du kanske aldrig når dit du vill nå, men du når mig

 
 
Lever fortfarande på små rosa moln från i måndags då jag träffade min Håkan
Veckan fortsatte i alla fall med träning, jobb i torsdags plus glass i solen efter jobbet med Emil, Marieberg med Sara i fredags, grillkväll hos Anna och Linus igår i Kumla och idag har jag varit förbi hos pappa.
Och kolla vad bra mina nya shorts matchar min bikini! Nu vill jag verkligen ha sommar.
 

 

När man är yngre vill man ha åldern, när man är äldre vill man ha elden

 
 
Förra veckan fick jag jobba tre pass. Första passet var i måndags i klass 5 och 6. Mitt andra pass var i fredags i klass 3, därifrån kommer de fina teckningarna. Pass 3 var i lördags då jag, som vanligt, var simtränare/idrottslärare. I söndags träffade jag Sara. Efter att ha ätit glass, fotat en massa och planerat födelsedagsfirande åkte vi hem och pärlade pärlplattor, svampar. Ett väldigt mysigt söndagsnöje.
 
 
Åhh, igår tog jag tåget 11:49 mot Linköping och klockan 14:00 var jag på plats efter att ha orienterat mig fram till Bengans skivbutik där min finaste Håkan skulle signera nya skivan. Efter tre timmars väntande ute i kyla och regn dök Håkan upp och signeringen satte igång. Efter att ha fått skivan signerad, kramat honom samt tagit kort tillsammans med honom letade jag på min kompis Johanna från Norrköping, som kom direkt från skolan. Vi ställde oss längst bak i den långa kön och sedan fick jag min andra autograf för dagen, på armen. När signeringen var slut tog vi en fika och pratade ikapp om allt och inget då vi inte träffats på ett år. 19:13 gick mitt tåg hem och klockan 21:00 var jag hemma. Lycklig. Glad. ÅHHH
 
 

 
 

~bra söndag med Sara~

 
 
 


~nya jackan~

 
 

 

jävla öron

 
 
Ändrade planer, klänningen blev inte såld och den ligger fortfarande kvar på blocket, åhh jag vill så gärna bli av med den! De två senaste veckorna har jag hunnit med att söka en del jobb, träffa Sara, köpt vårjacka, tränat, jobbat, träffat Emil och bytt däck på bilen. Jag har dessutom fått någon typ av hörselnedsättning... Vet inte vad det är som händer med mina öron men jag kan inte ta in för mycket ljud samtidigt för då lägger det lock. Doktorn ringde igår och sa att jag ska pröva med nässpray (fast jag inte har varit eller är förkyld) Hoppas det hjälper för detta är superjobbigt..
 


pengar rullar in som det ska, det går bra nu, eller?

 
 
Jag har haft en jättebra start på morgonen då en tjej, för en timme sen, kom förbi och provade min balklänning (som ligger ute på blocket) Hon har nu bestämt sig för att hon vill köpa den, så om några dagar blir jag 1300kr rikare, vilket är väldigt behövligt. Jippppiiiii! Nu ska jag hoppa in i duschen för om en stund kommer viasatsnubbarna hit som ska hjälpa oss att fixa tvkanalerna som krånglat under en längre tid. Sen i eftermiddag blir det träning, som vanligt.
 

 

vårbilder på väg till pappa

 
 


RSS 2.0