HAPPINESS IS JUST AROUND THE CORNER, WE LIKE TO PARTY!


Sitter och väntar på Viktor, vi ska in till Marieberg. Jag behöver en ny partyoutfit! Jag ska ut på Strömpis ikväll med fina Ellenpellen, dansa hela natten lång!





KLIPPA OCH KLISTRA, JAG ÄLSKAR'T!


Slutade 10:10 idag pga av inställda lektioner. Jag käkade i skolan och var hemma runt 11:00. Direkt när jag kom hem satte jag mig med matten men kom inte så långt för jag fattade inte uppgifterna. Svårt när man inte vet hur man ska göra. Jag försökte och försökte tillslut så gav jag upp..



...även om jag försökte så blev det inte lättare av när mamma kommer in med ett paket till mig från posten. Jag fattade direkt att det var bilderna från extrafilm.se så självklart fastnade jag med dom i typ två timmar!



Så sjukt kul att sitta och klippa och klistra! Jag har ett litet fotoalbum som jag sätter in alla mina bilder i, det albumet är fullt nu och alla bilder jag beställde hem förra veckan är inte insatta än. Som tur är så har jag ett album till, ska fortsätta pyssla med det imorgon när jag kommer hem från skolan!



Tanken med fotoalbumet är att jag ska kunna titta tillbaka i det när jag är 60 år gammal och minnas alla underbara stunder jag haft som tonåring! Men det ska självklart också bli kul att visa mina barn hur jag hade det och hur jag levt mitt liv. Jag är riktigt nöjd med allt, det blir fint.


 



I HAD A DREAM


Hade en ganska så otäck dröm inatt. Jag var på något typ av fält med olika karuseller och gungor tillsammans med simmarna. Jag och fyra kompisar gungade på en snurrande gunga, eller om det var en karusell, lite osäker. Helt plötsligt började jag känna mig yr och svimfärdig så jag ramlade av gungan i farten och landade pladask i sanden. Jag minns att det var ljust när jag föll och alla kompisar och tränare stod och skrek "kom igen res dig Linnea!" Men jag låg bara kvar, kunde inte resa mig. När jag legat kvar på marken en liten stund och vaknat till så försökte jag resa mig upp, armarna och hela överkroppen darrade och benen kändes tunga som bly. Jag hade ingen kraft att ta mig upp, allt snurrade + att det var mörkt ute så jag måste ha legat där i sanden, på marken ett bra tag. Efter det mådde jag helt okej, men tycker ändå att det var en lite otäck dröm. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka den men det jag kommit fram till och tycker låter rätt rimligt är att istället för gungan så simtävlar jag. Simmar ett lopp, blir mycket trött och tuppar av, orkar inte ta mig upp ur bassängen. Vi får hoppas att detta inte sker.






JUST BE TRUE TO WHO YOU ARE




Tränade med Ida igår, ska ner idag igen. Träningen börjar halv sex, tagga! På torsdag ska jag simma 4x50 meter max, eller som vi kallar det: 200 broken. Det är det som jag ska simma i november igen för att se om jag har utvecklats. (Måste göra detta för egna träningsplaneringen i idrott & hälsa A) Men det ska dessutom bli intressant att se förbättringen, förhoppningsvis.



DU ÄR BÄST NU MEN DU VAR BÄTTRE FÖRR


Hade det väldigt, väldigt trevligt i fredags hos David & Jossan. Vi åt god mat och ännu godare efterrätt, tittade på idol och pratade om allt mellan himmel & jord. Jag vet inte hur dags jag och Viktor var hemma men jag minns att vi var väldigt trötta! Nedan ser ni den goda efterrätten: Marängbotten (lite småvarm) och grädde + frukt & bär på toppen.



I lördags åkte jag och Viktor in till Marieberg, jag köpte inget (har satt köpstopp på mig själv) men Viktor hittade en jättefin stickad tröja, bild kommer när jag lyckas fånga honom på bild i den. Efter Marieberg åkte vi vidare till Örebro, Gustavsvik, där det pågick simtävling för fullt! Usch vad jag saknar det. Simningen, tävlingarna, vännerna, peppningen, minnena, allt! Jag fick en kick när jag satt där på läktaren och bara tittade på alla duktiga simmare, jag vill, vill, vill också! Jag ska, ska, ska! Ska verkligen försöka komma igång på riktigt nu. Måste tillägga att jag och Viktor åt på mitt favoritcafé, Java, sammtidigt som simmarna hade lunch. Kycklingsallad med vitlökssås, mummmmmma! Ni vet att jag älskar det!

 

Nu ska jag fixa mig lite mellanmål sen ska jag faktiskt ner till simhallen tillsammans med Ida och köra ett pass, jiho!



