You got the smile that only heaven can make


Ajajajajaj. Halkade i simhallen på ett av läktartrappstegen och skrapade i hela högersidan av ryggen och lite på vänster handled. Mamma har försökt "bota" mig med att ha en kylklamp inlindad i en kökshanduk liggandes på min rygg för att få bort all svullnad. Nu sitter jag här i uppkavlat linne och har precis blivit insmord i någon bedövande salva, hoppas det hjälper. Jag försöker att sitta så still som möjligt här på stolen för att det inte ska göra ont i ryggen. Kan inte vända mig åt höger och kan knappt böja ryggen framåt heller, försöker undvika att använda ryggmusklerna på höger sida. Åhh vad ledsen jag blir... inte hann jag köra hela simpasset heller. Vi var mitt uppe i ett 2x75 lopp men jag hann bara köra en 75:a innan olyckan hände, gav mig inte ner i vattnet efter det. Huhu, det som kändes så bra. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra med tävlingen i helgen om inte smärtan har gått över till imorgon.





En önskan som stått högst upp på listan ett tag nu




Högst upp på min "vill-ha-lista" ligger polaroidkameran. Jag har alltid velat haft en. Jag som älskar att hålla på och pyssla med bilder skulle säkert sätta ihop ett helt kollage av vackra bilder, ååhh. Jag skulle förmodligen bomba hela min tegelstensvägg med hundratals bilder! Det träligaste är fotopappret som kostar en del, men det kanske det är värt. Jag bara önskar att någon ska höra av sig till mig och berätta att de har en kamera som bara ligger och skräpar, skulle vara superfint♥

Slut på drömmandet. Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen så jag inte ser ut som en igelkott på styrketräningen med Stoffe om en timme. Efter det blir det simning och när jag kommer hem väntar läxorna på mig.



As many times as I blink, I'll think of you








HAPPINESS IS A JOURNEY, NOT A DESTINATION


Har haft en jättemysig lördag tillsammans med prinsen, David och Jossan. Vi åkte in till Örebro vid 11:00, köpte inget, tittade bara, åt på la baguette, hjälpte D och J att storhandla på Willy's, drömde oss bort i alla Ikeas olika små "lägenheter", käkade blåbärsfluff hemma hos D och J och kollade på gladiatorerna. Fin lördag!



Ska alldeles strax hoppa i springkläderna och bege mig ut på en runda i det fina vädret! Senare blir det lunch hos pappis.




NYA LINNET




Nu ska jag ta tåget in till Örebro sen blir det lunch på mitt favoritcafé.



Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig


Hade en jättemysig dag inne på Marieberg med Ida igår innan simträningen. Ida shoppade en hel del medan jag endast köpte ett linne, bild kommer senare. Vi åt på chili & wok samtigt som vi planerade ett otroligt bra träningsläger, vi är supertaggade, längtar redan trots att det inte ens är säkert att vi får åka. Vi håller alla våra tummar!

Simträningen igår gick helt okej. Kenan skulle ha tränat mig och Ida men han dök aldrig upp så vi skrev vårt eget pass. Körde 200 broken frisim nerifrån, gick snabbare än i onsdags så vi var nöjda! Träningen avslutades med lagkapper tillsammans med småsimmarna.



Nu: springrunda med mammut.
Senare: lunch på Java med prinsen.



You don't know what you have until you're missing it a lot




Saknar er, saknar det, saknar allt.



SEMLEDAGEN


Vaknade upp vid nio idag också, rätt skönt faktiskt! Tycker nio är en lagom tid att vakna på nu under lov/helgerna för det är varken för sent eller för tidigt. Nu har jag precis stoppat i mig två mackor med stekt ägg och ska snart, om cirka 20 minuter, ut och springa med mamma, en förmiddagsrunda. Efter joggingrundan ska vi till Marieberg, jag ska köpa mig lite nödvändigheter! I eftermiddag blir det simträning!



Och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en Hurricane?


Mumsade precis i mig en skål med yoghurt, banan och müsli. Sitter nu i stort sett bara och väntar på att syrran och hennes pojkvän kan vakna någon gång så det händer något roligt här i huset. Alla utom jag och mammi sover, klockan är kvart i tolv!!? Själv vaknade jag vid nio då Viktors lillebror + tre kompisar dunsade in i lägenheten för att packa inför boda borg men det gjorde inget för det var nog lika bra att vakna då. Nu tänker jag hoppa in i duschen sen måste jag städa färdigt mitt rum som jag började med igår. När mammi kommer hem från sin joggingrunda ska vi nog klicka hem lite reakläder, hittade ett sött linne som jag blev lite förtjust i. Ikväll blir det styrketräning med Stoffe, bam!



