelat badminton i två timmar med Viktor och Samir! Jajjemän, så duktig är jag. Dock är jag världssämst på badminton, grabbarna klagade på att jag höll racket som om jag höll i en stekpanna (som alla "nybörjare" gör). Nu har jag i alla fall lärt mig hålla som att jag höll i en hammare (som man ska hålla), great! Grabbarna har dessutom lärt mig att spela, så nu är jag kung(!!) typ.inte. Självklart har jag redan fått fetaste träningsvärken i överarmen, vilket inte alls kommer kännas bättre imorgon... Men det var kul att testa något nytt, skulle gärna göra om det.


ALL I NEED IS YOU AND I




Åhh ni anar inte hur taggande det var att prova och beställa studentmössa idag! Om "bara" cirka sju månader är jag en av dom som springer ut från skolan alldeles finklädd med vit hatt och lyckligt som tusan! Längtar redan, taggar redan, vill vill vill! Men det är fortfarande en lång resa kvar dit, mycket vi ska gå igenom, mycket vi har kvar att lära oss. Många val som ska tas och det är mycket mer som kommer att hända. Men yes, nu är den i alla fall beställd, 892 kr kommer det gå på, dags att spara. 

Jag har precis kommit hem, har varit uppe på Lindex i Hallsberg och köpt en jättemysig halsduk med likadana vantar till. Nu ska jag försöka ta tag i svenskaarbetet som absolut måste vara färdigt på torsdag. Men jag är egentligen klar, måste bara snygga till det lite.




SMÅSAKER ÄR BRA SAKER




Hittade bara småsaker igår när jag var i Örebro. Små men ändå väldigt behövliga! Mitt schampo och balsam är slut, likaså tvålen. Färga håret måste, måste, måste jag verkligen göra, håret är ju en katastrof. De små tomtarna ska jag såklart klistra in i mitt fotoalbum (vad annars?!) tillsammans med julbilder från förr och de kommande julbilderna. Köpte även en deospray, alltid bra att lukta gott.

Nu ska jag äta frukost sen åker jag nog in till Marieberg i brist på annat att göra!




NÄR JAG HÖLL PÅ ATT DRUNKNA TÄNKTE JAG PÅ DIG


Om ni inte redan vet så kan jag säga att Rihannas konsert blev inställd i onsdags, tycker synd om alla som tog sig dit! Men det är inget vi kan göra åt, tyvärr. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig ut på en joggingtur faktiskt, sen tar jag tåget in till Örebro för att möta upp Viktor efter jobbet så vi kan gå lite på stan. Och om inget annat händer så blir det nog idolmys framför teven ikväll. Finfredag!




OCH HUNDRATUSEN ÖGON STIRRAR PÅ OSS, INGEN SER


Godmorgon på er! Tro inte nu att jag precis vaknade, för så är det inte, jag har bara legat kvar i sängen och kollat tre avsnitt Gossip Girl. Åt frukost för ett tag sen, nu sitter jag här och uppdaterar er om att jag dricker julmust och äter daim som tröst för att jag alldeles strax ska ta tag i den gigantiska plugghögen som ligger och väntar på mig... suck, vet inte vart jag ska börja. Får hoppas att tiden går snabbt så jag kan få ta en paus för träning i eftermiddag. Jag måste dessutom upplysa er om att jag håller alla tummar för att inte Rihannas konsert i Globen inte blir inställd ikväll! Syrran är på väg upp till Stockholm nu och den enda hon pratade om igår var att Rihanna har fått influensa och att hennes konsert i Malmö blev inställd. Så jag hoppas för Hannas skull att det blir av ikväll.







RSS 2.0