du är den du är och inte den du tror att du är

 
Igår blev det utgång på frimis tillsammans med min vän Joel som jag inte träffar allt för ofta.. (vi har knappt träffats på tre år) Vi sågs på studenten och insåg då hur mycket vi missat i varandras liv och kände att det var dags att ta tag i den där "fikan" som vi hela tiden nämner varje gång vi ses. Det blev i vilket fall som helst en regnig utgång men det gjorde inget alls, trevligt hur som. Strax innan 02:00 somnade jag i soffan hemma hos pappa och Mia.
 
Idag åkte vi (pappa, Mia, Calle och jag) ut till Hampetorp till farfar och Maggan. Badade i 20graderspoolen, solade och grillade. Så mys.
 
 


don't think twice, do what you have to do

 
Simtränade igår för första gången på ungefär en vecka, jäkla förkylning... Det gick dock inte så bra med tanke på att jag ska få ont i knäna hela jävla tiden när jag simmar bröstsim! Vill ju kunna simma som vanligt när jag faktiskt ska simma både 100 och 200 bröstsim på tävlingen i Linköping nästa helg... fuck. Idag är det träning på brandstationen som gäller, roligt med lite omväxling nu när "Stoffeträningen" inte börjar förän till hösten igen. Verkar som att kvällen blir bra också då det förmodligen blir utgång med vännerna.
 


you're bringing out all the colours, no more black and white

 
 
Efter en trång åktur i baksätet med Rasmus och Sixten var vi äntligen framme i Uppsala. Resten av kvällen bjöd på god mat, kortspel på altanen, fika, prat och ett bra försök till att somna när killarna inte kunde sluta busa... Morgonen därpå fick vi sova ut (som jag gör i stort sätt varje morgon) innan vi åkte till Thuns som det heter. Man skulle kunna säga att det är ett babyUllared mitt ute i ingenstans. Jag fick i alla fall med mig ett par vinröda converse hem, 200 kr billigare än annars, samt ett par vita Calvin Klein trosor.
 
Igår när jag kom hem hoppade jag i joggingskorna och tog en promenad på 11 km, hur skönt som helst. Fick dessutom sällskap de sista 4 km så det blev en toppenrunda i det fina kvällsvädret! Förövrigt så är jag såååå avundsjuk på alla simmare som är i Norrköping på SM nu, jag vill också. Saknar allt och alla. Det får bli hårdträning nu. Har förhoppningsvis tid med det nu när skolan är slut.
 


a smile is the prettiest thing you can wear

 
Nya högtalarna är på plats och livet blev genast ytterligare lite bättre! Nu ska jag snart iväg till vårdcentralen och ta spruta, ajajaj. Sen bär det i alla fall av mot Uppsala tillsammans med Mia och Rasmus. Ska försöka hinna med att träffa Anna som bor där men jag hoppas också på att det ska shoppas lite. Nu måste jag packa!
 
 


if we jump, we could fall in love

 
Sitter här med en förjävlig snuva och kollar högtalare på internet. Står inte ut en dag till med de jag har. Om jag inte har sagt det så gick mina boomboomhögtalare sönder för ungefär 1-2 månader sen! Det hände något med basen.. och jag som älskade de där högtalarna. I alla fall så är det dags för ett par nya nu, står inte ut längre. De jag har nu är hur dåliga som helst.
 
 
Köper förmodligen dessa så snart som möjligt!
 


ge mig din hand, kom till min famn, vet att vi kan

 
Glad midsommar allihopa!
 
 
Hade precis hunnit komma igång med träningen igen efter tre veckors uppehåll (skola, resa & studenten) innan jag åkte på denna försylning! Såklart... så typiskt. Det blir förmodligen en lugn dag idag med en bra film och en stor skål med godis. Ska försöka hinna baka den där rabarberpajen som jag tänkte hinna med igår också! Kanske följer med mamma och Tero till Gällersta (jag bodde där när jag var liten) på midsommarfirande. Bara för att få se lite folk. Jag blir så rastlös annars.
 


tack alla ni!


Nu är bilder från resan, balen och studenten ute här på bloggen! Bättre sent än aldrig, eller hur? Titta och njut, för det är precis vad jag gör. Minst en gång om dagen. Saknar allt. Vill spola tillbaka tiden. Ge mig de två sista veckorna igen. Snälla. Allt det här med studenten som resan, såpafotbollen, skattjakten, balen och studenten är bland det absolut bästa som hänt! Och nu är det slut? Det gick fort men det har varit sååå underbart!

Jag vill tacka alla som såg mig springa ut, glad och lycklig, från skolan. Även alla ni som såg mig åka i lastbilen, ni som kom på studentmottagningarna, ni som gjorde kvällen bäst inne på frimis och sist men inte minst så vill jag tacka min klass, Sp3B, för tre fina år tillsammans! Kommer sakna er.

