SNABBINLÄGG


Ska springa till simhallen vilken sekund som helst! När jag kommer hem hade jag tänkt pröva min balklänning från förra året och se om den fortfarande passar så den inte har blivit för stor eller för liten. Chansen finns att den är större nu än då, men den var nästan för liten i somras så då borde den sitta perfekt nu! Ikväll blir det filmkväll med prinsen också, puss på det♥ Nu måste jag springa!!!




HITTADE JUST EN AMERIKANSK HÅKAN HELLSTRÖM!




Erkänn att de åtminstone är lite lika!




TÄVLINGSHELG PÅ GUSTAVSVIK!




Simtävlade i helgen, både lördag och söndag. Jag simmade en hel del faktiskt och jag kan säga att det har gått både bra och lite mindre bra, enligt mig i alla fall. Jag har förmodligen lite för höga krav på mig själv, jag tänker inte på att jag har haft det där uppehållet på åtta månader, så egentligen har jag simmat rätt bra. Jag är mest nöjd med mina tider i lagkapperna. Vi alla simmade faktiskt bra i 4x100 medleylaget, glada tjejer på bilden ovan. Vi hade ett mål och vi klarade det, överlägset!



IMORGON GÄLLER DET!


Har hunnit med mycket idag trots att jag redan ligger i sängen nu klockan 22:00. Det jag har hunnit med idag är alltså; skolan (har dock bara en lektion på fredagar) Efter skolan städade jag rummet innan jag åkte in till Örebro för en fika och lite fönstershoppning med prinsen, sedan blev det bråttom hem för jag skulle träna klockan 16:00. Efter träningen stressfixade jag mig och åkte in med 18:37 tåget till Kuma tillsammans med Julia för fest hos Daniel. Nu ligger jag hemma och är jättetrött, somnar snart. Ska upp klockan 06:15 imorgon, simtävling står på schemat både lördag och söndag, taggad till tusen! puss.




DAGENS PLUS OCH MINUS


Dagen har bestått av både några plus- och några minussidor:

+ Sovmorgon, började 09:10 istället för 07:50.
+ Kämpade mig upp ur sängen imorse trots att hela min kropp ville ligga kvar.
+ Klarade redovisningen galant, nästan i alla fall.
+ Fick mvg i filosofikursen! Överlycklig.
+ Rolig sexualkunskapslektion då läraren skriver dogisar istället för doggy style på tavlan.
+ Bra simträning nu efter skolan trots att jag var trött.
+ Ska spendera natten hos prinsen♥
+ Börjar 09:00 imorgon.

- Drömde mardröm inatt/imorse
- Ville verkligen ligga kvar i sängen bredvid Viktor som inte jobbade idag.
- Alldeles för lång skoldag.
- Trött som sjutton efter skolan. Tog ingen powernap innan träningen.
- Måste snart läsa lite samhäll för jag och Na-Na har redovisning imorgon.
- Viktors dator/internet/någonting är jättefucked up så nu blev detta inlägg jättefult...



I'M HERE TO STAY AND MAKE THE DIFFERENCE THAT I CAN MAKE


Har haft en alldeles för jobbig skoldag idag då vi ekonomer på skolan hade en så kallad ekonomidag. Visst, det var en bra tanke bakom allt, bra intiativ, men det var inte intressant någonstans. Vi blev tvingade att sitta och lyssna på tre olika föreläsningar och besvara massa olika frågor i bestämda grupper (blandat 1-, 2-, och 3:or) mellan 07:50 - 15:00. Det kanske låter lite småkul men nej... Tror inte någon av oss tyckte det var speciellt roligt faktiskt. Aee, jag hade i alla fall hellre haft vanliga lektioner.

Nu: simträna!




HOLD ON TO THE FEELING AND DON'T LET IT GO




Beställde precis hem denna supersöta klänning! Har inte bestämt om jag ska ha den till studenten eller om det bara blir en söt sommarklänning än. Dock vet jag inte helt säkert om den är min än, för precis efter att jag hade betalat den och tänkte ta en sista titt på den innan jag hittar den i brevlådan, så var den slutsåld. Så jag hoppas att jag har turen att få denna sommarklänning så den inte går till någon annan som kanske klickade hem den samtidigt som mig. Jag har nämligen varit med om det tidigare, att jag beställer och betalar en vara på internet men att jag dagen efter får ett mail där det står att varan är slutsåld och att jag får pengarna tillbaka. Men, hoppas den blir min♥




I LIKE IT LIKE THAT, YEAH!




