I'm not lazy, I'm just on my energy saving mode

 
 
 
Åkte in till Örebro igår vid tvåtiden. Cyklade förbi slottet och testade kameran innan jag cyklade vidare till pappa för lite lunch, sedan vidare mot Gustavsvik och två timmars simträning. Sov hos pappa inatt, så fredagskvällen bjöds på god mat framför x-factor. Imorse vid halv nio morgontränade jag, två och en halv timme. Jag minns inte när jag morgontränade sist? Längesen. Väl hemma hos pappa igen efter morgonpasset blev det pannkakor och fruktsallad! Nu ligger jag alldeles trött i min säng hemma i Hallsberg och har hela eftermiddagen fri till att göra det jag vill. Har dock inga planer. Men nu ska jag ladda hem senaste avsnittet av Gossip Girl!
 


höstbilder

 
 
Jag har fått en systemkamera av pappa, som förtidig julklapp. Testade den här om dagen och ovan ser ni några bilder.
 
Föresten, såg att Håkan ska till Peace & Love i sommar, funderar starkt på att lämna in en intresseanmälan om att arbeta som funkis!
 


Alla ni Håkanfans, ni har väl inte missat?!? Åh jag längtar så

 
 

I veckan startade inspelningen av Känn ingen sorg, en film baserad på Håkan Hellströms texter och musik. Filmen får premiär i februari 2014.

Sveriges senaste hollywoodexport Måns Mårlind och Björn Stein (Underworld: Awakening) står för regin i denna  film om att växa upp, våga förlora och ändå vinna.

Så här beskriver Svensk Filmindustri filmprojektet: "Känn ingen sorg" är en film om att växa upp, våga förlora och ändå vinna. Det är en film om musikaliska Pål som drömmer om att lyckas med sin musik, men han har ett stort hinder, sig själv. Han är en oslipad diamant och det enda som är större än hans musikaliska förmåga är hans tvångstankar som konstant försätter honom i problem. Vi följer Pål och hans kamrater i en emotionell resa genom ett sommar-Göteborg där Pål kastas mellan kärlek och svek, förälskelse och försoning.


 


i'm a lover and a fighter. I fight for what I love, and I love what I fight for

 
 
Har träffat fina Anna idag. Vi har bakat daimkladdkaka, gått promenad och pratat ikapp om allt som hänt sedan studenten. Har även kört ett gympass med Ida hos Stoffe på forma gym&cardio. Nu ska jag kika på gossip girl säsong 6, avsnitt 2!
 

 

work like a captain, play like a pirate

 
Före:
Under städningen:
Efter:
 
Denna helg har jag hunnit med att träna, fira farfar, tvätta/städa/möblera om rummet och sålt fika till småsimmarna! Nu ligger jag i sängen och myser och imorgon ska jag träffa en saknad vän!
 


man mår som bäst när man är sig själv

 
 
Och jag tränar på. Cirka 3-4 pass i veckan hos Stoffe, 4 simpass med Nautilus och ett simpass med ösa. Tufft, men så kul! Nu ska jag ta en dusch, sminka mig etc. för senare blir det kalas för farfar som fyller.
 


you be the anchor that keeps my feet on the ground

 
 
Ska försöka sammanfatta helgen lite snabbt.
I fredags tränade jag med Ösa, gick bra, trots 50 bana. Klockan 19.10 mötte jag upp Sara utanför Krämaren, vi tassade vidare till pappa för lite käk, smink-, hår- och klädfix, samt lite alkohol. Vidare mot Strömpis vid 21:30, megalång kö, blev därmed tvungna att betala 120 kr inträde (gratis om man kommer in innan 22.30) så tummen ner för det. Men väl därinne träffade vi många glada ansikten och även ett gäng döva, riktigt kul! Jag läste ju teckenspråk i trean, ni vet, kul att få använda sig av något man lärt sig i skolan för en gångs skull. Klockan bara gick och gick medan vi försökte tecknade med de döva, det var som att vi befann oss i en liten bubbla, för helt plötsligt var hela Strömpis tömt på folk och det var dags för stängning. På vägen till donken, ungefär utanför O'Learys, träffade vi på ett par i 45-års åldern. Jag minns inte hur eller varför vi började prata med dem, men i en timme stod vi och pratade om allt möjligt. Det viktigaste och mest intressanta att komma ihåg från den konversationen är i alla fall att de ska cykla jorden runt 2015, en planerad resa som de tror kommer ta ungefär tre år och vi ska hålla utkik i tidningen! När vi väl kom till donken så var det stängt.. så vi tassade hem och käkade pasta innan vi slocknade. En oförglömlig utgång!
 
Dagen därpå vakade vi vid ett, mådde inte alls bra, käkade grönsaker till frukost, tog en kalldusch och fräschade till oss lite innan vi tog tåget hem mot Kumla/Hallsberg vid 15:10. När jag kom hem skyndade jag iväg till Allébadet för att hjälpa till lite på en simtävling för knattarna.
 
Idag vaknade jag upp med halsont... Så jag tog en dusch, klädde mig varmt och gick på en promenad ute i det fina höstvädret. Klockan åtta satt syrran och jag bänkade vid teven för att se första avsnittet av Solsidan säsong 3. Jag har dessutom hunnit med att pynta min garderob lite grann. Jag målade ett ankare med akrylfärg, supernöjd. Just ankaret har ju lite olika betydelser för mig och snart hoppas jag att det hamnar på min kropp någonstans.
 


äta, träna, sova. det går bra nu

 
 
saknar värmen, vill vara brun, vill tillbaka
 
Snart ska jag hoppa i träningskläderna och springa bort till Stoffe för en timmes cirkelträning sen blir det simning direkt efter. Precis som igår. My life, äta, träna, äta, sova, äta, träna, but I like it!
 


RSS 2.0