Tell me, did you miss me while you were looking for yourself out there?

 
 
I onsdags klämde jag in en träff med Sara innan träningen. Vi åt köttfärspaj på God Smak här i Hallsberg, snackade skit och så dansade vi till "gangnam style" som ni ser på de två översta bilderna. För knasigt, men så bra. Tur att vi ses på söndag igen då vi båda ska träna hos Stoffe! Onsdagen avslutades med ett tufft cirkelpass hos Stoffe och simning direkt efter. Har världens träningsvärk i armarna...
 
Nu ska jag läsa några sidor i min feta, engelska kriminologibok, blä. I eftermiddag är det dags för ett simpass, sen ikväll blir det bio tillsammans med Ida, Danne, Emil, Sanna, Love och Emma. "Hypnotisören" ska vi se. Det blir en bra kväll det här.
 


don't you worry child, see heaven's got a plan for you

 
 
Hela förra veckan bestod i stort sätt av skola, träning, mat och sömn, samt simtävling hela helgen i Örebro. Ja, förra veckan var faktiskt första veckan på länge som jag tränat exakt varje dag. Jag har blandat träningen med simning för Nautilus (min klubb), ÖSA (Örebro) och två pass hos Stoffe på Gym&Cardio. Tycker även att det är okej att tillägga att jag cyklar från centralen till universitetet här i Örebro varje dag då jag ska till skolan, och ni vet ju vilket jäkla höstväder det är ute! Blåser ju nästan bort...
 
Simtävlingen gick ungefär som förväntat, fast egentligen hade jag hoppats på lite bättre. Men det var en bra start efter sommaren och jag simmade på helt okej tider för att vara i denna form som jag är i idag, så jag ska vara nöjd.
 
Har haft många som varit där och stöttat mig genom helgen också. Mamma och Tero, alla simmare och tränare och även Ida, Danne, Bettan och Emil som kom förbi på lördagseftermiddagen. Tack til er. 
 


I belong with you, you belong with me. You're my sweetheart

 
 
when I first saw you, I was afraid to meet you.
when I first met you, I was afraid to kiss you.
when I first kissed you, I was afraid to love you.
but now when I love you, I am afraid to lose you.
 
 


jag ska aldrig sluta kämpa, för vi kan nå dit vi vill

 


Hade fina Ida på besök igår efter träningen. Hennes pojkvän fyller år imorgon och hon behövde därför min hjälp med att fixa presenten, som består av olika kuponger. Kuponger som, hemmamys, bio, middag, massage, frukost på sängen etc. "Huvudkupongen" är att hon ska bjuda honom på en Färjestadsmatch. Det är Ida själv som har skrivit kupongerna men det är jag som målat, pysslat, klippt och klistrat. Hon hyrde verkligen in rätt tjej för pyssel, right?
 


new haircut

 


Vad har jag gjort med mitt hår??? Åhh jag saknar mitt långa, buhu. Kommer ta mig ett tag att vänja mig vid min nya frisyr, korthårig och blond. 10 cm slitet hår är i alla fall bortklippt! Snälla väx ut fort.
 


Innan du somnar, tänker du på mig?

 
 
Måndagsmyser till finaste Krunegård. Så bra är du.
 


Bara döda fiskar går med strömmen

 


Nu är det dags att åka till Kumla och fira en "klingsläkting" (pappas kusin) som fyller 50!
 


saknar dig lite extra idag, twin

 


 


120906

 
 
Ni kanske undrar hur det går för mig i skolan? Jo jag började i tisdags och har nu varit på två föreläsningar (tisdag & onsdag) Jag har köpt fem av åtta böcker och därmed blivit 1500 kr fattigare. Jag är framme vid universitetet runt ett om dagarna och är inte hemma i Hallsberg igen förän sex - halv sju... Så ja, jag hinner knappast träna, vilket är synd. Däremot är planen att jag ska lägga in något/några simpass i veckan tillsammans med ÖSA (Örebro) för att jag har lättare att hinna dit. Jag vet att det kommer bli både behövligt och kul för mig att få träffa mina gamla simvänner samt få lite mer konkurrens på träningarna.
 


Berlocker, piercingar, armband, 40 kr. Kom med idéer!

 
 
Fick en önskan om att visa syrrans navelpiercing som jag pimpade om här om dagen. På bilden ovan ser ni hennes smycke, nyckelpigan, (som kommer från ett gammalt halsband) som jag knipsade på en av hennes piercingar som tappat själva "hänget". Så ja, så enkelt är det! Vill ni ha hjälp med att fixa eller har idéer på mer? Hör gärna av er till: 076-804 40 05. Och skulle ni önska något speciellt djur, en speciell symbol eller annat så kan jag beställa in (vilket jag redan gör) för att ge er det ni önskar! Perfekt som present, julklapp eller bara något fint till sig själv.
 


fin lördag!

 
Kom upp i tid igår. Var på Stoffes invigning av gym&cardio klockan 12, han har verkligen gjort det hur fint som helst! Hoppas han kan få ihop det så vi simmare fortfarande får ett pass i veckan hos honom. Träffade även Jossan och David där borta (som jag har saknat galet mycket) ååh. Igår blev jag dessutom artonhundra kronor fattigare då jag köpte jackan som jag pratade om igår. Men det är den värd, nu har jag en höst/vår jacka för flera år framåt!
 
Gick en promenad med Sara också här i Hallsberg. Vi gick på ställen jag inte ens visste fanns, väldigt fint, mysigt och trevligt. Träffar den tjejen alldeles för sällan, vilket är konstigt då hon är en av mina bästa.
 


RSS 2.0