PEACE AND LOVE!


Om 2 timmar går bussen upp mot Borlänge! Jag är taggad till tusen, behöver bara packa ner det sista. Jag ska sova hos Jonathan några av nätterna eftersom att han bor där uppe sen sover jag möjligtvis hos Julia i hennes tält mellan fredag-söndag, det löser sig. Så har jag sagt hela tiden "det löser sig" sovplats är inget jag oroar mig över, det finns alltid plats någonstans. I värst fall så får jag väl stå upp och sova, haha. Hursomhellst, nu ska jag tagga sönder med Håkan, All Time Low och Volbeat i högtalarna, tjohej! 

Här kommer en söt liten bild från midsommar♥





STILL WAITING


Bööööööö, den här veckan har nog varit en utav de tråkigaste. Jag har inte gjort någonting, då menar jag verkligen INGENTING! Den är i och för sig inte slut än, som tur är så har jag planer inför helgen. Imorgon har jag 3-4 olika alternativ att välja mellan, jag vet inte vad jag ska hitta på, midsommar liksom, jag vill att den ska bli den finaste midsommaren någonsin. Jag vill göra allt, jag vill hinna med alla! Måste bestämma mig innan jag går och lägger mig.

Idag hade jag dessutom planer på att träffa en kompis men det blev inställt på grund av sjukdom. Det blir inte bättre av att pojkvännen smsar och säger att han har fått sluta 1 timme tidigare från jobbet för att han mår dåligt. + att jag trodde jag skulle få mina bilder idag som jag beställde i måndags så jag kan fortsätta pyssla med mitt fotoalbum, men nu fick jag ett mail om att bilderna precis har lämnat deras "fotolabb" suck... Dessa 4 dagar har inte varit på min sida. Hoppas de 3 dagar som återstår levererar upp till 100%! På måndag går bussen upp till Borlänge, träffa Jonathan och mycket annat fint folk, jobb på peace and love som gäller! Det är nog vad jag behöver eftersom att alla andra jobbar här hemma. Detta blev ett "intesåroligtinlägg" från mig. Ha en bra dag, nu ska jag nörda mer gossip girl!



FRÅN VIKTOR TILL LINNEA



 
Du & Jag, Jag & Du ♥

Mästare på handhållning, popcorn-poppning och andra busigheter som man med fördel kan hållas med när man är fler än en och mindre än tre.

Självklart går det ju att vara fler.
Tre eller fler som håller handen - Inga problem.
Men det är när man kommer till popcorn-poppningen, det är då det börjar bli allvarliga problem.
Det går till så att en person placerar popcornen i micron medan den andre står och pillar navelludd (Och i det fallet borde det ju vara du som placerar popconen i micron och jag som letar ludd i naveln, eftersom din pappa gjorde ett sånt jävla bra jobb när han klippte din navelsträng så du inte fick en navel som aldrig kommer hinna bli helt utforskad eftersom det skulle kräva minst ett dussin grottutforkare med minst 40 års erfarenhet och mycket dyr utrustning.

För att inte snacka om att det skulle bli jobbigt för dig med ett dussin människor som hänger efter dig hela tiden i professionellt syfte. Det skulle inte ens gå att dra skämt för dom eller gå ut med och ta en drink eller nått, fattar du hur tråkigt det skulle bli?)
Liksom, vad ska den tredje göra?
Man kan inte vara fler än två då helt enkelt.
Men ibland kan man säga att det är bra att vara fler än två. Ta t.ex. Jonte och Ellen, visste du att det är två hemliga spioner som är inhyrda av mig för att hålla koll på dig och se till att du inte sätter i halsen och kvävs när du äter rädisor?

Du gör mig galen, på ett bra sätt.
innan dig var jag redan galen, så tänk hur galen jag är nu.
Det är helt galet.
Eller är jag galen som tycker så?
Galen eller inte...

Du & Jag, alltid galna tillsammans.
Inget kan stoppa oss.
Puss Linnea ♥



SPENDING MY TIME


Usch vad dagarna är långa och tråkiga. Har precis kommit in efter att ha legat ute och försökt sola lite, men jag tappar liksom lusten, vet inte varför. Jag har inget sommarjobb, vilket både mina vänner och pojkvännen har. Jag sitter bara hemma om dagarna. Eller.. jag har bara varit hemma i två dagar nu efter resan men, är det såhär mitt lov kommer se ut? Nej! Jag klättrar ju nästan på väggarna. Jag kan inte ligga i sängen till 11:00 och kolla Gossip Girl varje dag, det funkar inte. Som tur är så har jag fått jobb på Peace and love, åker på måndag och blir borta en vecka. Dock får jag ingenting betalt men jag får se och höra Håkan, All Time Low, Daniel Adams-Ray, 30 Seconds to Mars och många fler! Det kommer lätt vara värt det + att jag behöver något att göra om dagarna. Nu ska jag baka rabarberpaj i brist på annat, puss!





