I've been crazy for you all this time

 
 
Hade en supertrevlig lördag tillsammans med ett gäng vänner, både från gymnasiet och högstadiet. Alla var bjudna för att fira min födelsedag som var för några dagar sen. Det blev en väldigt lyckad kväll med taco, efterrätter, alkohol, paket, skratt och musik. Fint att få träffa alla och att så många faktiskt kunde komma. Till och med Julia tog sig tid att åka enda från Stockholm. Lyckat ♥
 
Annars flyter allt på som vanligt. Gymmade igår och idag, ben och mage. Imorgon blir det helkropp med fokus på armar. På torsdag åker jag förmodligen in till Marieberg, fick nämligen presentkort av farfar. Ska försöka hitta det jag är i störst behov av just nu.
 


drömmer

 
 
Är medveten om att det, om bara några dagar, kommer ramla in en lön på mitt konto, äntligen! Sitter därför och drömmer mig bort. Tänker på vilken motivation ett par nya skor och ett gäng nya träningskläder skulle kunna betyda just, eller kanske klockan som jag så gärna vill ha? Men NEJ. Avvaktar ett tag till, är lika medveten om att jag har räkningar att betala och att det har plockats några hundralappar från mitt sparkonto de senaste, hmm, tre månaderna? Så, NEJ Linnea!
 


klänning för 25kr

 
 
Beställde nyss hem denna underbaring (en typisk mig klänning, om jag får säga det själv) Fick nämligen 75kr i rabatt av Nelly.com när jag fyllde år och då klänningen bara kostade 100kr på rean så blev den ett riktigt fynd.
 

 

Jaha, då var man tjugo

 
 
Jag vet att ni kollar in här på bloggen om dagarna och att det inte händer speciellt mycket. Jag är inte så aktiv för tillfället. Det beror dels på att jag har lite mer att göra om dagarna nu, då jag fått ett jobb och dels beror det på att jag bara inte orkar starta datorn. Här ovan ser ni i alla fall några av mina senaste bilder.
 
1. Hamnade på min instagram med följande text under "All den här tiden som jag vilat och velat, vilat och väntat och kastat bort. Inte nu, kanske sen, kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig något gott" - Markus Krunegård.
2. Tummen upp innan gymmet.
3. Muskler. Strong is the new skinny.
4. Hanna och jag bakade bullar en tråkig söndag.
5. Nya tröjan och nya ajfonskalet.
6. Lockade håret.
7. Min födelsedag! 20 år, so cool.
8. FICK TVÅ HÅKAN BILJETTER! SÅ LYCKLIG. Fick även två parfymer, rosor, flyttahemmitfrånsaker, påslakan och kanske något mer som jag glömt.
9. Outfit.
10. Luchade med mormor, Harald och mamma på min födelsedag inne i Örebro.
11. Mitt alldeles egna elefantarmband gjort av mig, Linnea5år. Blir så när man jobbar med barn (skyller jag på)
12. Dagens frukost! Ligger nämligen hemma och är försyld, buhu.
 


RSS 2.0