Ska iväg till Kumla om en timme och träna cirkulationsträning/intervaller med Ida. Det är en kille som heter Christoffer som har startat detta typ av styrkepass. Det ska bli riktigt roligt och jag är redan ombytt och taggad som ni ser!




HAND IN HAND FOREVER, THAT'S WHEN WE WIN


Jag älskar när folk gör årssammanfattningar i sina bloggar så jag ska väl inte vara sämre än någon annan. Här har ni:

Januari:
Tog en paus från simningen vilket gjorde att jag hade all tid i världen till att spendera mer tid med mina vänner, min familj och min prins. La dessutom ner lite mer energi på skolarbeten, då jag verkligen hade tid för det.
Februari: Fyllde 18! Kändes som att livet började på riktigt även om 17 är en fin ålder. Gick på min första stand-up show (RAW Comedy Club) på Hjalmar Bergman teatern i Örebro. Köpte mig även en liten vän, en hamster, Pricken.
Mars: Gav detta bloggande ett försök, som ni märker så blev jag fast. Prinsen fyllde 19 men även min bästa Jonathan fyllde hela 18 år! Stod längst fram och sjöng med till en alldeles underbar Håkan Hellström-spelning i Örebro.
April: Skrev högskoleprovet, suck... förstod inte riktigt vad jag gav mig in på. Firade ett halvt år med prinsen, helt galet jäkla kär. Åkte iväg på studentkryssning med 92:orna trots att jag inte skulle ta studenten det året, men vad gör det? Fick uppleva ett galet festliv på en båt. Firade Ellen och följde med ut på hennes första krogrunda.
Maj: Tog årets första dopp 9 maj med syster. Följde med prinsen till Nora där han tatuerade sig, jag grät nästan åt honom då jag såg på honom hur ont det gjorde (speciellt i armvecket) Körde på med utgång fredagen den 13 då det dessutom var min namnsdag, kunde inte valt en bättre fredag! Kämpade även med de sista arbetena som skulle in innan skolavslutningen.
Juni: Fick känna mig som en prinsessa tillsammans med min fina prins på balen, även här tillsammans med 92:orna. En av de finaste kvällar i mitt liv. Fick sommarlov, kanske mitt sista ”riktiga”? Tittade på alla fina tjejer och killar när de tog studenten och önskade att jag var en av dem. Åkte till Grekland med min vän Ellen där vi välförtjänt solade, badade och festade loss efter ett tufft skolår. Åkte upp till Borlänge för att jobba en vecka på festivalen Peace and Love där jag knappt hade någonstans att sova eller någon att umgås med. Men jag åkte upp med en väldigt spontan och skön inställning, träffade mycket nytt folk och fick stå längst fram ännu en gång och sjunga med till min älskade Håkan och många andra artister. (Ni som har läst mitt blogginlägg den 5 juli vet hur spontant allt var)
Juli: Kom hem från P&L alldeles lycklig efter att ha sett artister som Håkan, Maggio, Daniel Adams-Ray, Linnros, All Time Low, Kings of Leon, Volbeat och många, många fler. Tog en tripp till Liseberg med Viktor, David och Jossan. Åkte den nyaste karusellen insane, för tokigt rolig. Drog igenom alla Harry Potter filmerna på några dagar (hade inte sett dom innan) för att sedan kunna se dödsrelikerna del 1 och 2 på bio. Mysiga kvällsdopp med grabbarna i Hällabrottet, underbara grillkvällar och fina utgångar med tjejerna.
Augusti: Åkte på en underbar sol & badresa till Turkiet med familjen. En mycket behövlig vecka tillsammans. Började mitt sista år på gymnasiet och kom tack vare ett idrottsarbete igång med simningen igen.
September: Sensommaren smög sig in och fler kvällar spenderades på uteserveringar och på krogen. Tränade som aldrig förr och kämpade verkligen för att få tillbaka min kondition.
Oktober: Firade ett helt år tillsammans med min prins, fortfarande lika kär. Följde med pappa och Mia och njöt av en helg i Göteborg med god frukost, mat och shopping. Utklädd till ängel gick jag på Jullans maskerad/halloweenparty och dansade hela natten lång!
November: Kämpade på med både simningen och plugget, insåg att filosofi och religion var min grej.
December: Simtävlade, då det var ett år sen sist, gick över förväntan! Var med och simmade i luciatåget och blev även klubbmästare. Fick en fin start på jullovet med utgång tillsammans med både gamla och nya vänner. Firade två väldigt fina julaftonsdagar och dansade in det nya året med alla (verkligen alla) mina fina vänner!