BRA SÖNDAG!


Startade denna söndag på bästa möjliga vis, nämligen med en mumsig frukost som bestod av yoghurt och müsli men även en macka med stekt ägg, nomnom! Efter en så bra frukost gjorde jag mig redo för att ta mig ut och springa en runda. Det var kanske inte det bästa underlaget att springa på idag... Hela spåret var mest en halkbana men jag klarade mig igenom hela rundan utan att halka, pheuw!



Tog ut den här godingen från ugnen för en stund sen. Dock är det inte jag som ska mula i mig den utan det är småsimmarna som jag och Ida ska sälja fika till idag för att få in pengar till klubben.

Nu ska jag snart på kalas sen direkt vidare till simhallen!



SHE'S COOLER THAN ICE AND HOTTER THAN FIRE


Hade en jättefin eftermiddag igår inne i Örebro tillsammans med Julia och Ellen. När jag fyllde för två veckor sen fick jag en present av tjejerna, bio + äta ute och det var precis det vi gjorde igår. Vi startade med mat inne på Saigon, hur gott som helst och vi blev alldeles proppmätta sedan gick vi vidare till bion för att se En gång i Phuket. Helt okej film, jag trodde den skulle vara aningen roligare, men den är helt klart godkänd! Jag är jättenöjd, sådana kvällar behövs det mycket av så man inte tappar bort varandra bakom allt plugg.



Snart ska jag ut och springa i mina nya springkläder som jag fick av mammut i födelsedagspresent och klockan 17:00 blir det simträning, taggad tjej!




ALL YOU NEED IS LOVE


Hjärtdagen. För mig är det alla hjärtans dag varje dag men lite extra mer hjärtigt idag då den har sin egen lilla dag i almanackan. Jag hann med både skolan, läxorna, träningen och bio med min prins. Vi såg This means war, action/komedi. Filmen handlar om två agenter som blir kära i samma tjej och försöker därför vinna hennes hjärta genom att fixa de perfekta dejterna. Mer tänker jag inte berätta, ni får titta själva. Jag hade i alla fall är supermysig alla hjärtans dag, hoppas ni också hade det. Och alla ni som inte hade någon att hålla om, hoppas ni firade med lite extra godis och tv-tittande eller något annat som gör er glada. Puss.





IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT




Har så mycket jag vill och ska hinna med just nu, men alldeles för lite med tid...




A WALK TO REMEMBER




Tittade på a walk to remember igår och jag måste bara säga att det är en alldeles för fin film. Jag har sett den minst tio gånger och trots det så gråter jag lika mycket varje gång. A walk to remember är en klassisk kärlekshistoria om den coola killen, som bara flyter runt med de coola gängen på skolan och om den töntiga tjejen, som alla skrattar åt hela tiden. Ödet sätter igång och tillslut är de kärare än kärast. Ett filmtips från mig, till er, som inte har sett den och som gillar romantik! Och till er som redan har sett den, se den igen!




VAD VORE JAG UTAN DINA ANDETAG?




16 månader, jag älskar dig.





DET ÄR EN KÄNSLA SOM JAG HAFT SEN JAG VAR BARN


Åkte in till Marieberg igår med mammut för att handla presenter till mig. Jag önskade mig en shoppningdag av henne för jag helst ville vara med och bestämma mina presenter, då jag bland annat önskade mig jeans, vilket är svårt för henne att välja utan mig.

Med mig hem följde:
Två vita, söta hyllor, från Indiska.
♦ Svarta jeans, från Pieces.
♦ Plånbok, från Accent.
 ♦ En vit blus, från MQ.



Tack mammi. Jag har inte fått alla mina presenter än så vi åker förmodligen in på lördag igen för att handla det sista. Tror jag ska köpa mig ytterligare en vit hylla så jag får plats med alla mina prylar, för just nu ligger dubbelt så mycket i en korg på golvet. Hur som helst, jag är fortfarande sjuk och har inte tränat sen i onsdags, huhu. Kanske ska kila ner till simhallen en stund bara för att få träffa Ida och Kenan. Föresten, (!) Viktor fick lägenheten som vi var och kollade på i början av veckan. Den var superfin, jättefräsch och megamysig, flytt i april.



YOU ♥ ME




De superfina skorna och den alldeles för underbara blåvitrandiga tröjan är min present från prinsen, tack baby.



HOST, HOST, HOST OOOOOOOCH HOST!


