Andas in och andas ut, orkar jag så orkar du

 
 
Helgen har varit mysig. Den började i fredags då jag åkte in till Marieberg, mest för att ha något att göra. När jag kom hem var det bara att göra sig i ordning för ett hårt pass på gymmet där mage och ben mördades. Fredagskvällen spenderades tillsammans med Emil. Vi åt grilladkyckling och grönsaker framför gladiatorerna. Lördagen började segt, men framåt eftermiddagen fick Hanna och jag för oss att baka bullar och strax därefter kom Emil tillbaka. Det blev en lugn och mysig kväll framför teven även denna kväll. Idag har vi haft besök av mormor och Harald för att fira Hanna som fyllde för några dagar sen.
 
Nu ska jag nog krypa ner i sängen och se en film. Föresten, ni bara måste lyssna på kents nya låt "ingen kunde röra oss" Den är så bra.
 


Dagens uppgift

 
 
Dagens uppgift var att fotografera den här smutsiga isbjörnen som ska läggas ut på blocket. Om det är någon som köper denna isbjörn i framtiden så kommer jag sakna den, även om jag inte har spenderat en natt där på väldigt många år. Men jag kommer sakna/saknar alla somriga minnen vi haft i Skagern tillsammans med familjen. Alla kokheta nätter, alla regniga familjespelsdagar, alla grillkvällar, morgon-/kvällsdopp etc.
 
Hursomhelst, imorse började jag dagen med en hemmagjord smothie gjord på banan, jordgubbar och lättfil. Omnom. Just nu håller jag på att höra runt om det är några av mina vänner som är intresserade av någon typ av firande då jag fyller 20 i februari. Vore kul att få träffa alla över en bit mat eller liknande. På tal om mat, nu knorrar magen, så måste kila.
 


be in love with your life. every minute of it

 
 
 
Hej Facebook, hej bloggen.
Läget kunde ha varit bättre. Mycket bättre faktiskt. Om jag ska vara helt ärlig så är jag väldigt trött på läget just nu. Jag är trött på att inte göra något vettigt om dagarna. Alla mina dagar går i stort sett ut på att träna. Visst, det är inget fel med det, jag älskar att träna, men jag vill sååå gärna ha ett jobb. Jag vill få rutin på mina dagar. Jag vill tjäna mina egna pengar, ha råd att äta ute, gå på bio, gå på krogen, skaffa körkort, flytta hemifrån, lära mig nya saker, känna mig vuxen etc. Men just nu har jag inte råd att göra någonting. Ibland kan jag känna att jag gjorde helt fel val då jag hoppade av universitetet, medan jag andra gånger vet att det var helt rätt. Jag började läsa kriminologi för att ta reda på om det var polis jag ville satsa på, men jag är inte så säker längre? Jag vet inte vad jag vill bli. Allt jag vet är att jag till en början vill ha ett jobb i cirka ett års tid, det spelar ingen roll hur dåligt det än är, vill bara få tillbaka all min rutin. Vill bara ha något att göra medan jag funderar ut vad jag vill satsa på, vad jag vill bli. Om jag ska läsa vidare, om jag ska söka någon utbildning eller om jag kanske till och med ska söka GMU (grundläggande militär utbildning) Jag vet inte än, men det är det jag försöker ta reda på. Jag kan känna mig så ledsen ibland, det här är inte likt mig. Jag brukar alltid ha koll på allt, det har jag alltid haft. Jag har alltid tyckt om att planera, för mig är det en trygghet. Så vad är det som händer egentligen? Det känns som om en del av mig bara faller isär. Jag blir så trött på mig själv ibland, trots att jag vet att det inte finns mycket mer jag kan göra. Jag kan inte trolla, även om jag önskar det. Den del av mig som inte faller isär, utan helt tvärtom faller på plats, är jag så glad över. Jag är så glad över att jag har min Emil och att vi går igenom det här tillsammans. Vi sitter i samma sits och vi tar en dag i taget. Jag är kär och jag mår bra, bortsett från all denna röra, som egentligen inte är någon röra, bara tomhet och längtan. Jag vet att ett halvår inte är speciellt mycket, då det faktiskt finns de som tar ett sabbatsår efter skolan, men det känns som en evighet. Jag är så sugen på att ta mitt nästa steg i livet, men tills dess får jag hålla ut.
 
~~*~~
 
Ni behöver inte lägga detta på minnet, jag kände bara för att skriva av mig.
 