HÅLL OM HÅRT, JAG VILL INTE GLIDA ISÄR


Har haft en tuff dag idag, har känt mig lite som en zombie då jag har varit alldeles för trött. Gick hem en snabbis efter lunch och tog en powernap innan jag gick tillbaks för sista lektionen. Nu har jag precis kollat färdigt på idrottsgalan (eftersom jag klantigt nog missade den i måndags...) och det är så bra att jag ryser! Att se alla duktiga idrottares prestationer ger mig verkligen en enorm kick. Det är som ett rus inom mig som strömmar ut i blodet, ååhh det är så härligt! Jag vill, vill, vill!♥
 

Träffade min absolut mest saknade vän Sara igår, massa hjärtan på det!♥ Bilden ovan är 4-5 år gammal.

Nu ska jag snart packa väskan och kila iväg till simhallen.




MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA




Färgat håret som ni kanske ser, är inte alls nöjd med resultatet. Jag tycker håret ser alldeles grå/brunaktigt ut. På hårfärgsförpackningen stod/visade det att det skulle bli ljusbrun men icke... Blöö. Hur som helst, jag har haft en väldigt lugn helg med tjejkväll, ananaspajbakning, dubbeldejt framför gladiatorerna på tv, kalasfirande för syrran och film.

Idag på idrotten åkte vi skridskor, jag måste ha sett ut som bambi... haha. Men det var riktigt kul, flera år sen jag åkte. Dock fick jag väldigt ont i fötterna efter skridskorna men det går nog snart över. Om ungefär en kvart ska jag och Hanna ut och springa sen ska jag ta tag i projektarbetet och samhällen, puss.




IT'S FRIDAY AND I'M IN LOVE


Guuud vad skönt det kändes att lämna in religionsanalysen idag! Väntar spänt på svar, skulle sitta så fint med ett mvg för då får jag mvg i slutbetyg eftersom att kursen tog slut idag. Dock skulle jag kanske ha börjat med arbetet några dagar innan istället för kvällen innan... Men jag tror jag jobbar bäst under stress, eller, det känns som mina arbeten blir djupare när kvällen börjar övergå till natt. Nu kan jag i alla fall stryka det från listan och kanske (om jag orkar) fokusera på projektarbetet under helgen + måndag. Vi har nämligen halvtidsredovisning på tisdag, men jag kan vara lugn för jag har ju faktiskt kommit halvvägs, peuw.  

Idag efter skolan åkte jag och Julia in till Kumla för mitt sista besök på Fylsta, äntligen färdig med all research i projektarbetet! Efter kumlatrippen åkte vi vidare till Örebro där vi även mötte upp Ellen. Vi shoppade, fikade och berättade både nytt och gammalt skvaller. Tanken var att jag framåt kvällen skulle in till Kumla för förfest hos fina vännen Sara och sen ut på krogen, men på grund av min brist på sömn inatt (fyra timmar!!) kände jag mig tvungen att ställa in det fredagsplanen. Förlåt vännen♥ Det blev istället en filmkväll med tjejerna med ostkaka, grönsaksdipp och chips. Lyckat! Nu ska jag hoppa in i duschen sen tassar jag nog hem till prinsen, det får avsluta min fredagskväll, puss.


Bild från Julias halloweenfest förra året.




CHECK, ÄNTLIGEN FÄRDIG!