Stannade hemma från skolan idag, som jag misstänkte igår. Har proppat i mig halstabletter och ipren i hopp om att bli bra igen. Just nu sitter jag faktiskt i vardagsrummet tillsammans med min myspläd och skriver lite på mitt projektarbete, man måste ju börja någonstans. Julia, Ellen och Jonte ringde förut och frågade om jag kunde ta en paus från min sjuka och hänga med på en fika istället (antar att det var Julia som var sugen på semla) men jag tackade nej. Ska försöka fräscha till mig lite innan klockan fem istället för då ska jag med prinsen och kolla på lägenhet faktiskt! 




VILL.INTE.VARA.SJUUUK!


Ligger hemma i prinsens säng med en liten godispåse på magen (fy mig, jag som lyckats hålla mig ifrån godis i tre veckor nu) Men jag är så himla hostig, näsan rinner och jag känner mig jättehängig så jag tyckte jag förtjänade en påse godis. Jag har mått såhär dåligt enda sen i torsdags, huhu. Har inte bestämt mig än om jag ska gå till skolan imorgon eller inte, får se hur jag mår. Nu ska jag stoppa i mig lite mat sen krypa ner i sängen.



WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER




Jag har haft en mycket fin fredag och lördag och jag är säker på att denna söndag kommer bli lika fin. I fredags åkte jag in till Örebro efter skolan för att fika tillsammans med prinsen. Årets första semla blev det för oss båda. Jag fick även en liten del av min födelsedagspresent av honom, ett par skor, bild kanske kommer någon dag. Senare på kvällen fick jag finbesök av två favoritkompisar, Julia och Ida. Vi åt tacos tillsammans med familjen sen bjöd jag dem på min alldeles för goda daimkladdkaka medan vi tittade på Breaking Dawn! Tack för en mycket fin kväll tjejer.  

Igår vid lunch kom mormor och Harald för att fira mig på min 19 -årsdag. Kalkonpaj och kladdkaka mumsade vi oss innan jag och prinsen åkte till Marieberg. Vi köpte inget men jag har kollat ut en del kläder som jag vill ha och som jag kanske kommer köpa på eventuellt tisdag. Framåt 20.00 satt vi bänkade framför gladiatorerna hemma hos David och Jossan, fin kväll, fin födelsedag!

Om en stund ska jag, prinsen, syrran och hennes pojkvänn åka till pappa och Mia för att fira mig i efterskott. Bilden till vänster är föresten från i tordags då jag spolade varmvatten på mina kalla fötter efter friluftsdagen!

Nu; dusch och sminkning!




WE CAN DANCE UNTIL WE DIE, YOU AND I




Föresten, resan bokades igår! B A M



"JAG VILL HA LIKADANT HÅR SOM MIN LILLASYSTER"




Det blev tyvärr ingen simträning idag, huhu, jag som ville. Så vad gör man? Jo man lockar håret istället för att ta tag i läxorna, vilket är lugnt för jag hinner plugga lite imorgon och på söndag sen har jag några dagar nästa vecka också! Mamma berättade för mig förut att när jag var liten så sa jag alltid till frisören att "jag vill ha likadant hår som min lillasyster, klipp mig så" vilket frisören bara hade skrattat åt varenda gång, haha, tokiga jag.

Nu hade jag tänkt slå på en film och försöka tina upp min stackars kropp som blev alldeles genomfrusen på friluftsdagen idag då det var -13 grader ute! Djisses, jag skrattade istället för att gråta när jag kom in i omklädningsrummet för jag frös så satans mycket om tårna. Spolade dom i varmvatten vilket nästan gjorde ännu ondare (bild kommer kanske imorgon)... Imorgon har jag bara en enda lektion, eller det är inte ens en lektion, det är information om universitet/högskola, kan vara bra att gå på tänkte jag!

Nu: film!



I WANT ALL OF YOU EVERYDAY, FOREVER


Åhhh jag kan knappt förstå det själv! Har precis överfört pengar till Jullan för första veckan i juni (veckan innan studentveckan) drar jag, Julia, Ellen och Anna till Cypern, Paphos! Hur bra låter inte det eller!? Dock blev jag cirka 2000 kr fattigare nu men, 2000 kr för en resa, goooosh, that's good! Julia ska boka ikväll, hoppas allt går lika smidigt som det hittills har gjort! Åh så fina vi kommer vara till balen och studenten, vad roligt vi kommer ha, fint minne!

Jajajaja, tillbaka till vardagen. Idag har jag haft en skapligt ovärd dag i skolan, som alltid nuförtiden... Körde ett skönt distanspass förut på träningen, gick super. Det känns bra i kroppen. Provade klänningen igår också, den satt perfekt!




RSS 2.0