den vackraste stunden i livet var den när du kom

 
Sprang mina 5 km igår igen! Jag är igång, dock gick det en sekund långsammare än i fredags, men vad gör det? Huvudsaken är att jag är igång, yeah!
 
 


we don't even have to try, it's always a good time

 


Did you know? I'm here to stay

 
 
saknar dig vännen
 
Jag blir så sugen på att träna/simma/tävla nu när jag kollar OS (speciellt simningen). Föresten så sprang jag 5 km i fredags, vilket gick oväntat bra. Ja, jag blev förvånad över mig själv. Ska fortsätta så!
 


slutet av juli?!

 
Har nu, i slutet av juli, tagit årets första dopp i Sverige ?!?! Har nog aldrig varit såhär sen med att bada tror jag. Förra sommaren var jag och syrran nere 9 maj och några år innan det doppade jag mig 19 april. Ja, i år var nog det senaste.
 
skum bild från förra året, 9 maj.
 


new girl, ni måste se den!

 
 
Ni måste ladda/hyra/köpa denna serie (New girl), den är bara för rolig! Jag skulle säga att det är en blandning mellan How I met your mother och Two and a half men, kan ni tänka er? För kul!
 


I don't know much about fighting but I know I will fight for you

 


jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

 
Åhhh en så magiskt fin kväll! Allt var så bra; låtvalen, publiken, bandet, vädret, kvällen, natten, stämningen, allt! De startade med en grym entré och sedan blev det bara ännu bättre när de blandade gamla och nya låtar, ni kentfan som inte var där missade verkligen något stort! Och tack Jocke för att du kastade ut ditt plektrum till just mig. Åhh jag är så lyckligt♥ 
 
 


bilder från Mias födelsedag som firades hos farfar i lördags

 
pappa var den enda som vågade bada i 20 graderspoolen
 


jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö

 
Nu är det bokat, på fredag åker jag med mammsen till Eskilstuna för att se kent! Tror det blir min fjärde gång, så grymt!
 
4-5 år gammal bild, Linn och jag på kent i Örebro.


jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig

 
Igår följde jag med pappa, Mia och syskonen ut till farfar i Hampetorp. Mia fyllde år så det blev mycket god mat och fika i trevligt sällskap. Idag blir det ännu en lugn dag, ska försöka städa rummet, pyssla lite med mina foton, ladda hem en fin film och köpa något smaskigt. Här nedan kommer lite ajfonbilder:
 
mitt fotoalbum, här pysslas det för fullt!
regnbågen från häromdagen
 

 

Dom kan klaga om dom vill, jag har slutat bry mig om sånt. Jag är glad att jag finns till, det breddar upp min horisont

 
 
Följde med Ida, Emma och Susanna till Åbytorp i onsdags och käkade glass, sprang 5.6 km igår och idag blir det en lugn fredag.
 


you want me down on earth, but I am up in space

 
Uppdaterar lite dåligt här på bloggen, men det är för att jag inte gör något om dagarna.. Ni följer mig bäst på instagram (en app till smartphones)
 
Fredag - lördag befann jag mig iallafall på simtävling i Linköping, vilket dock inte alls gick som jag ville. Jag själv är inte speciellt nöjd, men vänner, tränare och föräldrar tycker jag har gjort en bra helg med tanke på att jag knappt tränat på fem veckor och blablabla, vilket är sant men, jag har lite för höga krav på mig själv. 50 fjärilsim individuellt samt 50 bröstsim och 50 frisim i lagen gick skapligt. 100 bröstsim gick inte alls som jag ville och 200 bröstsim simmade jag bara igenom som om det vore ett träningspass.
 
Idag följde jag med mamma och Tero in till Marieberg och fick med mig ett par byxor och en tröja hem, gillas!
 


RSS 2.0