right now

 
 
Hejhejhej, kunde inte vara seriös på en enda bild idag.
Jag och syster var in till Örebro häromdagen och trängdes på mellandagsrean och idag var jag på Marieberg med pappa och Mia. Hittade knappt något, jämfört med förra året, men två linnen, två par trosor, ett par träningsshorts, en bok och ögonskugga rikare har jag i alla fall blivit. Imorgon är det nyår och det enda jag har inplanerat är gymmet!
Och ja, nästa vecka dyker det upp en årssammanfattning av mitt 2012 här på bloggen, precis som ni fick mitt 2011 för ett år sen.
 


my life is not perfect, but every moment by your side is

 
 
 
Har haft två fina julaftnar. På självaste julafton var vi hos mormor i Glanshammar och framåt kvällen släppte mamma av mig och mina syskon hos pappa i Örebro där vi sov kvar till juldagen. Juldagen började med en stor brunch som innehöll pannkakor, nutella, glass, fruktsallad, pizza, saffranskaka m.m. Jag har ju redan fått mina julklappar av både mamma och pappa (baddräkt, snorkel och systemkameran) men fick ändå några klappar; mössa, hårfön, träningskläder, hungergames, el-tandborste, handdukar och lite annat. Fick även en Thomas Sabo berlock av Emil, så fin. Nu är jag så trött på julmat att jag inte ens vill äta en köttbulle till.
 


hej mitt vinterland

 
 
Testar kameran, men tycker fortfarande inte att jag får till bilderna som jag vill ha dom. Tycker de är lite "luddiga". Får fortsätta testa och läsa på.
 


instagrambilder

 
 
 

 

nothing

 
Jag är inte speciellt närvarande här, men jag har egentligen ingenting att berätta. Det har blivit dunderkallt, jag gömmer mig under täcken och filtar i sängen eller i Emils famn, jag bränner fett och bygger muskler på gymmet och i bassängen, jag följer julkalendern på svtplay, jag söker jobb, jag följer bonde söker fru, x-factor och solsidan på tv, jag gör inget speciellt. Nu vet ni. 
 


RSS 2.0