I TELL YOU ONE THING, WE'RE BETTER TOGETHER




Måste tacka Ellen för en underbar resa. En solig vecka med mycket skratt och många upplevelser. Vi kommer bära med oss många minnen från denna resa och vi ser fram emot att åka till Litauen tillsammans i höst! Kanske blir det en resa nästa sommar också? Med Jonathan? Det hoppas vi på.

Nej men Ellen.. du är en otroligt fin människa. Jag är glad att just vi fördes till varandra första/andra dagen på gymnasiet. Det är rätt grymt faktiskt. Du kunde lika gärna hållt fast vid dina "askersund-kompisar" och jag kunde förts in i något helt annat gäng. Vi har lärt varandra mycket och det finns fortfarande mycket som finns kvar att lära och som vi fortfarande inte vet om varandra.

Nu håller du dessutom på att upptäcka fina sidor hos en annan person, vilket jag har uppfattat det som att det går väldigt bra! Vår vardag kommer kanske kunna förändras lite tillskillnad mot hur den ser ut nu och hur den såg ut förut, då allt inte var perfekt. Vi kommer ha jätteroligt tillsammans, alla fyra. Jag tror Greklandresan stärkte oss lite som personer och som vänner, vi kommer ha nytta av det!

2:an har gått jättesnabbt och jag är säker på att 3:an kommer gå lika snabbt. Vi kommer klara oss igenom sista året tillsammans med Jonathan. Trion klarar sig alltid. Vi kommer tillbringa mycket skoltid tillsammans, massa fester och många mysiga kvällar! Låt oss ta vara på det sista året innan vi förmodligen sprids åt alla möjliga håll och kanter. Puss vännen♥




SOLEN I ÖGONEN & SPILLD MJÖLK ÖVERALLT


Nu är vi tillbaka i Sverige efter en kanonvecka! Vädret har varit suveränt, cirka 30 grader varje dag. När vi kom dit, lördagkväll, så blåste det som bara den, vilket höll i sig till dagen efter också. Det var lite molnigt och därför tänkte vi att "äsch, vi ligger ute hela dagen. Strunt i solkrämen" men... det var inte speciellt smart för vi brände oss trots molnen. Tur som det var så gick det både brännan och molnigheten över under natten. Resten av veckan bestod av sol, bad, god mat och fina kvällar! Många underbara minnen. Denna vecka var behövlig, det var skönt att komma ifrån allt och alla men jag har saknat min pojke! Resan dit gick jättebra men hemresan gick lite värre. Det gick nämligen rykten om att flyget var försenat 3 timmar och då skulle vi behövt sitta 6 timmar på flygplatsen i Grekland. Som tur var så var flyget bara försenat 1 timme, puh, och vi var i Sverige vid halv 4 på natten. Avslutningsvis: vi mår bra och är väldigt nöjda! En bild säger mer än tusen ord så, här kommer några av alla miljoner bilder vi tog.





WE'LL BE ALRIGHT EVEN IF WE'RE MILS APART


Nu har man haft skolavslutning och studentfirande. Viktor tog studenten igår, nu är han en riktigt stor pojke♥ Jag måååååste bara avslöja en hemlighet som jag & Ellen har hållt hemligt i ungefär 2 veckor. VI ÅKER TILL GREKLAND, KRETA OM NÅGRA TIMMAR!!!! Tåget till Göteborg/Landvetter går 11:33, väskan är packad och jag är hur redo som hellst! Det ska faktiskt bli skönt att komma ifrån allt här hemma. Men jag kommer sakna Viktor alldeles för mycket... Men, jag & Ellen kommer ha jätteroligt tillsammans där borta, puss på det! Jag kommer ha med mig min dator men jag vet dock inte hur mycket jag kommer vara inne på internet, vilket betyder att det kanske kommer bli ont om uppdateringar på bloggen.