årssammanfattning av 2012

 
 

Januari: Håller fortfarande igång med simningen så gott jag kan. Tog en tur till Karlskoga med Viktor, Jossan och David för en heldag på Boda Borg. Firade 15 månader tillsammans med Viktor. Pluggade som aldrig förr, kämpade på med både projektarbetet, filosofin, religionen etc. Började träna hos Stoffe en gång i veckan på Gym&Cardio. Simtävlade i Örebro, vilket gick oväntat bra.
Februari: Bokade studentresa till Cypern med Ellen, Jullan och Anna. Jag fyllde 19. Blev bjuden på mat och bio av Ellen och Julia. Firade 16 månader med Viktor. Halkade i simhallen och skrapade i hela ryggen, ajaj.
Mars: Simtävlade i Kumla och det gick sååå bra. Har inte simmat på de tiderna på 3 år! Firade 17 månader. Spenderade en dag på Gustavsvik med Viktor, David och Jossan. Beställde hem min studentklänning. Åt årets första glass. Kämpade med mitt sociologiarbete som handlade om ”Är det en självklarhet att flickor leker med Barie och pojkar med bilar?” Fick hem studentmössan, taggataggatagga! Viktor fyllde 20 och ungefär där tog det slut. Mådde dåligt, fick inte i mig mat och gick ner i vikt. För att undvika att behöva vara ensam och ledsen spenderade jag så mycket tid jag kunde med vänner och familj.
April: Började träna lite mer. Tog en spontantripp till huvudstaden med Ida för lite shopping och annat bus. Kämpade in i det sista med projektarbetet och lämnade sedan in det den 17:de april, såååå skönt att bli av med det! Gick ut på krogen med fina Sara. Sökte kurser och program till universitetet. Lyssnade igenom Kents nya skiva hundra gånger om. Började cykla/åka inlines till Kumla innan Stoffes styrkepass… galna jag.
Maj: Simtävlade i Uppsala och slog några personliga rekord. Köpte mig en Iphone 4S på min egen namnsdag! Jag, Emma och Sanna ordnade en överraskningstripp till Parkens zoo för vårt födelsedagsbarn Ida. Lämnade in allt plugg och drog sedan på studentresa!!
Juni: Solade, badade och festade med tjejerna på Cypern. Så behövligt. Kom hem i lagom tid till studentveckan, alldeles bruna och fina. Såpafotboll, skattjakt, lastbilspyntning, balen och studenten! Har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv som jag var på studenten, åhh det var så underbart, vill bara göra om det igen och igen. Tog mig väldigt lång tid att smälta att gymnasietiden var över. Men tillslut gick det.
Juli: Firade Mia som fyllde. Åkte till Eskilstuna med mamma för att se underbaraste Kent! Åhhh en så magiskt fin kväll det blev. Allt var så bra; låtvalen, publiken, bandet, vädret, kvällen, natten, stämningen, allt! Tack Jocke för att du kastade ditt plektrum till just mig, lycklig.
Augusti: Blev antagen till kriminologikursen vid Örebro Universitet. Åkte till Skarasommarland tillsammans med Ida, hennes pojkvän och några kompisar till dem. Sålde moppen och blev några tusenlappar rikare. Umgicks Emil en hel del. Åkte på Larsmäss, en marknad i Nora, och blev väldigt förtjust i att börja tillverka mina egna berlocker. Spenderade en kväll i Askersund för en grillkväll med Ellen, Julia och Jonathan. Åkte till Turkiet med mamma och Hanna. Solade, badade, shoppade, åt ute och blev bruna.
September: Var på Stoffes invigning av Forma gym&cardio här i Hallsberg. Firade Magnus Kling som fyllde 50. Blev mer och mer kär. Började träna vissa pass i Örebro med ÖSA. Simtävlade. Började på universitetet. Tränade både med Nautilus, ÖSA och på Forma hos Stoffe. Hårt.
Oktober: Hade en ovanlig utgång med Sara som innehöll många drinkar, en hel del teckenspråk, tappat bankkort, Tarzan och Jane, skratt och dans. Ändrade relationsstatus och fick därmed ett offentligt förhållande med fina Emil. Möblerade om rummet. Träffade min saknade vän Anna, som numera inte ens befinner sig i Sverige förens om några månader (?).
November: Träffade Julia, Ellen och Jonathan hemma hos mig. Simtävlade i Uppsala och simmade på väldigt bra tider! Gick på bio med Emil som fyllde 20. Kände att kriminologi inte var något för mig, så jag hoppade av. Firade en månad med E. Tränar fortfarande som en tok. Såg Twilight – Breaking Dawn del 2!!
December: Två månader med E. Såg det absolut sista Gossip Girl avsnittet (buhuuu) Smög in på Alléskolan och tittade på esteternas luciaframträdande och julshow. Var på arbetsintervjuer. Firade två fina julaftnar och både fick och gav bort många bra klappar. Skålade in det nya året tillsammans med E, bra avslut och start!


 


RSS 2.0