JAG KOMMER FÅ STRYK AV VIKTOR, OOOPS!

Jag mådde inte speciellt bra igår, men idag mår jag bättre, eller... jag känner mig bättre. Imorse när jag gick ut i höstsolen kändes det som vinter. Jag fick någon frän känsla, det kändes som vinter, jag nös när jag såg solen, på något sätt fick jag för mig att det låg snö på marken. Vit, glänsande snö. När jag kom in på rummet igen och slängde mig på sängen fick jag för mig att det var julafton, skitskumt! Jag klädde på mig och sprang upp till stationen för att ta tåget in till Örebro, under färden kom jag fram till att jag mår fränt. Huvudet snurrar, jag hör knappt mig själv när jag pratar och näsan varierar mellan att rinna eller vara täppt. Jag känner mig allmänt borta, typ. Jag mår fränt helt enkelt! Huvudplanen för ikväll var egentligen krogen med Ellen och fler klasskompisar men pga att jag inte mår bra så skippar jag det. Jag ska istället med Viktor in till David & Jossan där det bjuds på mat och massvis med prat. En betydligt lugnare kvällsplan. Vi ska in om en timme, därför måste jag börja småfixa mig nu. Bjuder på en gammal bild sålänge, Viktor 14 år:


7 + KLING = 7KLING = SJUKLING




Vaknade upp med lock i öronen, täppt i näsan, ont i huvudet (nästan lite febrig) och jätteont i halsen. Inte alls vad jag planerat, mina planer för dagen var att träffa Sara och träna på eftermiddagen! Fan jag som skulle simma ett test idag som jag sedan ska simma igen efter tio veckor och göra en utvärdering efter det... Dumt. Sitter istället hemma i mjukiskläder och myser, typ, inte. Är sjuuuukt uttråkad!



MADE BY ELLEN ERIKSSON




Fick denna fina bild på mms av Ellen igår innan jag skulle somna, så söt♥



NU TAR JAG HELG!


Har studiedagar/lovdagar tosdag-fredag så nu har jag tagit helg! Alldeles, alldeles underbart må jag säga. Jag och Calle var uppe på solkungen och solade solarium för en stund sen, börjar känna mig som en snögubbe igen... suck. Jag har precis kommit ut ur duschen, nyduschad och ren. Tänkte klicka hem några bilder från extrafilm.se så jag på måndag förhoppningsvis kan fortsätta pyssla lite i mitt fotoalbum! 




 


SPONTANTRIPP TILL ÖREBRO TILLSAMMANS MED ELLEN


Brände alldeles för mycket pengar, men jag behöver lite nya kläder så jag ska väl inte klaga. Men det svider i plånboken när man inser hur mycket pengar man faktiskt har gjort av med. Jag nöjd med allt jag köpt; två härliga hösttröjor, ett par leggings, en ring och ett skärp. Mycket behövligt. Nedan ser ni en väldigt slarvig bild på allt jag köpte, tog den som hastigast. 

 


Min och Ellens bakelser, mättande men goda. Hädanefter blir det träning och nyttig mat som gäller! Nu ska jag gå och lägga mig, försöka somna till regnet som slår mot mitt tak, precis som igår, låt se hur lång tid det tar idag...



ALLT VAR SVÄVANDE MEN NU SÅ SER JAG KLART


Galet bra fredag! Fullt med folk. Massvis med dans, sång, skratt och prat. Efter att Strömpis hade stängt gick vi vidare mot donken, tokigt lång och seg kö, men hamburgaren satt fint i magen. Klockan 04:00 var jag hemma, trött som tusan. Tack alla ni som gjorde kvällen så jäkla bra!








DET ÄR FEST HOS MIG IKVÄLL OCH HELA VÄRLDEN ÄR MIN


Följde med Sara hem idag efter skolan, bakade cupcakes och fixat oss. Nu förfestar vi tillsammans med brudarna, sedan vidare mot Strömpis!



"KISSPAUS" UNDER TECKENSPRÅKSLEKTIONEN







VILL HA DET SOM VI HADE DET FÖRUT

Har varit på Marieberg tillsammans med min älskade vän Sara idag efter skolan. Egentligen har jag en hel lista på saker jag måste köpa och som jag verkligen behöver men idag blev det inte så mycket i shoppingväg utan istället en hel del prat. Det var alldeles för längesen jag och Sara umgicks. Vi var nästan som syskon i 8-9:an då vi träffades varje dag, skrattade åt samma saker, pluggade ihop, baka, shoppa, snackade killar, ja allt. Saknar verkligen den tjejen! Fick precis ett sms av henne där hon skrev "fan vad jag har saknat dig egentligen!" Hon blev som en förlorad vän när vi började gymnasiet men när vi väl träffas (som idag) så kan vi snacka hur mycket som hellst och om vad som hellst. Efter idag bestämde vi att vi ska ses betydligt mer, börjar på fredag, cupcake bakning!♥
På bilden ser ni Sara i en ank-duschmössa. Nu ska jag hoppa in i duschen (utan ankmössa) sen ska jag krypa ner i sängen och lääääängta till fredag!