Har suttit hela natten med religionsanalysen, tror jag gick och la mig vid tre och då var den fortfarande inte färdig! Jag behövde några timmars sömn och fortsatte skrivandet imorse och nu är den done! Dock börjar jag skolan om 30 minuter och sitter fortfarnde här i mjukiskläder och har varken sminkat mig eller ätit frukost (som jag tänkt hinna med idag) Tur att jag bara har en och en halv lektion idag, puss nu måste jag kila.



BABY, YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE


Både första och andra skoldagen är avklarad nu, vilket har gått bra på alla fronter. Har lyckats komma upp ur sängen, komma i tid till första lektionerna, jag och Na-Na har äntligen fått flyt på sociologiuppsatsen, projektarbetet rullar på fint, A-kursen i filosofi är snart över och jag har hittills klarat mig undan sjukan som verkar gå på skolan just nu!

Igår efter skolan passade jag och min vän Julia på att åka in till Örebro för lite shopping då vi båda hade ledig tid mellan våra träningar. Jag köpte en ring, den ni ser på bilden (endast 20kr), men jag provade även ett par jeansshorts som jag ska köpa såfort jag får chansen. På bilden ser ni dessutom hur väl jag använder min "designstege". Ni vet, tanken är att kläderna ska hänga där istället för att ligga på golvet men jag har tydligen inte fattat hur man använder den ordentligt, skärpning.



Nu ska jag skriva på min religionsanalys sen blir det träning!




FÖR DU ÄR DET FINASTE JAG VET




15 månader, jag älskar dig. 




TAKE A BREATH AND LET THE REST COME EASY




Här ser ni mitt stämpelkort från Boda Borg i lördags. Vi klarade 16 stämplar men vi hade klarat tre till om vi hade kört ända till 18:00 då det stängde, men vi ville undvika trängsel så vi gick därifrån vid 17:30. Det var mycket länge sen jag var där sist, tror det var på ett simdistriktsläger för många år sen. Men nu har jag varit där ännu en gång och behöver inte besöka Boda Borg på några år igen. Måste även tillägga att det är bra träning med Boda Borg för jag har träningsvärk i armarna, aj.

Nu: dusch!



FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM




Träffade dessa tokstollar, Ida & Kenan, igår innan simträningen. Länge sen vi umgicks allihopa och varje gång vi tar tiden till att träffas så snackar vi som tusan, antar att vi har mycket att ta ikapp om allt som händer i varandras liv. Förutom att prata så bakade vi tårta och spelade tv-spelet Buzz.

Idag fick jag vakna upp bredvid min prins tack vare att det är röd dag idag och han är ledig från jobbet! Dock är han i Pålsboda hos sin pappa nu och fixar med bilen medan jag sitter här och verkligen borde ta tag i plugget, vilket jag förmodligen kommer göra snart också. Jag börjar faktiskt känna stressen inom mig nu när lovet snart är slut, blööö.

Min vän Ellen hörde av sig igår på sms och frågade om vi skulle ta en myskväll idag och jag gjorde ett försök att svara med min hopplösa telefon, den är nämligen sönder för er som inte vet. Jag kan inte använda siffran 8 där bokstäverna t, u och v sitter och jag kan heller inte använda c-knappen som gör att jag kan sudda/ändra det jag skrivit, vilket gör det alldeles hopplöst att smsa... Jag kan heller inte höja volymen, den knappen är också sönder, så fan mig om jag råkar sänka volymen av någon anledning. Då kan jag snart inte prata i telefonen längre eftersom att jag då inte hör den jag pratar med. Dags att skaffa iphone? Ja!

Såhär löd mitt svar till Ellen igår:
"Jag måste lägga mig skaplig. Men ki kanske kan ses en li.en ss..nd :)"

Jag fick inget svar av henne så jag vet inte riktigt om hon förstod vad jag skrev och jag vet inte om vi ska ses idag, men det vore trevligt. Dock ska jag upp ganska tidigt imorgon för klockan 10:00 ska jag vara inne i Karlskoga och börja äventyret inne på Boda Borg.