You're on my mind, you're in my heart, it doesn't matter where we are♥


HE GOES BY THE NAME BABY HURRICANE


Måste tacka pojkvännen & alla underbara vänner för en fin bal igår! Vi hade tur med vädret, maten smakade bra och sällskap var underbart. Idag firar vi 8 månader, puss ♥ älskar dig

















SNABBISINLÄGG


Hade en lektion idag. Började klockan 09:00, utvärdering och betygsnack i specialidrotten. Eftersom vi slutatde så tidigt passade jag och Ellen på att städa ur skåpen, nu är det rent&fint! Precis nu håller jag på att städa rummet så att det ska se någorlunda fint ut. Ellen & Emma kommer hit vid 14:00 för att hjälpa mig med frisyrfixet och sminkningen. Ikväll blir det bal! Riktigt grymt♥ Nu måste jag fortsätta städa. Bilder från balen kommer imorgon eller på fredag. PUSS


 

MY LOVE IS YOUR LOVE


Glömde nämna att treorna hade den såkallade "skattjakten" idag, vilket går ut på att de ska hämta massa olika saker som står nerskrivet på ett papper. Det kan vara allt mellan himmel & jord som, en blå pall, en dildo eller en studsmatta. Viktor ringde mig ett x- antal gånger. Jag fick bidra med en bokmärkessamling, rosa skor och en klänning som Viktor skulle ta på sig (transa). De får olika poäng för olika saker. Klassen med flest poäng får springa ut först på studenten! Hejahejaheja♥

Här kommer ett litet smakprov på Viktor inför imorgon:








RIDE MY WILD HEART




Chillidill i skolan idag, som väntat. Info&layout = total ovärd. Jag kom dit vid 08:00, fick skriva i ett utvärderingspapper sen var jag färdig, jippi... Andra lektionen var företagsekonomi, frågesport stod på schemat. Inte så speciellt kul det heller. Alla frågor handlade om fotboll eller länder/städer, förutom två som handlade om artister (Håkan Hellström bland annat) Sen fick vi vänta en timme på att matensalen skulle öppna. Jag var uppe hos min tyskalärare efter maten, jag blev lite chockad när han sa att jag kanske kan få högre betyg än G, men.. jag tackar inte nej till ett VG! Klockan 11:55 tog jag och Ellen bussen till Marieberg. Jag köpte allt från smink till mat, höhö. Viktor hämtade oss och när vi kom tillbaka till Hallsberg var jag och Viktor på vääääääldigt stort bushumör. Skämde ut Ellen och hennes lejonkungendejt, hihi. Nu ska jag hem till Viktor och få i mig lite mat och kolla Chuck.



THAT KISS WAS A MAGICAL THING




Ellen var här idag, vi testa balfrisyrer. Det blir något i stil med bilden ovan. Vi bakade även rabarberpaj, riktigt jäkla gott alltså! Imorgon blir det chillidill i skolan, vi kan ju knappast ha några lektioner nu när betygen redan är satta. Jag och Ellen smiter förmodligen iväg vid 13:00 för att åka in till Marieberg. Vi ska shoppa lite smått&gott♥ Dessa dagar innan skolavslutningen kommer bli fina, jag ser verkligen fram emot balen som är på onsdag. Gillagillagilla! Nu ska jag springa och möta pojkvännen, men först... en kall cola!



EN HAND I HIMLEN


Idag har jag suttit ute, precis som igår. Jag har försökt att undvika sola ryggen, den är väldigt bränt från igår. Jag funderar på om jag ska göra lite rabarberpaj ikväll eller om jag väntar med det till imorgon. Imorgon kommer Ellen. Vi ska testa olika frisyrer på mig för att sedan bestämma oss för den bästa, vilket kommer bli min balfrisyr. Nu kom syrran in på rummet och sa att det var mat så.. måste kila! Puss

 



INNAN JAG KILAR UT...


Innan jag kilar ut vill jag bara dela med mig av några babybilder.





















DANCE BABY, DANCE




Krogen igår med Sara, Johanna, Jonathan och Oscar. De 50 första som kom in fick kebab av Gurkan från Big Brother. Inte för att jag kollar på det men iallafall, kebaben satt fint i magen. Det blev en riktigt grym kväll. Skratt, skrik, svett, bra musik och dans till tusen! Sjukt mycket ös när vi bad DJ'n att spela kom igen Lena - Håkan Hellström. För kul! Sara fick en perfekt krogdebut!

Nu ska jag ut och lägga mig i solen igen, ikväll blir det grillning M U M S!



INSANE, CRAZY, GAAAAAALET, AWESOME!


Allt är så bra just nu! Inga fler läxor, knappt några lektioner kvar, nu har vi dessutom lov i fem dagar. Ellen & jag är dessutom bäst, bäst, bäst! Vill bara att nästa vecka ska komma nu. Då väntar bal, skolavslutning och studenten, kommer bli en så fin vecka! ♥ Livet leker just nu, ville bara säga det, puss.



RSS 2.0