FÄRDIGT OCH INSKICKAT!







VEM ÄR DET SOM BESTÄMMER OM MAN BLIVIT NÅGONTING?




Sitter i vardagsrummet med datorn och böckerna i högsta hugg! Har en filisofi/religionkunskapsuppgift som ska in imorgon. Jag är snart färdig, har bara egna åsikter kvar. Efter detta ska jag nog ta tag i matten tror jag, man kan ju aldrig ha för lite plugg, right? Fick precis reda på av Ida att det är möte om anti-doping tillsammans med simmarna klockan 18:00 i Kumla så det är lika bra jag åker dit ikväll, sen blir det idol!



VIKTORS STÖKIGA RUM










VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR

Igårkväll åkte jag in till Askersund, till Ellen, för att ha klassfest. Men, kom det mycket folk eller? Nej, vi var åtta av trettiotvå som kom! Lite dålig stil med vi hade kul ändå. Började med att beställa pizza sen slog vi på en film. Det är alltid trevligt att ha något inplanerat som man ska göra under helgen, annars blir det bara att man sitter av kväll efter kväll. Jag var hemma i Hallsberg runt 01:00 och somnade ganska snabbt i Viktors famn.
Nu har jag precis kommit hem från kalas hos Viktors moster, eller, jag är inte hemma än jag sitter hos Viktor faktiskt. Han håller på att möblera om sitt rum, han fick någon typ av kick. Innan vi åkte på kalas fick han en kick av att städa rummet, det behövdes verkligen (bilder kommer) Nu ska vi snart äta sen måste jag hem och skriva ihop en idrottsplanering för 10 veckor framåt innan jag somnar.



UTAN KÄRLEK ÄR DU ALLTID TOMHÄNT




11 underbara månader igår med Viktor♥ firades med taco hemma hos pappa & Mia tillsammans med David och Jossan. Vi stannade kvar och tittade på idol innan vi gick vidare mot Liquid bar för att snacka lite och bara ha det trevligt. Vi fick sällskap en stund inne på Liquid av Jonathan och Julle från Davids band. Kvällen avslutades hemma med en film tilsammans med älsklingen. En väldigt lyckad kväll!



1 FÄRDIG, 2 KVAR!


Nu är jag färdig med bokrecensionen som jag påbörjade igårkväll. Som sagt, skriva recension på Charles Dickens - Oliver Twist när man inte ens har läst boken och när man till och med inte ens har boken hemma är det inte så lätt! Men jag tycker jag fick till det skapligt bra, grattis nea! Nu sitter jag och väntar på Viktor, vi ska in till Kumla och kika lite på Kumlamarken, titta på folk är ju det allra bästa med marknader.



STÄLL IN DITT SIKTE PÅ NÅGOT POSITIVT


Har suttit och försökt skriva en bokrecension på Oliver Twist i snart två timmar... Det är inte speciellt lätt när man inte läst boken kan jag lova. Det blir dessutom inte lättare av att msnrutor och facebookschatten ploppar och låter och folk som tjatar på en att man ska med ut imorgonkväll. Då börjar man fundera på helgen, allt man vill hinna med, allt man redan har inplanerat. Viktor och jag har 11 månader imorgon, Ellen & Daniel vill ha med mig ut på krogen imorgon, pappa vill träffas för en lunch, jag har noll x noll pengar. På lördag är det klassfest och på söndag kalas. Måste börja planera helgen men speciellt morgondagen känner jag! + att jag har tre inlämningsuppgifter till nästa vecka, bra Linnea, bra!




IDROTT & HÄLSA B, FRILUFTSDAG


Friluftsdagen började inte allt för bra då mina fötter var genomböta och kalla efter att jag bara gått till skolan i spöregn. Det spöregnade ett bra tag vilket gjorde att vi fick stanna kvar i skolan en timme extra innan bussen kunde köra oss till platsen vi skulle till. När vi väl var framme hade lärarna byggt upp ett skydd över eldplatsen och vi fick börja göra iordning vår frukost. Jag, Ellen, Jonathan och Julia kokade mjölk för att kunna dricka vår oboy. Efter frukosten gjorde vi alla upp en liten lägereld för att sedan kunna laga mat. Det tog en stund men efter lite tålamod så hade vi en väldigt fin eld. Maten, wokade grönsaker & kyckling + nudlar, blev riktigt god! När alla var mätta och belåtna kunde vi ge oss ut på vattnet för att paddla kanot. Det gick ju inte allt för bra alla gånger, hamnade i vassen minst två gånger iallafall, men jag tycker vi var duktiga!