BREATHE ME IN, I'M YOURS TO KEEP


Bakade äppelpaj igår och mmmm så gott det blev, har verkligen hittat det bästa äppelpajreceptet! Imorse vaknade jag senare än vad jag hade tänkt mig, precis som igår, i förrgår och alla andra dagar detta lov, suck. Visst, det är skönt att sova men jag sover verkligen bort halva dagen. Nu ska jag i alla fall fixa i ordning mig, har just duschat, ska nämligen in till Örebro snart för lite shopping och en lunch med prinsen på mitt favvocafé. Puss



MUSIKEN ÄR MITT LIV, A LOT OF LOVE TO YOU GUYS




Vad skulle jag göra utan er killar? Tack för att ni sjunger rätt in i mitt hjärta





SOMETIMES I SAY STUPID THINGS THAT I THINK




Har precis varit ute och sprungit. Nu: långdusch!



HAPPY NEW YEAR BABY


Ojojoj, har haft så fullt upp att jag inte hunnit blogga. Fredagen startade med en god frukost innan jag sprang upp till tåget för att åka in till Örebro och möta upp min lilla prins. Dock missde jag det med några sekunder!!! Tågchauffören bara vinkade åt mig lite stolt där han satt.. trodde jag skulle koka av ilska då han liksom hade sett mig springa 200 meter mot tåget! Jag fick helt enkelt vänta 30 minuter på nästa tåg, alldeles varm efter att ha sprungit. Inne i Örebro gick vi på stan en stund innan vi åkte vidare till Ikea för en billig korv med bröd och sedan Willy's för att köpa schampo & balsam åt mig. Vi var hemma runt 16:30, hoppade in i duschen, fixade iordning oss och var fullt redo för bio tillsammans med David och Jossan, men först: lunch! David och Jossans hemgjorda tacopaj, nomnom! Sen bio, Sherlock Holmes. Sevärd film, galet spännande! Rekommenderas, men glöm inte se ettan först! Kom hem vid halv ett - ett och somnade bums i sängen.

Sov ganska länge i lördags. Hoppade in i duschen vid 15:00, stressad, skulle möta upp Ellen vid 17:00 för att sedan tassa vidare hem till Evelina för tjejmiddag. Väl framme bjöd kvällen på god mat, fint sällskap och massa skratt trots att jag inte riktigt var på topp, då jag helst av allt skulle vilja fira nyår tillsammans med min prins och få en alldeles för underbar nyårspuss vid tolvslaget! Men så blev det inte för han befann sig i Kumla och jag i Hallsberg, men tur som så fortsatte kvällen ännu bättre. Efter tjejmiddagen, vid 22:00 ungefär, gick vi allesammans vidare till Henrik Lage som inte bodde speciellt långt ifrån Evelina och guud vad mycket folk! Jackor och skor över hela hallen, längsta kön till toaletten och många välkända festmänniskor. Träffade Laxå-gänget från min klass, hittade även mina badmintonpolare Samir och hans flickvän, träffade bästa vännen Emil och till min förvåning hittade jag till och med min finaste simkompis Ida! Kändes som nästan alla mina vänner var samlade på ett och samma ställe för att fira in det nya året, hur bra?!?! Efter att ha kollat på alla raketer, fått massvis med kramar och använt ordet "gott nytt år" så mycket att man hunnit trötta på det, tassade jag och Ida hemåt. Nästan hemma ringde Viktor och sa att han var tillbaka i Hallsberg uppe hos David och Jossan så jag skyndade dit och fick till slut min första puss 2012♥ En bra kväll helt enkelt.


Jag och Ellen, en av många väldigt festliga bilder som togs


Jessica, Emma, Evelina och Linnea


Skål för den goda maten och det snart nyblivande året!


Lyckad tjejmiddag!

Igår, söndag, vid 17:00 var jag, Hanna, Calle och Viktor inne hos pappa och Mia i Örebro för en lunchträff. Lasagne och cheesecake smakade bra sådär dagen efter nyår. Nu idag, måndag, sitter jag här i mjukiskläder och gör verkligen ingenting. Borde ta tag i dagen med en joggingtur eller börja med plugghögen som bara ligger... men jag har ingen ork. Kanske får samla mina krafter till morgondagen istället. Puss



RSS 2.0