Tack också för alla fina presenter, nallar, blommor, kramar, pussar, ja allt.



the dreams we have, the love we share, this is what we're waiting for


























allén är inte så dålig ändå, när du går bredvid











tänk på allting som vi gjort, på varenda litet ögonblick som vi gjort till något stort






Har haft en alldeles fantastisk student! Skulle kunna skriva flera sidor om vad vi har gjort, hur lycklig jag var (och fortfarande är), vad jag har fått och om allt! Det finns hur mycket som helst att berätta. Jag väntar fortfarande på bilder från lite olika håll så ni får hålla ut en stund till. Släpper förmodligen en bomb med bilder här inom någon/några dagar. Håll utkik!




IMORGON ÄR DET VÅR TUR! BE THERE @ALLÈSKOLAN







TAGGAD TJEJ, IMORGON KÖR VI!

~bilder från gårdagens bal kommer inom kort~



And some nights I'm scared you'll forget me


Igår kämpade vi oss igenom en fotbollsturnering på en prässäning fyllt med vatten och såpa i spöregn! Det verkligen vräckte ner i början men framåt slutet sprack det upp. Förutom såpafotbollen igår så fick jag veta att jag har mvg i idrott och hälsa A samt B, känns skönt!


Det taggade laget innan vi blev alldeles genomblöta av både regn och spel. Heja Overdogs!


Igår efter skolan, eller ska man säga "skolan", åkte jag och Ida in till Örebro. Jag köpte mig ett armband (äkta havsvattenpärlor, låter det inte fint?) som jag ska ha på studenten. Jag fick dessutom en berlock av Ida till mitt Thomas Sabo armband som förtidig studentpresent. Jag har även glömt att berätta att jag fick en berlock, också förtidig studentpresent, av pappa & Mia i lördags. Hur som helst så var det skönt att få träffa Ida och prata ikapp om allt vi missat nu efter att jag varit borta, känns som vi missat hur mycket som helst? Det har åtminstone hänt mycket under en vecka... 

Idag har skattjakten varit i full gång enda från klockan 08:00-11:30 ungefär! För er som inte vet så går skattjakten ut på att samla in/göra allt som elevrådet bestämt som vi får ut på papper klassvis. Det kan vara saker som att hämta en cementblandare, dildo, självlysande fisk, en levande ko (det var faktiskt en klass som kom med en levande ko i en hästtransport), gör en pyramid, dansa fult, hitta en hemlös och ge han/hon 50 kr osv... Fem A4 med saker vi skulle göra/samla/hitta, men jag tror det gick jäkligt bra för min klass. Hoppas på top 5! Själva vinsten med skattjakten är att, på studenten, få springa ut som etta, två, trea... från skolan och ut på skolgården. Man vill ju såklart springa ut så tidigt som möjligt, därför kämpar man som en galning på skattjakten för att få ihop alla 300 grejer!



Vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng, lyssna till samma regn


It's too cold outside for angels to fly




Har spenderat helgen åt att slappa och återhämta mig efter resan. Det blev hemmakväll i fredags, shopping på stan med pappa och Mia i lördags, samt god kycklingsallad på Java och en bra film framåt kvällen, lite mer shopping idag och mer slapp. 

Imorgon ska vi (jag, Jullan, Ellen, Jonathan, Na-Na, Simon och Viktor) vinna såpafotbollen som grekiska gudar! 
Heja!


 


Can we just for a night let the stars decide where we belong


Har haft en helt underbar vecka på Cypern! Vi har hittat på massa roligheter; solat, badat, festat, ätit god mat, åkt vattenring och varit på vattenland. Jag skulle kunna berätta hur mycket som helst, men ni får några bilder och lite förklaringar.


Hur stor är chansen att vi stöter på elever och lärare från skolan på Skavsta klockan fem på morgonen?
(Grabben i mitten är min syrras mentor som skulle vill London och Paris med en klass på skolan)

Framme och inne på hotellrummet, som för övrigt var finare än vi räknat med!

Första utgången bestod av glada miner, mycket dans, skratt och lycka!

Testar poolen



Tjockismat innan utgången!


Laddat om och taggade för ännu en kväll med dans!

Fina tjejer

Fin restaurang och god mat på söndagskvällen

Självklart hamnade vi bland pannkakor och nutella efteråt...




Trotsade min fobi mot hav och båt och åkte "crazy ufo" Galet stolt över mig själv efteråt. Trodde nog att det skulle vara det sista jag gjorde i mitt liv... Hur kul som helst var det i alla fall!

Taggade brudar inför sista utgången tillsammans på Cypern!

Sista kvällen hade vi tänkt lyxa till det på en finare restaurang precis vid havet, men allt var hur dåligt som helst... maten var inte ens färdig..

... så vi hamnade på ett annat ställe och beställde in en jäkla massa glass, pannkakor och citronkaka!



Har det förmodligen såhäääääääär bra nu när ni läser detta!




~bild från Turkiet förra sommaren~


RSS 2.0