~new in~

 
 
Åkte in till Örebro idag. Skulle egentligen bara köpa med mat från Saigon och godis från hemmakväll, men sen kom jag även på att mitt puder tog slut här om dagen, så ett nytt fick följa med hem. Det söta iphoneskyddet köpte jag för någon vecka sedan, älskar det verkligen.
Gymmade tillsammans med Emil för en stund sen och som vanligt är det ett helkroppspass som gäller på fredagar. Nu ska jag föna och platta håret för snart kommer Emil hit. Kinamat, godis och tv (förmodligen hockey) bjuder jag på.
 
 
Imorgon ska vi till mormor i Glanshammar och påskfira lite och på söndag detsamma hos pappa.
 
G L A D   P Å S K
 

 

~kamerabilder~

 
 
~~~
 


boring sunday

 
 
Jobbade i torsdags, i klass 1 denna gång (har bara varit på dagis annars) och det var så mycket roligare! Snart trillar lönen in också, även om den inte är något att hurra över, men i alla fall. Bättre än inget.
Nu ska jag gymma.
 


butterflies? naah, I get the whole zoo when I see you

 
 
 
~sömntuta~
 


hopp är en illusion, att falla är tradition

 
 
 
Bild ett: Gjorde två nya berlocker för några dagar sedan, önskebenet och nyckeln, fina, eller hur?
Bild två: Gjorde denna bild härom kvällen då allt bara kändes så tungt. Jag kände mig så ledsen/besviken/arg. Det har inget med mig själv att göra, men mina vänner. Ville bara finnas där för alla och ge styrkekramar!
Bild tre: Är tagen samma dag som Håkans nya låt spelades på P3 tidigt på morgonen. Jag låg i sängen och bara spelade den om och om igen, såå himla fin.
 
Igår körde jag ett benpass på gymmet och idag blev det milen på löpbandet. Ja, jag kommer verkligen ha träningsvärk imorgon! Det är därför tur att jag inte kommer behöva träna dem fören på fredag. Imorgon är det överkropp som gäller.

 

det kommer aldrig va över för mig

 
 
 
ååååhh så jag har längtat
 
äntligen är Håkans nya singel här, längtar tills hela skivan släpps i april!
 

 

försvinn dumma snö, jag vill ha vår

 
bild från i söndags hemma hos pappa, soligt på balkongen
 
Idag tittade solen fram igen och jag kunde ta min vårjacka när jag begav mig till Kumla för att fika med Sara. Nu har vi blivit uppdaterade av vad som hänt sen vi sågs sist. Vi har dessutom planerat lite bus inför i sommar. Åh vad jag längtar till sommaren föresten.. Hoppas vi får en finare sommar än vad vi fick förra året för den var, enligt mig, inget att hurra över. Imorgon är det dags för ett pass på gymmet, annars har jag inga planer inför helgen.
 


the most important things are the hardest to say

 
 
Har spanat in denna sportbh i över ett år nu, men har alltid tyckt den varit för dyr. Tur som jag hade så var det 30% i torsdags och den betalades med presentkortet, så tack farfar och Margareta. Köpte även lite bra att ha saker som, schampo, balsam och hårinpackning (som jag testade idag och guuud så bra det kändes!).
 
I fredags efter gymmet åkte jag och Emil in till Örebro. Vi åt på Saigon och gick på bio. Sådana kvällar behövs de också ibland. Mysmys. Lördagen bestod av jobb och övernattning hos pappa och vet ni vad det betyder? Pannkaksfrukost! Yum.
 
Gymmet och top model var det som stod på dagens schema och imorgon har jag lovat att kolla fotboll tillsammans med E. Real Madrid - Manchester United, sååååå, det blir väl mysigt? Nja. Ska se till att ta ut mig rejält på gymmet imorgon så jag kanske kan halvsova i soffan (fast jag kommer behöva kolla i alla fall).
 
Föresten!! Beställde en sjömansskjorta idag som jag ska ha på Håkankonserten i sommar!!! LÄNGTAR.
 


RSS 2.0