TROR ATT MAN KAN STÄNGA AV OCH BARA STARTA OM


Har haft en helt okej skoldag idag, varken för jobbig eller för slapp. Imorgon har jag inga lektioner, eller.. egentligen så har jag lektioner men jag ska iväg på en "heldags-hajk" tillsammans med alla andra som också läser idrott & hälsa B. Vi ska paddla kanot, laga mat och lite annat. Har inte fått så jättetydliga instruktioner så det ska bli spännande. Ska försöka ta lite bilder, men har fortfarande inte hittat den förbaskade kamerasladden så jag kan inte lova att bilderna kommer in på bloggen imorgon. Nu ska jag nog ta en powernap innan jag kilar iväg till simhallen för att träna. Om jag nu orkar träna... har egentligen ingen lust idag.



SÄMST, SÄMST, SÄMST, SÄMST, SÄMST & SÄMST


Kul att jag har blivit av med kamerasladden och att den som tagit den inte kan erkänna. Nu kan jag inte föra över bilder från kameran till datorn... fan vad sur jag är!



WAIT A MINUTE GIRL, CAN YOU SHOW ME TO THE PARTY?


Gud vilken fin helg jag har haft! I fredags kom Viktor och David förbi på kvällen, jag hade tänkt att baka en kladdkaka till dem men så blev det inte. De fick nöja sig med en påse polly istället. Igår, lördag, kom vi upp i tid (för att vara oss) runt halv 10 var jag & Viktor uppe och bakade scones. Klockan 12:10 var vi inne i Pålsboda hos Viktors pappa för att sedan åka vidare mot Sköllersta för dop. Lilla Malte, Viktors kusins barn döpte sig. Efter smörgåstårta, fika och massvis av presenter åkte vi hem mot Hallsberg för att gratulera min lillebror Calle på 15 års-dagen! Vi hann precis hem i tid för att äta tårta och säga hej till mormor innan David och Jossan kom och hämtade oss. Ett bord på Hellas inne i Örebro var nämligen bokat för oss fyra. Grekisk mat, mycket skratt & prat och en himla gullig överraskning!  Jossan & David har förlovat sig! Eller ja, det var inte precis en överraskning men vi visste inte att det skulle ske just igår. Så söta♥ Glad för er skull. Efter maten gick vi till Liquid bar för ännu mer skratt och tokigheter. Kan inte säga annat än att detta var den bästa kvällen på länge, riktigt lyckad!
Idag sov vi länge, alldeles för länge. När vi väl kom upp fick vi för oss att vi skulle baka scones igen. Efter frukosten (om man nu kan kalla det frukost klockan 13:30?) blev jag så jädrans trött (!!??) fast jag sovit hur länge som helst. Jag somnade i Viktors säng, jag vet inte hur länge. Tror jag börjar bli sjuk för jag känner mig helt slö i kroppen. Nu har jag iallafall fått i mig lite mat, vi bakade minicalzones.



TRÖTT LILLEBROR?




Trött lillebror som somnar under en filt ute på altanen trots att det spöregnar/spöregnade ute!
Äsch, han måste ju få vila inför stora dagen imorgon då han fyller 15, right?



I DON'T THINK I CAN BE ANYTHING OTHER THAN ME


Torsdagar är så extremt tråkiga. Dagen börjar med matte C, rättskunskap A och svenska C innan lunch, följt av naturkunskap B och teckenspråk. Hinner bara hem en timme efter skolan innan jag måste kila iväg mot träningen. Idag gick det segt i vattnet, det började rätt bra men det slutade med mjölksyra när vi körde max. Mjölksyra är väldigt coolt. Coolt kanske är fel ord men själva känslan av när man har tagit i så hårt att man inte orkar ta sig fram en meter till fast man måste. Man ser de där sista metrarna framför sig som man har kvar, sen helt plötsligt är det som en klubba som slår till och man tappar kontrollen över musklerna. Ja, det är coolt.

Jag sitter just nu och äter ett päron men ska nog gå och lägga mig snart. Slå på ett avsnitt Gossip Girl och hoppas på att Viktor kan komma hem från sin pappa någon gång och krypa ner i sängen bredvid mig istället. Men först måste jag tvätta håret (igen) Det är som att det har varit kallt ute och jag har gått med blött hår för topparna är helt stela och hela håret är strävt, helskumt.

Värd naturkunskap? Ne, spela wordfeud på mobilen istället, ja!



RSS 2.0